Въпрос

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Не знам т’ва новите във булфа започнаха нещо да изпушват :dizzy: , па ако започните кат нас да се зомбясвате във булфа вече 3-та година, тогаа кво ли ще е :P
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Jade написа:Цитат(Jade @ Apr 25 2008, 14:33) Падналий, познавам теб. МайтиУан никога не съм го виждала, а с теб съм седяла на една софра. Та какво искаше да кажеш?
А защо се хващаш за думата? :) Да, седяли сме на една маса, но не вярвам от разстоянието да си видяла дали притежавам "честни сини очи". След като трябва да се уточнявам (и тук влизаме в админската конспирация) - имате общ съюз. На какво основание беше махнато наказанието на Анциента, заменено с ваканционен мод, а сега дори вече не е в такъв?Идват ми наум 2 варианта (махам този с админската конспирация) :

1. По-добри ясновидски/паранормални способности от тези на хера.
2. Вяра в доброто и непорочността на Анциента.

Според мен 2 отпада поради прекалено много прецеденти с наказани, които се кълнат в своята искреност. Та остава 1...

И сега се чудя дали заради ироничния пост, които се наложи да напиша поради хващане за буквата, няма да получа наказание. Щото съм дразнел.

П. П. Пешко, ако аз съм админ, единственото, което ще направя е да огранича възможността ти да пишеш. Просто, защото си зверски неграмотен.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Интересно е как пият тия глави и коя връща, после... ;)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Apr 25 2008, 14:47) Мо Мъни, какво ще стане ли ? Ще им пораснат три глави като на мене :) Едната реве тука, другата клика из булфа, а третата седи и се смее отдалече :lol:

Напраооо ма уби :lol: дай днеска да устаим малко да си починат тия глави от булфа и да идем в бара да одарим по едно уиски :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

ЗмеяСпас написа:Цитат(ЗмеяСпас @ Apr 25 2008, 14:50) Яко, Паднал, аре беж по тъча. Толко малко каза и толко много изписа ;) Концентрирай се, синтезирай се! Знам че го можеш :c022:
Анонимници да не ме репликират. Пробваи през основния ник, може и да ти обърна внимание. А сега по допирателната. Аз тъч не знам кво е.

P.S.И все пак чакам сериозен отговор, така че е хубаво да не разводняваме темата.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Off Topic”