Тема за кучето!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Apr 28 2008, 15:57) Аз пък мога да ви кажа, че няма грозни и лоши кучета. Както и Каос ви каза кучето е пряко отражение на стопанина си (нещо като приказката за крушата и дървото). Вярно някои са по буйни, други по-уми, но това не е решаващо. Каквото си го отгледаш такова става. Мога да ви кажа, че едни от най-миловидните кученца са именно питбулчетата, стига стопанина им да не ги е обучил да висят по гуми и т.н. Лежи си в дома, седне някой гост на него, щото се заровил във възглавниците на дивана, а онова без да писка се отмести и си намира пак къде да полегне.
Съгласен съм,че ако стопанина цели да са миловидни ще бъдат,но тука спора е че те са най,боини кучета и просто няма как да се успори тва.
Какво ти пречи да си висят по гумата,за питбула тва е нужно да си тренира захапката,няма друго куче да виси повече от питбул на гума.

То си има и такъв спорт даже,на различни височини с гуми и тем подобни.По точно е лиубителски спорт.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Драги ми Въркулини, тука, доколкото разбирам, спор няма. Ти се появи и започна като латерна да пееш.

До колкото рабирам темата е за кучето като домашен любимец. Какво отглеждаме, как и т.н. Ако някой има въпроси да ги зададе, а не как може да претрепим един пес! Защото варианти много, но ни един не се връзва с думичката хуманност.

Вземи се спри ако можеш
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Apr 28 2008, 16:41) Драги ми Въркулини, тука, доколкото разбирам, спор няма. Ти се появи и започна като латерна да пееш.

До колкото рабирам темата е за кучето като домашен любимец. Какво отглеждаме, как и т.н. Ако някой има въпроси да ги зададе, а не как може да претрепим един пес! Защото варианти много, но ни един не се връзва с думичката хуманност.

Вземи се спри ако можеш
Мисла,че се бехме разбрали,малко по кулктурно отношение,въркулини ме наричаш-димитринка ти отвръщам :a013:

Защитавам Питбулите,квото съм казал е истина,а тва че някой са недодялани и си мислят че примерно пате може да убие мечка гризли,като си потърка перцата по него ме дразни.

Земете направете една тема и за господ,та господин великия и нея да успори.Даже ще ви каже от къде идва,къде живее,какво ще стане и какво ни мисли.До ония ден и тебе те плиу сега пък го защитаваш.

Моите отношения изобщо към всеки мисля,че съм ти обеснил и знаеш как стоят нещата.В днешно време стана модерно всеки да се прави на оригинален да използва непознатите за него думи,да цитира всеки известен философ,и да се изживява като един тип звезда.Е поне тука да бъде,иначе да си продава вафлите и пастите у магазино.Те до тва дередже води когато се правиш на оригинален.Куцото магаре си остава куцо.Булонката Питбул не става и елементарния мозък в оригинален също не дегенерира или да просперира,развива с нито процент инициатива.
Последна промяна от varkulak на пон апр 28, 2008 2:59 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Ъ... Много ви моля, престанете с мерилата и споровете, кое куче е най-най... Приличате ми на дечицата в детската градина: "Моето бу е най-хубавото! ... Не! Твоето е скапано!" :argue:
Дайте шанс и на другите да покажат любимците си.
Последна промяна от misterya на пон апр 28, 2008 3:20 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Narayan
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 2:11 pm
Контакти:

Мнение от Narayan »

Ба такова има в моя вход (Бултериер) от къде и да го погледна кат прасе... дори като малко беше грозно... Е, това си е моето мнение де. Иначе преди имах куче-кръстоска м/у пудел и териер и се казваше Пуфка :) За съжаление умря преди 4 години ;(
Последна промяна от Narayan на пон апр 28, 2008 3:21 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Всички кучета ми харесват,никои не е казвал нещо от рода не ми харесвцат.Даже и пекинезчетата ми харесват,много са зли хъхъ :a086:
Даже разправят,че някъв пекинез вдигнал родваилер и му направил суплекс,след това се изгаврил с него и така излезла породата доберман :a086:
като захапем -не пускаме

PsyComa
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 30, 2007 9:51 am
Контакти:

Мнение от PsyComa »

Narayan написа:QUOTE(Narayan @ Apr 28 2008, 16:20) Иначе преди имах куче-кръстоска м/у пудел и териер и се казваше Пуфка :)
това немога да си го представя :) иначе здрасти още ли си губиш времето с бф :) некви координати на Велизара да имаш (ама не в бф) ... :a055:
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Да, така е. Грозно си е, а и яде като прасе (то на такова и прилича :D). Ама като те погледне с тоя влажен поглед и крива муцуна, ти става едно драго... да не говорим като кутрета какви са готини. На батко грухтялника :) . Имахме, т.е. официално баща ми си имаше де, един бял бултериер, досущ като на снимките от поста на misterya, но умря няколко дни като го заведохме на село :( . Майка му и баща му бяха някакви 'шампиони', не знам подробности, ама нашето се отличаваше най-вече с мързел. Имаше и трима братя, ако не се лъжа, които ги ползваха в едно близко село да убиват прасета. Много грозна картинка.

Сега новото е Голдън Ретривърче и е нещо наистина много красиво :) . И умно (макар и русо :D). А и е добра инвестиция - като магнит за жени е. Само се пазете от гейове де :) .

Следващото обаче категорично ще е котка... :)
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Аз имам котка в нас,толкова съм я озлобил,че майка ми и взе къщичка за куче,даже по някога лае :a086: Прави салта морталес,бия и некви ненормални шамари и пак не се предава,хвърга се да играе :a086:

Мога да и направя и снимка да я видите,не сте виждали толкова дълги мустаци на котка,мисля да и ги изрежа хъъх :a086:
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Apr 28 2008, 19:47) Аз имам котка в нас,толкова съм я озлобил,че майка ми и взе къщичка за куче,даже по някога лае :a086: Прави салта морталес,бия и некви ненормални шамари и пак не се предава,хвърга се да играе :a086:

Мога да и направя и снимка да я видите,не сте виждали толкова дълги мустаци на котка,мисля да и ги изрежа хъъх :a086:

Изрежеш ли на котка мустака, му се скъсява зрението. Това съм го чувал от стари хора :p140:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Отговори

Върни се в “Off Topic”