vladdd написа:Цитат(vladdd @ Feb 22 2008, 07:32 PM) Ех, СУПЕРмонти, какви факти, какви модове, какви битки, какви спамове, какви подробности - голяма ли ти беше устата - ГОЛЯМА БЕШЕ. Спамеше ли? - Спамеше! Обиждаше ли? - Обиждаше! (и то много). Прекаляваше ли ? - Категорично! Набиха ли те ? НАБИХА ТЕ !!! Затвориха ли ти устата - НЕЕЕЕЕЕЕ - това е невъзможно! Не знам за какво удоволствие от играта говориш на фона от помия и злобен бълвоч, който изливаше във всяка тема, която пускаха момчетата. Ако си се забавлявал по този начин - смятам го за доста долно. В крайна сметка - играта не се води във форума и Стойко ти го доказа. Във фоума разни такива като тебе избиват комплекси и обиждат другите. Да си призная не очаквах да се появиш тука с кафявите си гащи.
На госпожица (или госпожа) misterya мога да кажа само, че не и прави чест. Мила, погледни темите оспамени от СУПЕРмонти. Погледни обидите. ТОВА СА ОБИДИ, а не ПРОВОКАЦИЯ ! Грозно е някак си ..... все пак противниците трябва да се уважават и да се спазва някакъв приличен тон. Всички знаем какво е провокация - изказванията на СУПЕРмонти нямат нищо общо с това. Абстрахирай се от пристрастността си и помисли по въпроса за уважението и обидите .....
Ако обичаш, спри с драмите. Човекът, ясно си написа, че искал да приключи с играта си...
И знаеш ли, аз ясно разбирам, че от ОБИДИ боли! Истина ли е?! Мда.. ИСТИНАТА боли!
И не ми пиши за пристрастие, защото ми е болно... Болно ми е, че съм се летяла срещу СССР в Алианс с Хеви Метъл, който си беше и успоредно с вас! Нагледала съм се на "шоуто" ви и на двата съюза (РА - СССР). И то не е един рунд!
И разбрах, че с подигравки, обиди и закани сте ненадминати!
Освен това, хич не ми пука аз чест имам ли в твоите или нечий други очи; мила ли съм ти; неприлична ли съм ти; неуважителна ли и прочие...
Аз данък обществено мнение не плащам!
Така, че си пиши колкото си искаш подигравки и глъч, мога само да ти кажа, че се хабиш...
EDIT:
death_row написа:Цитат(death_row @ Feb 22 2008, 08:41 PM) Млъкни бе усерко такъв,относно злобата към тоя,напълно си я заслужава след глупостите който написа,като си ми изтрил планетата голем праз срина складовете и големия играч и я пак се замисли,дали бях в мод до края или ти беше? На 120к със смешната си флота дето я имаш видели се какво представляваш пълни аматьори сте и като неможе да се разберете как да напдате някой винаги това ще се случва.И вчера в харда ми писа ник "Jokeyfirst" и му се подигравам и ми пише след малко "Ама аз съм ksandar xXx" след няколко лс-та ми пише "Ама аз съм Danidog" е какво е това искам да попитам групичка мултаци и сийтъри се правят на играчи поне да си бяхте влезли в акаунтите та да си нагласите атаката.Стига си се правил на голем играч,защото се насра Калинке!Вместо достойно да го приемеш ти пак продължаваш да сееш злоба,дори и неможеш да губиш...дори и Влад си промени мнението за теб.Айде сега пак почни да се хвалиш кой познаваш в булфлийт...на кого си син и кой е баща ти

(като малките деца) каквото и да напишеш с нищо няма да впечатлиш никого всичките видяха какъв си форумен боец,сега ще последва,а аз какъв съм,погледни ми битките в трибуната и се увери,че са доста повече от твойте.Айде сега кажи нещо което незнаем?
Ето! То човек, просто като ви чете и без да провери за истината, тя сама лъсва!