Нова схема II

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

Кое?
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
messiah
Редник (Private)
Регистриран: нед авг 26, 2007 3:16 pm
Контакти:

Мнение от messiah »

Каосе,
И аз самият казах, че трябва да се иска мнението на по-опитните играчи. Но проблемът е, че поне за мен, "по-опитни" не са само 10 човека, които обикновено тестват, а около 500 човека, които са играли повечко рундове, играят и сега, и то не малко. А това за идването при вас - не мислиш ли, че е ще е малко странно, някой да хване автобуса от друг град и да дойде до София, само и само, за да си каже идеята за бф ? А чужденците ( не се сещам за много добри играчи от чужбина, но сигурно може да се намерят такива ) те какво да правят - със самолета до тук ли ?
А относно културно държание въобще не си прав. Държах се културно 2 месеца, въобще не се обаждах и оплаквах. Писах културно на съпорта и получавах сравнително бързи и точни отговори. И така до един момент, в който спокойно и културно си докладвах, че имам кухи точки и че промяната около Щитовете може да се експлойтва. И не получих огтовор в продължение на седмици....До момента, в който видях как на Сторм му изчезват 5 нива на шпионажа и 1 месец, никой не си мърда пръста да му оправи. В следствие на това, той завърши рунда по-назад, отколкото трябваше и му се полагаше. Това е и момента, в който видях, как модератори и администратори се подиграват с потребителите, а някой дори се гаврят с тях, моментът, когато всички вселени бяха оставени на произвола на съдбата. Мога да изброя и още неща, които ме отказаха от това да се държа културно, но е време за край на лиричното отклонение. Ако не се държиш с някой, като с човек, не очаквай от него, той да се отнася добре с теб.

А за правилата - едно нещо ми е интересно - къде в правилата са описани задълженията на администраторите ????

Послепис :
2.1. Ако Играч пострада от програмни грешки или грешки от екипа на играта, в общия случай следва да бъде овъзмезден или да му бъде върнат бекъп.
Необходимо ли е казвам колко често администаторите спазват това правило ??
Последна промяна от messiah на пон мар 03, 2008 7:13 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Добре.
По 1 т- Няма срок .Но смяташ ли че отговор след 5 дни е нормален -Защото аз след толко получих нанокредите си . който ми трябваха за да си пусна генералството .А има и потребители (Ако съдя по самия форум -който въобще не са получили).При един и същ проблем (знаеш кой) получих от съпорта 3 различни отговора .Така и не разбрах къде е проблема.

По 2 т.Няма такова правило . Но смяташ ли че е нормално да се обещаят едни правила и да се направят други .Промените по време на рунда са точно това (промяна вправилата).Защо.Защото развитието с атаки и кражби с един вид и промяната му в последствие е различни условия за различни потребители .Същото се отнася и за много други неща .Дали ще ги съгласува - ами като не ги съгласува ще получава и отрицателни отзиви .И тук не виждам проблем - нали не се надява някои само на позитивни мнения .

По 3т .Е тук е разковничето - за което най много пиша .За мен правилата са едни за всеки които си е регнал акк.Дали той в живота е цар - простак - селянин -абдал - гей - това за мен е без значение - той е равен по права с мен .И то по правила написани от админ - така че щом аз не псувам - то и не искам да ме псуват . а точно това пише в правилата - е не е даден срок за наказание (това го разбирам - колкото и според теб да съм дебил ) но не е нормално и да минат и 20 дни без наказание .Дали има санкций за това че някой не си върши работата - не е моя работа .

И пак - Виновен за безхаберието от страна на ръководещите вселените - админи (ако въобще има такива - като исключим хера )е самият собственик Ривъра.И това е мое мнение - нищо лично .

Успех.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Ох - темата модератор .Направих това което можах помогнах на едни - не успях на други .По мое мнение защото трябваше съдеиствие от страна на админ .И точно затова се отказах - защото нямаше такъв за 1 вс .Дали съм наказал някой -НЕ- защото не съм счел за нужно - винаги съм се старал да се разбера с потребителите и смятам че за тази една седмица съм успявал .Ако твойто мнение е друго - то моля -имаш тема .
Успех
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Каосе ще ти го кажа ама публично,отношението ти в последните 40 дена в този форум с потребителите е неописуемо и отвращаващо за повечето потребител,само тва щи кажа!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз питам защо за потребителите има права и наказания а за администрациата нема,ти каосе в последните 40 дена обиди поне 100 потребитела с отвратително държание и господство

наказа 10 човека само защото са ти написали в темата пост ,дори мен наказа хем че те защитих,това е пълна комплексарщина

къде са правата,къде пише и кога ще се създадът мерки и за админите като тебе каосе,ти ако не си админ с това държание до сега да си наказан поне 100 пъти

ти обиди леталния изход и тои ти отвърна с устроумен пост в които нямаше толкова сериозна обида и му даде 35 години бан защо,кои си ти питам аз,на мен всичко това ми прилича на комплексарщина твоито,смяташ ли че сега като аз ти казвам истината на теб пред наще зрители съм обидил??????????

