Никой ли?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Камене, нищо лично, ама май си спал с отвити крака...

misterya направи и на мен някоя такава атака ;)
Последна промяна от VaCaTa на ср фев 06, 2008 9:59 am, променено общо 1 път.
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

Хронологията не я помня, само казвам това, което най-добре си спомням :)
А Уарез няма да ги забравя никога.
И пак казвам, хронологията не си я спомням въъъъъобще...
Да не говорим, че аз по принцип никога не съм бил в класацията, само в самото начало, когато играех без съюз :)

ПП: мдааа, прав си LoaD@. Брат ми ми напомни, че после той отиде в Апокалипса :)
Абе, как се казваше първия официално отказал се от играта? Бакалки ли беше, аааагрх, как ми изневерява паметааааааа...
Последна промяна от Kamen_G на ср фев 06, 2008 10:08 am, променено общо 1 път.
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Потребителски аватар
Kamen_G
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет фев 17, 2005 8:42 pm
Контакти:

Мнение от Kamen_G »

Абе някой знае ли Stalin дали играе все още???
Ами Mastara2004 ; GeNeRaLiSiMuS ; BloodRaven ; mark_bg ???
[b][quote="генерал debel"]QUOTE(генерал debel)Пич, внимавай какво пишеш, че ще те грабне цензурата и ще фанеш 1-ва страница в космическия печат, като първия наказан от debel за 6 милиона години, толкова за да фанеш челна позиция в печата. [/quote]
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Никой не знае, ама в този ред на мисли, ето ви малко архивни кадри: Цък :crazy_pilot:
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
LorD DemoniC
Майор (Major)
Регистриран: чет сеп 15, 2005 6:54 am
Контакти:

Мнение от LorD DemoniC »

astalavista написа:Цитат(astalavista @ Feb 6 2008, 11:35 AM) Никой не знае, ама в този ред на мисли, ето ви малко архивни кадри: Цък :crazy_pilot:
Тамън почнах да ви забравям физиономиите ...
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Нещо се пробвате да ме настъпвате по мазола. Апокалипсис? 4 свестни играча...това бяха в първи рунд.... Втори рунд пък май изобщо ги нямаше. Безуспешни напъни в началото и потъване в нищото...както и Варез де ;)
Нека някой ми каже, че АНСР е влязал някога под натиск от някого в алианс...и личноо ще му счупя кирливите скаути ;)
Единствените опълчили се....хеххехе...че ние от АНСР откак се помня воювахме с Варез ;) Даже втори рунд го започнахме с тази идея - Хаос и Варез под ножа ;) Варез се бяха почти отказали вече, а заедно с Килърите изпозанулихме Хаос до топ 7( отдолу на горе де ;) ). Първите им 7 човека на Хаос бяха доста здравички :) За Стейси пък цяла седмица не можех да намеря рециклатори...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Feb 6 2008, 01:07 PM) Нещо се пробвате да ме настъпвате по мазола. Апокалипсис? 4 свестни играча...това бяха в първи рунд....
WarWoman, PeaceMAker, goyko68... че кой беше 4-тия ве ? ;D

През 2-ри рунд никой вече нямаше толкоз време. WarWoman се отказа, Peace остана лидер - направихме една последна война със съюз 00 (към 20-30 човека съюз) - за 1 нощ - само 2 или 3 човека останаха незанулени. Съюзът им се разпадна... лидера и още двама основаха нов, с другите играчи не знам какво стана, ама тоя дето Пийса ми беше казал да ударя (той ебаси плана подготви за война...), се делна, за него съм сигурен ... :>

И после всички станаха (i)-та :D А имаше един BgDark, който тръгна доста добре и след въпросната "война", замина от Apocalypse в любимия на всички тогава ANSR (и беше 4-ти в съюза им) :}. После вече не знам, нали бях (i).. :P

А за първи рунд на Вселена 2... то тогава всеки втори малък съюз искаше да е в коалицията срещу Warez, щото да не го закачат 70% от силните съюзи (които бяха срещу уарези) :D

Тогава се появи и FEARLESS :}. Ама не ги помня с нещо друго, освен че добър ресурс пускаха сутрин. А, и флотата на darkelf беше добра :}. Помня, че както и да го смятах, все бях на загуба с рециклажа при евентуалнен удар ... тогава немаше разни екстри 6-рундови ... :}

То от целия рунд на Вселена 2 като игрови качества помня само двама, които ме впечатлиха - първата ми каса - JeisanX, който съвсем между другото, оглавяваше класацията по точки :D (големо про е бил значи... особено с ония 5 колонии гъз до гъз :>) ; и другият - hary... ако ще и по 15 атаки на всеки 20 минути да правех, пак немаше да му стигна темпото... той беше най-лудия в тая игра :>
И помня и че тогава хера се отказа (вече не ми беше лидерка :( ) и пое администрирането :>

някой друг да помни нещо ?;P
Последна промяна от LoaD на ср фев 06, 2008 12:25 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
astalavista
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет фев 02, 2007 3:15 pm
Контакти:

Мнение от astalavista »

Ари са, варез във втори рунд нямаше почти нищо общо с варез от първи. Пък за АНСР... Ко да ти кажа, АзНеСеРа май се превеждаше абревиатурата ви :)
[i][color=#FF6600]There's two ways we can do this job. [b]My way... or the highway![/b][/color]
[/i]
Потребителски аватар
macumba
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 29, 2006 4:15 pm
Контакти:

Мнение от macumba »

Само едно не мога разбера. Що всички почнаха да говорят за играта в минало време? :dizzy:
The Deejay's an Alien
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Бе знаеш как се превежда абвиертурата ни :) Никой никога не е бил способен да ни накланя везните. Ние си бяхме ариергарда на бунтовническите сили в началото на втори рунд :)
Отговори

Върни се в “Off Topic”