Jorkin не е ламер ама айде карай а Инсо незнам колко е играл ама тоя акаунт поне 1-2 месеца никой не го пипаше само някви модове и като светна (и) го занулиха пък сега аз тряя им оправям кирийте. Пък сега още си е бърз неска от 12 реца дали съм изпуснал 2-3 незнам близо +5 милиона съм
Fallen_angel стига си се опитвал да си избиваш комплексите...само ламер знаеш да повтаряш айде ако случайно ме нулнеш тогава си говори.
Последна промяна от E_DEVIL на нед апр 13, 2008 12:19 am, променено общо 1 път.
Ай сега да ти кажа, че не си чак толкова запознат. Поех акаунта в ... тежък момент за мен самия. Поех го, защото Тодор заплаши да го изтрие. Още като ми даде паса и започнах да му търся собственик. Играх точно 36 часа, след което набих мод. После Тодор ме намери и дадох паса на Жоркин. А точно за него не знам колко добър играч е. Просто като започнах да играя с моето си ацц, питах Дявола дали има някое свежо попълнение, при което ми отговориха, че той горе долу ставал, ама точно сега го били занулили /в което няма нищо срамно, защото НЯМА НЕЗАНУЛИМИ/. А ти можеш да попиташ Жоркин колко ресурс имаше по планетите, отделно колко неща бяха излезли. А и не ме интересува колко добри играчи сте. Интересува ме едно - предателите сте. Взехте големите ацц-та и какво стана ? Изчезнахте от СССР. Затова няма прошка. Влез в инфото на съюза СССР, по-специално устава и намери там, има една точица, в която добре е описано за предателите.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Не съм предал CCCP когато още бях със EmoLovePoli и бях 1 от малкото активни след като Тодор, Вачик, Гогодан, Релл спряха да играят аз продължих да си цъкам сам в съюза и дори да нямаше кой да ми помага за рецовето пак си останах докато по едно време bone_fletcher не почна да ми държи някфа сметка и да ми се прави на големия шеф дето е дошъл там мн след мен.
Моля те, продължавай да пишеш, разсмиваш ме с това, че не знаеш как стоят нещата.Четат ми се малко фантастики...та продължавай да пишеш, моля
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
Аве, Димчо, к'ви ся тия работи в трибуната, ма ? 2 дни ма няма и той к'вооо?
Дан' съм ти видял и един кръст повече тука, щот нали знаеш, че си ми в коефициента ? И търговците имат нерви, да го ева .
P.S.: Апроло, написа ли ми (i)-тата, докат ме нямаше? Не... ама влезнал да ми спами тука. И къв тоз спам. Я малко ред тука бе, ей!
Последна промяна от LoaD на нед апр 13, 2008 5:04 pm, променено общо 1 път.
dim4o написа:Цитат(dim4o @ Apr 13 2008, 12:21 AM) ей го и другия вселенски занулител , който ми излезе от коефа пред 2 седмици
добре че ми спря нета а нямаше по къв начин да се дигна 2 часа се ръмбех да вляза през тела
Ай сиктир 1 път ме хванахте щото се бях напил и заспах туй си го признавам от там на татъка ...
и то баш тоя ламер проклет да ме удари лелеле майко
Диндо да беше нямаше да ме е яд той си заслужава да ме дрънне по цял ден се мъчи да ми лети , ма ти баш дет си със сума планети в 1 система и насичкото отгоре имаш сийтър 100% просто не може нон стоп да си он-лайн , ти на работа не ходиш ли не учиш ли
Бати сичките се извъдихте играчи , особено ръмда и падналия , думи нямам
кат седите 20/7 он-лайн браво , избивате компелкси със корабчетата , аз със 4 часа играл съм на 13то място вие по цял ден бъхтете в топ 20
ай сиктир
само и аз да кажа нещо ...... аз съм диндо и първо си нацепих 10 кръста и аз казах на емо да мине че мноо ме беше яд за загубата а чесно казано от теб бая точки намазах дам доста си доходен
намаза щото не те оставям да намажещ
пре спокойно мога да си пускай сейвове по колонийте + флотата да каца и в 6 и да обирам реса от вечерта
ако искаш почвам да го правя , да те видя кво ше земеш
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
dim4o написа:Цитат(dim4o @ Apr 14 2008, 02:33 PM) намаза щото не те оставям да намажещ
пре спокойно мога да си пускай сейвове по колонийте + флотата да каца и в 6 и да обирам реса от вечерта
ако искаш почвам да го правя , да те видя кво ше земеш