смяташ ли че тва е нередно да си изкажа мнението за админ които върши каквото си иска и както си поиска

спри се малко осъзнаи се,60 процента от потребителите те намразиха защото се мислиш за някакъв БОГ какъвто не си
Последна промяна от varkulak на пон мар 03, 2008 7:23 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Понеже темата възбуди голям интерес получих и много лични съобщения .Та и понеже вече има нова схема която работи само с ЛС. Ще пусна и въпроси от petar1981 към администратор 1 вс . Знам че нарушавам правила - но поне свършете някаква работа и си му дайте кредитите за които вече си е платил .

petar1981

Аз имам само 3 въпроса

1.Защо затворихте устата на Петър с мълчание, истината боли нали

2 .Защо вече стана над 10 дена няма отговор но съпорта, на Петър къде му са нанокредитети, като е дал над 50лв а няма такива

3 И има ли право да съди играта
Illuminate
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 09, 2005 12:22 pm
Контакти:

Мнение от Illuminate »

Хм... по темата kaos, само ще си позволя да вметна - kaos никога не се е променял или поне не виждам подобно нещо с късогледия си поглед :) . Такъв беше и като редови потребител, затова и толкова ревяхме по форума, че ще е идеален модератор (само тука ми се губят разни спомени... той беше мод, отказа се, после пак стана... после идея си нямам...), защото затапваше точно всички мрънкалници. Само че тогава мрънкаха някои, заради т.нар. световна конспирация или просто защото не можеха да играят, да та си поплюят малко. То и за warrior` (a.k.a. Shadow) тормозехме ръководителите с ЛС-та, че му е дошло време (за модер де, не за... Коледа) ^_^ Купон беше. Лошото е обаче че сега хората наистина има за какво да мрънкат. Уви.

Толкос от моето "вметване" ;) .

P.s.: Лирическо отклонение - Jack, да знаеш някъде да продават мъжки дамски превръзки? Че с то'а мензис!... :dry: Съжелявам за вметванията и отклоненията. Ае, живи и здрави ;) .
Последна промяна от Illuminate на пон мар 03, 2008 7:48 pm, променено общо 1 път.
i got 99 problems but a b**ch ain't ONE
Потребителски аватар
MartinNosovich
Майор (Major)
Регистриран: нед фев 13, 2005 9:23 pm
Контакти:

Мнение от MartinNosovich »

messiah написа:Цитат(messiah @ Mar 3 2008, 08:10 PM) А за правилата - едно нещо ми е интересно - къде в правилата са описани задълженията на администраторите ????
Администраторите определят правилата. В случая те са последна инстанция и тяхната дума е с валидността на правило.
messiah написа:Цитат(messiah @ Mar 3 2008, 08:10 PM) Послепис :
2.1. Ако Играч пострада от програмни грешки или грешки от екипа на играта, в общия случай следва да бъде овъзмезден или да му бъде върнат бекъп.
Необходимо ли е казвам колко често администаторите спазват това правило ??
А необходимо ли е да казвам колко често се оказва, че играч се опитва да оправдае собствената си небрежност, разсеяност или просто се опитва да измами с оправданието "бъг"? Само за справка - погледни трибуната - 90% от оправданията са "имаше бАг!" Е, после се разбира, че никакъв бъг не е имало, ама това остава на заден план.

Колкото до автобуса - говорили сме си с теб и преди - ако имаш път към София - мини. Ще се видим, ще хапнем, ще пийнем като едни нормални зрели хора. Всичко опира до желанието на човека. Питай Ники - не е толкова страшно, колкото го описват :)

За играчите - тук мога да споря с теб доста. Съжалявам, но "играл доста време" съвсем не означава, че някой е станал опитен играч. Не искам да споменавам имена, но има хора, които за 7 рунда са си все същите шушумиги. Аз пък откак се помня, когато ми попадне китара, все се опитвам да дрънна нещо. Но това не ме прави Стив Вай. Все същия музикален инвалид съм си. Но понеже съм хващал китара в ръка, това означава ли, че трябва да стана хедлайнър на "Monsters of Rock"?

