Bulfleet / cstrike 1.6
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Момчета,хубаво ще се стреляте вие,ама ...
ако има някой,който играе от 4-5 години сериозно цс,да ми пише на ЛС,да се постреляме с него.Че като гледам някои играят с мп5нави,други с 5/1(така и не научих как се казва това оръжие) и т.н. ...
Лоуд,щом толкова те хвалят да се пробваме някой слънчев ден? М?
Към събота следобяд имам предвид,че да съм се наспал след дискотека(sun)
ако има някой,който играе от 4-5 години сериозно цс,да ми пише на ЛС,да се постреляме с него.Че като гледам някои играят с мп5нави,други с 5/1(така и не научих как се казва това оръжие) и т.н. ...
Лоуд,щом толкова те хвалят да се пробваме някой слънчев ден? М?
Последна промяна от Skullcollector` на вт мар 11, 2008 6:33 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Играя от 2002... Винаги съм стрелял с мп5 и много се радвам,че така и не му смениха отката
Скул по принцип мразя много да играя 1 на 1, но ако някой път имаш нужда от таран в някой сървър или от психопат с който да сеете олово съм насреща
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
те ми са мазнят, че да не ги нападам в БФ, докат играйм бе ;D ти що си мислиш е цялата работа... прави сейва, че... :DSkullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Mar 11 2008, 07:25 PM) Лоуд,щом толкова те хвалят да се пробваме някой слънчев ден? М?
Шегувам се. Просто допреди 2-3 години се размазвах от игра... ама - ок, супер, тъкмо съм се зарибил пак... и като ми минат изпитите на лято почвам :> ама с тоя PAD нема стане... сега дори не знам с какво sensitivity да съм
http://riverdale2.hit.bg/de_dust20001.JPG - тука Лорда каза, че яде (вероятно с третата ръка, щот с другите играеше през цялото време ;D)
http://riverdale2.hit.bg/de_dust20006.JPG - тука не знам... беше след retry-то ми, а и струва ми се, че голяма част от снимките, дето правих не са се запаметили по някаква причина... така че от най-големото шоу снимки немам :> който бил там - бил
Бум-бум-бум, ще си купя автомат... тра-ла-ла...
P.S.: (Terrorist) RoYaL : provalih se v jivota bace :x
Последна промяна от LoaD на вт мар 11, 2008 7:20 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
е верно ли изиграхте без мен айде пак ?
той лоад са крие ма е бивш професионален играч като мен

той лоад са крие ма е бивш професионален играч като мен
Последна промяна от duinox на вт мар 11, 2008 7:45 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Не искам никой да обиждам(да не ми се засегнете ей),но с мп5нави играх само първите 1-2 месеца като се учех
Зап,проверявай си съобщенията във форума,като ми се освободи малко свободно време и път към залата мо'е тА про'ам.
Нелоши резултати на скрийншотовете,ама може и по-добре
Преди 2-3 часа се отбих да видя аверите в залата и моето PC беше свободно...
DA*A.BG 1.6
Sindel-48:9 на dustyaztec
нямаше време за други карти
То,добре че нямаше време и за повече,че бях готов баннат.Малко поядосах единия админ,който горкия буквално се мъчеше да играе (chuckle)
Зап,проверявай си съобщенията във форума,като ми се освободи малко свободно време и път към залата мо'е тА про'ам.
Нелоши резултати на скрийншотовете,ама може и по-добре
Преди 2-3 часа се отбих да видя аверите в залата и моето PC беше свободно...
DA*A.BG 1.6
Sindel-48:9 на dustyaztec
нямаше време за други карти
То,добре че нямаше време и за повече,че бях готов баннат.Малко поядосах единия админ,който горкия буквално се мъчеше да играе (chuckle)
Последна промяна от Skullcollector` на вт мар 11, 2008 7:50 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
Скул в училище мама е най-уважаваната жена когато седна да играя с мп5... В залата също чак с мишки ме замерваха
Приятно оръжийце и с правилната философия си върши работата
Само едно му е кусур-в битка по надстрелване нямам никакъв ама никакъв шанс та ако ще и на главата да си застана...
Into the darkness I command my soul