спам в вселена speed
що лъжеш бре цели 9 милки рец фръли бре същиа петър с цифрите,нека те е яд ти си го знаеш в себе си,и да лъжеш те хората дето те прибраха си те знаат,каса такава,Чеп за зеле не става от тебе еиии чеп за зеле
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Един форумен занулител срещу друг форумен занулител...
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
Точно така момчета...Всичко си е както преди
На върки рано , рано му потекоха лигите и почна да избива комплекси и да се прави на големият играч ... а адаша се прави на остроумен ,ама не му минават .....
Ех винаги е разтоварващо когато четеш глупостите на кутрето...
Вземи излез по-някоя от твоите прословути мадами , а стига си стоял пред компа :D
Освен заяждане ... не разбрах точно от какво не си доволен ?
На върки рано , рано му потекоха лигите и почна да избива комплекси и да се прави на големият играч ... а адаша се прави на остроумен ,ама не му минават .....
Вземи излез по-някоя от твоите прословути мадами , а стига си стоял пред компа :D
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Малко му било рециклето,не пасвало добре на рециклажа на мадамитеfennabarca написа:Цитат(fennabarca @ Feb 2 2008, 08:16 AM) Точно така момчета...Всичко си е както преди
Едит :Лека корекция
Последна промяна от niki_god на съб фев 02, 2008 7:38 am, променено общо 1 път.
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Най-накрая си призна адаш...niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 2 2008, 08:19 AM) Малко ми било рециклето,не пасвало добре на рециклажа на мадамите![]()
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
То така адаш,лунните изригвания увреждат не само горе,ми и по надолуFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Feb 2 2008, 08:27 AM) Най-накрая си призна адаш...![]()
цитат 100jan :
Мой собствен извод :
Мой собствен извод :
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Контакти:
Лунни изригвания?niki_god написа:Цитат(niki_god @ Feb 2 2008, 08:33 AM) То така адаш,лунните изригвания увреждат не само горе,ми и по надолу
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
защо направихте спейд вселена като в уни 1, ако исках щяхда си играя в уни 1,квиса тези атакис сонди ,къв е тоя рец, но койда ни пита нас, ми нямам, думи пална излагация бих казал .имаше една хубава вселена -сорри ве4е е няма, от търговска гледна то4ка първо се допитва до потребителя какъв продукт търси, и тогава се пуска в продажба този продукт, ми после нямало хора дето играят ,ми кажете ми вие как да има, а знает епрекрасно пове4е потребители по голяма пе4алба,amnesty написа:QUOTE(amnesty @ Feb 1 2008, 11:39 PM) Върки, до колкото не ме лъже памета в 90% от случаите на новост при старт на някоя вселена, тя винаги бива добавена в последващите стартове на вселена! Така че тези промени не би трябвало да учудват никой - дали хората са доволни е друг въпрос!
П.П. За протокола - petar1981 e бил наказван 15 пъти и 4 пъти амнистиран![]()