Каква музика харесвате ?
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Слушам абсолютно всичко, имах много добър приятел който слушаше Блек Метъл, някой от парчетата и на мен ми допадаха, особено Кредъл, донякъде и него го разбирах докато не си призна, че навремето имал проблеми със сатанистките влечения и дори изравял гробове под въздействието на дрогата, сега въпреки, че не е такъв човек страня от него тактично. Та според мен е важно хората да бъдат широко скроени, дори признавам си слушам чалга, ама не тая дето сега я има, а оная мръсната от оно време, разбира се със солидна почерпка преди това, цар съм по баровете в Авеню на 2ри етаж, кой не верва да дойде да гледа. Иначе често посещавам и Строежо, лично наблюдение - чалгарите и метълите са най-сродните музикални групи, все пустиняци, па ако напиеш метъл, пусни му чалга и глей сеир.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
метъл общо казано - Nightwish, Iron Maiden, Manowar, Metallica, Helloween, Scorpions, Bon Jovi ;-)CooL написа:QUOTE(CooL @ Mar 4 2008, 07:20 PM) Никсън, това е идеятаМен ми е интересно Рояла к'во слуша ?
Румпи, чалгарче... Свирят прожините на леглото на майка ти
Сори, че простея
Последна промяна от Maat на вт мар 04, 2008 6:31 pm, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Вие ХИИИИИИИИЧ не се уважавате
Jack по-забавно е не като напиеш метъл и да му пуснеш чалга,а да събереш на едно място абсолютно всички видове музикослушащи изверги(с изключение на чалгата),да им хвърлиш едно тесте карти и след 3 дни на бездействие да видиш как ще реагират на Радо Шишарката... Срам ме яде като се сетя за онова лято,ама при липсата на по-качествени факсове и това свърши работа
Jack по-забавно е не като напиеш метъл и да му пуснеш чалга,а да събереш на едно място абсолютно всички видове музикослушащи изверги(с изключение на чалгата),да им хвърлиш едно тесте карти и след 3 дни на бездействие да видиш как ще реагират на Радо Шишарката... Срам ме яде като се сетя за онова лято,ама при липсата на по-качествени факсове и това свърши работа
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Слушам всичко без чалга и хеви метъл...
е метъл,само като съм напушен(разбирайте-много ядосан,а и не само
)...
Иначе Зап не си прав
Аз като играя карти,адски много се нервя,ако губя(за белот говорим) и ако моя се разсейва с някакви псевдо-музикално-отчайващи-от-живота-дебилотворения ще му се случи случка
Бутилката(ако има)в главата и масата върху него
А играем ли за пари може повече да не си помисли да играе белот
Edit:Предимно слушам Хаус,диско,черно,рап,ретро и т.н.
И мразя чалгари
е метъл,само като съм напушен(разбирайте-много ядосан,а и не само
Иначе Зап не си прав
Аз като играя карти,адски много се нервя,ако губя(за белот говорим) и ако моя се разсейва с някакви псевдо-музикално-отчайващи-от-живота-дебилотворения ще му се случи случка
Бутилката(ако има)в главата и масата върху него
А играем ли за пари може повече да не си помисли да играе белот
Edit:Предимно слушам Хаус,диско,черно,рап,ретро и т.н.
И мразя чалгари
Последна промяна от Skullcollector` на вт мар 04, 2008 6:50 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Абе то напоследък май чалгари няма, има само чалгарки, говоря за стил на обличане и държание, на мен също не ми допадат чалгари, но също така, не ми допада метъла който тренира в моята зала, все едно е клишето за металист, ама тоя мнооооого мерише, не се е къпал с години. А да кажеш, че мразиш някого затова каква музика слуша, явно имаш проблем със себе си, може някой да не ти допада, ама чак пък да мразиш, ПИЧ ОСЪЗНАЙ СЕ !!! Да мразиш чалгата вече е изтъркано и клише, треа ти нов гуру и вълна по която да се пуснеш, тва е старо и всички сме минали през него ама преди 10 годинки ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Джак,ти като пишеш,май не четеш ти какво си написал
Разлика между чалгари и чалгарки да правиш ?
Аз какво съм написал ?
Първото или второто ?
За жени/момичета е приемливо ДОНЯКЪДЕ
НО за себеуважаващ се мъж...
по-скоро НЕ!
Това си е моето виждане.
Чалгарите ме дразнят,защото половината са пед...(гейове да кажа),другите манга...(роми,извинявам се)
Не казвам,че нямам приятели/познати чалгари,ама на базата на общия брой те са незначителна част
С кое точно не си съгласен ?Може би казах/написах много силна дума,ама донякъде е така...
Разлика между чалгари и чалгарки да правиш ?
Аз какво съм написал ?
Първото или второто ?
За жени/момичета е приемливо ДОНЯКЪДЕ
НО за себеуважаващ се мъж...
по-скоро НЕ!
Това си е моето виждане.
Чалгарите ме дразнят,защото половината са пед...(гейове да кажа),другите манга...(роми,извинявам се)
Не казвам,че нямам приятели/познати чалгари,ама на базата на общия брой те са незначителна част
С кое точно не си съгласен ?Може би казах/написах много силна дума,ама донякъде е така...
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]