@Давид и Месия - относно поведението на потребители и админи. Вижте, екипа дори и сега е в осакатен състав и това никой не го отрича. И надявам се, че не си мислите, че едно постоянно дразнене на наличните хора ще спомогне за решаването на проблемите, нали? А най-интересното е, че основната ядка "дежурни мрънковци" дори и не играят играта. Но продължават да се обаждат ни в клин, ни в ръкав. А това все повече ме навежда на мисълта, че теорията на JackDaniels за вечен душевен мензис е вярна. А може би разковничето се крие в инфантилен пубертет. Или в двете. Но докато не се открие истината, аз лично въобще не възнамерявам да се откажа от намерението си да прочистя форума и да го направя едно по-спокойно и чисто място. Още повече сега нали си имате местенце "без лоши админи". Идете там и си плюйте на воля. Мрънкайте на воля. Оплаквайте се от всеки и всичко. Там си правете каквото искате. Плюте ни, разказвайте си страшни приказки за злите админи, мразете ни, кълнете ни, горете вуду-кукли ако щете, кройте си революциите (пушки евтино даже има) - накратко - забавлявайте се. "Там" не е моя грижа. Но тук ще спазвате правилата, които са в сила.

П.П. @Въркулак и т.н - Не държа да ме обичате. Не възнамерявам да ми ставате приятелки или гаджета.

П.П.П. @ Илюминейт - В момента съм администратор на форума. И бера грижата на форума. Игровите проблеми на играчите доколкото имам сили и време ги пускам на Хера на Кю или Скайп. А ситуацията в момента наистина е проблемна - Хера е админ на Ханове и БФ едновременно. И според мен най-доброто решение е външен админ. Защото който и играч да стане, веднага ще се намеря 10 малоумника - без извинение, които да завихрят поредната теория за поредната световна конспирация. Но проблема пък с външния админ ще доведе до друг проблем - периода му за обучение, запознаване с механизмите на играта, тънкости при хитруване и т.н. - все неща, които външен човек няма как да знае. И отново се опира до необходимостта някой да го въведе в света на Булфлийт, защото не можеш да администрираш ефективно нещо, за което си нямаш и идея какво прави и как работи. И се завъртаме в един порочен кръг.
Последна промяна от MartinNosovich на пон мар 03, 2008 8:01 pm, променено общо 1 път.
[b][color=red][i]Never underestimate the power of overwhelming stupidity in overwhelming numbers.[/i][/color][/b]
Потребителски аватар
GeNeRaLiSiMuS
Майор (Major)
Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
Контакти:

Мнение от GeNeRaLiSiMuS »

varkulak, замълчи! Точно ти не си човека, който може да обвинява някого за лошо държание или обиди. Ти си селски каруцар от класа. Не заслужаваш да съществуваш изобщо. Айде върви си в измисления форум и се прави на Бог.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Потребителски аватар
Blood_God
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед фев 13, 2005 4:51 pm
Контакти:

Мнение от Blood_God »

каос.... прочетох ти един от постовете по-горе където ти пишеш че за да се държите добре с нас първо ние трябва да се държим добре с вас. да сравняваш булфлийт с казармата е меко казано глупаво. тук ние плащаме за да получаваме нещо и след като не го получим недоволстваме. след като никой не отговори адекватно на нашето недоволство ние почваме да реагираме агресивно като всяко същество на тази планета. след време недоволната група хора се превръща в тълпа, а никой не знае до къде може да стигне една тълпа. в този ред на мисли ако искате потребителите да се държат човешки с администрацията просто ни осигурете един стабилен и максимално изчистен от бъгове продукт и ни лишете от основанията за постоянно мрънкане и недоволство. може би това искат хората... вярно че има сульо и пульо в тази игра... вярно че може и аз да съм такъв но сульо и пульо също си дават парите за да играят. този пост не е отправен лично срещу теб а срещу тези които са основни виновници за проблемното "развитие" (слагам развитие в кавички защото лично аз не виждам никакво развитие в няколкото козметични промени които някой е направил). не търси вината в потребителите а в източника - създателите на любимият на всички ни булфлийт.

ПС: бил съм в казармата и знам за какво говоря...
Отговори

Върни се в “Off Topic”