На печелившите - ЧЕСТИТО!

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

kaos, Mo`Money
моля без последващи лични и лирични нападки.....
тук се коментира битката и всичко останало си го оставете за играта или на ЛС.

Благодаря за вниманието.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

PsyComa написа:Цитат(PsyComa @ May 5 2008, 15:35) детската градина - каос и no money или кой е по-по най - накрая както обикновено се стига и до - аз тука мога и да не те набия ама дай снимка и само да те видя някъде :lol: тоя бф много зле ви действа може би е време за разходка ... абе между другото въпрос към модератори и администратори - гледам в оффтопик неква тема на някой си му махнали картинката на съюза , щото ПРИЛИЧАЛА на пенис , а тука нещата си се казват направо възелини , задници и тн - как така за едни секира,за други "Браво" ...
Вазелина е смазочен материал с широка употреба и няма нищо нецензурно в него. Всичко опира до начина на употреба. И на вазелина, и на думите.
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ May 5 2008, 15:40) kaos, Mo`Money
моля без последващи лични и лирични нападки.....
тук се коментира битката и всичко останало си го оставете за играта или на ЛС.

Благодаря за вниманието.
В играта, която аз играя съм го игнорирал. Също така там ми е зелен. Затова и го подкарах в основната му игрова вселена, а именно форума. Извинявам се, ако съм го флуднал с атаки тук. Но все си мисля, че щом играта го позволява - значи всичко е наред. А също така бях останал с впечатлението, че трибуната е принципно по-свободна зона. Създадена е за закани, плюене, хапане, драпане, обещания за разширяване на анални отверстия и т.н. в рамките на културното поведение и относително добрия тон в такъв тип мили разговори.

Не съм видял нито един от участниците в задявката да е употребил грубо нецензурни изрази, нарушаващи т.6.1 от правилата на форума.
Последна промяна от MartinNosovich на пон май 05, 2008 1:48 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
iuda
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 05, 2006 9:57 pm
Контакти:

Мнение от iuda »

messiah написа:QUOTE(messiah @ May 5 2008, 14:25) ахаха....нямате милост ще ме убийте от смях

пп рядко се случва да има теми в трибуната на 1ва, ама като има са се такива яки :D
на мен темата не ми харесва.

за мен кристиян си е от малкото хора в играта дето имат идея за какво са тука и как се играе.

марто хубава битка определено :)
но няма нужда от подигравка :)

мо на теб мога да кажа само едно! СМЕНИ ИГРАТА
и престани да пишеш глупости че ставаш за смях.

за тея дето се чувстват мъже и се мислят за печени.
препоръчвам да играят ХАНОВЕ //аз в момента я играя за първи път и определено ми харесва много повече от бф. //

за незапознатите ще кажа само едно.

В ХАНОВЕТЕ КОЕФИЦИЕНТА Е ТАКА НАПРАВЕН ЧЕ АКО ТИ МОЖЕШ ДА НАПАДАШ И ТЕБ МОГЪТ ДА ТЕ НАПАДНАТ.
//коефициента е 7 и нагоре и надолу //
В ХАНОВЕТЕ НЕ СЕ ПАДА В ТОЧКИТЕ :a013:
// даже обратното мен ме набиха и вместо да падна в точките аз вдигнах и съответно го наядох два пъти защото половината ми каси ми излязоха от коефициента :)
а аз влязох в коефициента на по големите без почти никаква армия //

а тука е много лесно :)
седите си в ниското долу :)
свивате се като пу..и докато понаправите някаква флотица и стигнете 80к
и след това почвате да се пъчите колко сте големи и велики :)
ама така е като се слушат нефелни играчи и сложиха тоя умрел коефициент на 350к

относно това кои е каса и кого грабите ще си замълча с усмивка.

попитаи твоята приятелка ретро феята как ме касира предния рунд.
и какво стана със 3 500те смели полеви камикадзета.
Хахаха преди бях NERRO и ме водехте мулти. Сега съм Юда и не съм мулти : ))) Интересно как едно име променя нещата.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Каос редно е като ми пращаш лс в играта да позволиш и аз да ти отговоря не и във играта и във форума да пишеш а аз да си мълча
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

kaos написа:QUOTE(kaos @ May 5 2008, 15:42) Не съм видял нито един от участниците в задявката да е употребил грубо нецензурни изрази, нарушаващи т.6.1 от правилата на форума.
Да де то което можеше да бъде видяно беше изтрито навреме.Ае стига толкоз глупости,може да е трибуна ама не е жълт вестник или "Сигнално жълто" с Вулева, ама като чета цялата тая простотия добивам същото чуство.
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”