Коя е най-интересната вселена за вас ?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Хахахха Дебел . Аз май друго чух .Че нещо броя не бил се харесал на някой.А за това кои да го пише винаги ще има .Админите ги оставихме на мира (въздържам се ) но в вестника маи имаше анкета с мнението на потребителите
играещите ) но ако не са удобни не могат да се чуят .Това в някои друг век го правете - щото е смешно.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Karbankal написа:Цитат(Karbankal @ Mar 2 2008, 06:50 PM) Хахахха Дебел . Аз май друго чух .Че нещо броя не бил се харесал на някой.А за това кои да го пише винаги ще има .Админите ги оставихме на мира (въздържам се ) но в вестника маи имаше анкета с мнението на потребителите
играещите ) но ако не са удобни не могат да се чуят .Това в някои друг век го правете - щото е смешно.

"Тук е мястото за моето мнение, но поради това, че ще обидя хора които уважавам и винаги съм бил против ревльовците във форума, аз няма да го напиша, а ще прибегна направо към послеписа ..."

PS:На кого са му притрябвали мненията на пролетариата. Нека бъдем "уфсе", да не се оплакваме, а да пасем и работим за една успешна петилетка.
Последна промяна от JackDaniels на нед мар 02, 2008 8:01 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

ЗА туй всеки вестник си има нужда от редактор, а не само от журналяги.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Мисля, че Карбанкал имаше впредвид, че вестника има редактор, ама проблема е, че е не е редактор, а е Редактор, на кому тогава са нужни журналисти, нека ги обесим ;)
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Регистриран: нед мар 06, 2005 1:54 pm
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Ехооооооооо, темата е за вселените, не да си обсъждате защо няма вестник.
Продължете по същество, моля.
Определение за Груб Секс:
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!
Достатъчно цветущо ли се изразих?

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Hitrusha написа:Цитат(Hitrusha @ Mar 2 2008, 07:07 PM) Ехооооооооо, темата е за вселените, не да си обсъждате защо няма вестник.
Продължете по същество, моля.

Hitra не бързай, не е лесно да се изгради перфектното социалистическо общество, но се стараем, просто ни дайте време ;)
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Не искам да изграждам нищо аз. Просто пишете по темата...
Да те хване някой, ти обърше 2 шамара, да те завърже някъде и да ти бодне сърмата както си иска, без да те пита ти как си и кво искаш!

[url=http://e-televizor.com/channel.php?cid=985]http://e-televizor.com/channel.php?cid=985[/url] - моля, гласувайте!
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Хитра ще ме извиниш но вестника засяга всички вселени .И много моля - нека не се правим на великани -офтопик е .Сега да не тръгнеш и ти да пишеш правила и да наказваш .Моите уважения - но не с този рог .Ще си спамя на воля . и мнението ми за сегашношното състояние на играта го имаше в броя които е цензуриран . И не ми пречи и тук да го напиша - но защо се съсипва труда на хора . защото не бил удобен на някого .и какво ние сме 5хил човеци и сме все различни с различни мнения и т.н.
това ако не сте го разбрали то съжалявам .
Айде успех в играта -Хитра - ти в коя вселена играеш - щото май нещо ..... .
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

По темата:

На мен ми е най-интересно в първа вселена, защото се чувствам като зеленчук, комшията се налива, през 2 системи има мулти, 1 дете ме псува на майка от 3 акаунта, а аз нищо не мога да направя, не мога, може би защото имах корени, но най-накрая намерих правилното решение - станах син домат ...

PS ..., все по близо съм до провидението, че наближава времето да се слиза от автобуса ... - ахам
Последна промяна от JackDaniels на нед мар 02, 2008 8:31 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Hitrusha
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Hitrusha »

Много добре знаеш, че не аз ще заключа темата. Просто предупреждавам... ;) Мога да ти кажа, че ако си пуснеш тема за вестника в друга секция на форума, темата ти ще остане по-дълго време отключена, защото другите раздели се посещават по-рядко от модератори ;)
И да, прав си. Аз не играя от почти 1 година вече. Няма и да играя повече. Това не означава, че нямам право да модерирам форума.
Последна промяна от Hitrusha на нед мар 02, 2008 8:25 pm, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “Off Topic”