[Vaygr] Nemezis vs [Tамплиери] korahmor

Архив на битките от старите рундове на 3та вселена

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Apr 22 2008, 19:43) Както си и знаех, ти си знаеш твоето :) Нормално де.

Та ... така ... Ако беше чел постовете ми изцяло, щеше да разбереш че малко или много бе повлиян от чужди мнения, вкл. и моето, да не приема тази уговорка, това че се е съгласил в началото е било защото е бил претиснат. Постави се в същата позиция. Поемаш нов акаунт, всички са те окупирали, и ти поставят ултиматума - триеш - и ние трием, за да сме в мир. Е, съгласяваш се без да мислиш - по-късно премисляш по-обстойно и така стигаш до извода, че има по-правилно решение. От кога човек не може да си променя решенията ?
Не, наистина не те разбирам, на мен ли ми е ограничено мисленето, ти ли говориш на разбрано...? :)

Рояле, ето че ти най-сетне схвана за какво говорим !!!

Човек е свободен да прави каквото иска, включително и да променя решенията си...
Но когато това е свързано с дадена дума, тогава този човек загубва достойнството си .

Радвам се, че приключваме този разговор с теб.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

Знаеш ли кое е най-тъжното?, че ти, който винаги пазиш съюза си не можеш да проумееш какво се случи във 2ра и не искам да ти обяснявам аз на хората, които играеха с мен обясних....в крайна сметка като отвориш този линк:
http://uni2.bulfleet.com/hall.php?type=1&rund=5
се надявам да проумееш, че твойта съюзна игра, която непрекъснато изтъкваш е смешна...нанси е толкова недъгава, че дори няма вземе рунда...еквивалента на вашта ситуация в 2ра в момента е все едно ейшънт или ънлийшд да отмъкне рунда на роял или цъф...въпреки, че и 2мата са без претенции за класация...

а за дадената дума лсто, което ти пратих или в скайпа съобщението беше "да бе да няма проблеми" нит съм се кълнял нито нищо ама ти си някъв супер сдухан и там във финландия като имате 3 месеца само нощ сигурно се чудиш кво да правиш....
Последна промяна от Storm_Rider на вт апр 22, 2008 6:31 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Знаеш ли, калоянчо, кое е хубавото на Финландия?

Такива арогантни, дебелоочи хора като теб, без достойнство... тук почти няма.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Storm_Rider
Редник (Private)
Регистриран: съб дек 01, 2007 6:56 pm
Контакти:

Мнение от Storm_Rider »

ми аз да ти кажа, че ако ти не беше във Финландия това почти в изречението щеше да е ненужно... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[url=http://www.bgprize.info/index.php?l=vote&id=201]Bugs[/url]
Потребителски аватар
amigo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб фев 03, 2007 11:01 am
Контакти:

Мнение от amigo »

Поздлавления Korahmor за доброто просрещане :a013: , отдавна предадох асс-то си на моя приятел но отвремена на време проверявам форума. До този момент не срешнах битка за която да си дам мнението до днес. И понеже смятам че рунда почти е решен за щастие на едни и за нещастие за други, korahmor и daoo си свършиха прекрасно работа. Ако трябваше аз да оценявам кой да е на челото в класирането бих сложил korahmor и като добър лидер и като добър боец. Ако асс Rosen_WT бе под мой котрол бих го поверил на korahmor с чест и вяра. Още веднъж korahmor поздравления. :74:
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от korahmor »

Благодаря, wild cat.
Последна промяна от korahmor на вт апр 22, 2008 7:54 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Майкооо във Вселената на ламерите (и аз сам игралтам, и аз ) и битки ли се правят още , и то като гледам кви битки неам думи , некога поне бехме на едни точки и с еднакви флоти и водехме стоиносни битки (еххх времена )а са като разбрах кои е 1 ви и направо си умирам от смехххх, няма значение тя си знае кво ми е мнението за нея :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Стига толкова драми.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 3”