Вселена Спеед - тема за спам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Как ше не сме...Аз всичко си казах.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Mo`Money написа:QUOTE(Mo`Money @ May 18 2008, 12:00) Брато както се изрази Джак , чисто и просто си отворил темата за спам-че лошо няма , не че те вълнува толкова какво става във спееда-а и все още не те знам кой си дали си същия играч който играеше във 1-ва в предните рундове или си друг подвизаваш се със същия ник. А иначе за спееда за мен е тъпа вселена и след този коментар ще се излея 100к помия по мен и 1000 пръста ще започнат да щракат по клавиатурата да ме убедят в противното 1-во не ме кефи че всичко става толкова лесно , аз съм сигурен че регна ли се ще направя и 18 спаи и скоростите на мах .То малко сме като децата, една игра като я превъртим става после безинтересна, същото се отнася и за бф и както се изрази веднъж юда, на мен ми омръзна играта защото няма нещо което де не съм направил и постигнал. Играта според мен трябва да става трудно и още по трудна за да не се отказват старите играчи и да се превличат нови :a055:
Опаааа ... Извинете Г-н Няма-Нещо-което-да-не-съм-направил
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .... ЛОООООЛ ! ! ! Е ТОВА Е ДОБРО ВЕЧЕ :a013:
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Предлагам да издигнем кандидатурата на всеобичния ни и всеуважаван Пешко1981 за "Форумен президент" и по този повод да му отделим специална секция в "Хита на сезона" като най-високопоставено лице в "Залата на абсурда и глупостта" а.к.а. форумна зала на въображаемото величие :lol:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Абе той Петарчо искаше да цитира iuda, не че казва за себе си тия думи. И аз много се омислих по края на поста, ама като го прегледаш още 2-3 пъти ти става ясно какво е имал предвид. Ама виж пък, няма нужда да обясняваш на автора на темата причините за отварянето й, Петаре. Щом я е отворил, значи и сам ги знае... май. :)
Последна промяна от LoaD на нед май 18, 2008 8:49 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ May 18 2008, 22:22) Предлагам да издигнем кандидатурата на всеобичния ни и всеуважаван Пешко1981 за "Форумен президент" и по този повод да му отделим специална секция в "Хита на сезона" като най-високопоставено лице в "Залата на абсурда и глупостта" а.к.а. форумна зала на въображаемото величие :lol:

Шшш паце нещо като пишеш първо се помъчи да помислиш малко. Опитай лесно е няма да ти потече кръв от носа . Успокой се, че да не вземеш да си посегнеш на живота. Ся виж кога са регистрирани 2 акаунта и после виж по колко поста имаме двамата и тогава викай кой е форумен герой, защото Душко ти когато не си знае думата bulfleet какво е аз тогава съм играел . Да направил и съм постигнал много неща, който ти и твоето некадърно мислене и играене няма да го постигнеш цял живот .

пп.Лоад прав си, затова и нека да оспамваме темата на фена. За това кой къв е бил :a055:

пп2.Специално за генералитемост, поправям съкращението да стане дума че то трудно се разбира каква е :c022:
Последна промяна от Mo`Money на нед май 18, 2008 8:53 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

LoaD написа:Цитат(LoaD @ May 18 2008, 22:40) Абе той Петарчо искаше да цитира iuda, не че казва за себе си тия думи. И аз много се омислих по края на поста, ама като го прегледаш още 2-3 пъти ти става ясно какво е имал предвид. Ама виж пък, няма нужда да обясняваш на автора на темата причините за отварянето й, Петаре. Щом я е отворил, значи и сам ги знае... май. :)
Както казваха в едно клипче:"Тука сми малку в грешка"
Той цитира юда към края на поста,а самохвалството започва 2 изречения преди това :)
И кога стана психиатър,че да го анализираш?М? :P
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 18 2008, 22:42) ...защото Душко ти когато не си знае думата бф какво е аз тогава съм играел...
"Бф" е съкращение, а не дума, но трябва да драскаме без значение дали мислим, а?
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на нед май 18, 2008 8:48 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 18 2008, 22:42) думата бф
:) Думата, още изречението, още легендата, още манията, още - начинът на живот БФ.

Skull, грешиш, говорех за поста на free_styler-a. Забележи, че той е наблегнал именно на изречението в края на поста. Не ме поправяйте, когато съм прав, ве, ей :) ))
Последна промяна от LoaD на нед май 18, 2008 8:52 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ May 18 2008, 22:42) Шшш паце нещо като пишеш първо се помъчи да помислиш малко. Опитай лесно е няма да ти потече кръв от носа . Успокой се, че да не вземеш да си посегнеш на живота. Ся виж кога са регистрирани 2 акаунта и после виж по колко поста имаме двамата и тогава викай кой е форумен герой, защото Душко ти когато не си знае думата бф какво е аз тогава съм играел . Да направил и съм постигнал много неща, който ти и твоето некадърно мислене и играене няма да го постигнеш цял живот .
Предполагам регистрацията ти във форума е гордостта на живота ти.Пък и аз съм си форумен лъв 8-)
Не можеш да ме обидиш така,за мен това е гордост.А и естествено,че не мога да те достигна по "мислене" :)
Между другото плагиатството(*) не е хубаво нещо да знаеш :)
Тази фраза с кръвта и носа е на каос ;)

Легенда-special for petAr1981:
(*)-копиране

@LoaD,извиня'ам сА :)
Последна промяна от Skullcollector` на нед май 18, 2008 8:59 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ May 18 2008, 22:51) Предполагам регистрацията ти във форума е гордостта на живота ти.Пък и аз съм си форумен лъв 8-)
Не можеш да ме обидиш така,за мен това е гордост.А и естествено,че не мога да те достигна по "мислене" :)
Между другото плагиатството(*) не е хубаво нещо да знаеш :)
Тази фраза с кръвта и носа е на каос ;)

Легенда-special for petAr1981:
(*)-копиране

Да каос е измислел бг азбуката, той на е учил да говорим . Абе вие мозъци нямате ли си в главата по специално ти от къде знаеш каос, какво пише, или си вмънаечен по него. Сигурно знаеш кога се къпи, кога спи, кога яде. Баси вземи са тряс ни челно във наяква стена ,или да дойда да ти избърша 2 шамара та белкем са опознаеш в кой свят си :dizzy:

пп.Еи каос тая вечер ако са ти червени ушите, да знаеш че е от нас. Много та приказваме :)
Последна промяна от Mo`Money на нед май 18, 2008 9:04 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”