Отново за системата за битки

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jan 24 2008, 01:29 AM) Хера прекалено многото мислене и тактики съсипват играта,нужно е нещо по балансирано и по опростено,за да разцъфне играта
Ами играй Тетрис. Там нещата са прости. Мен пък ми писна 3 години да гледам само битки от сорта кървави кланета или кой повече кръстове има в запаса.
Още повече, че за 3 години мисля се изчерпваме откъм красота в играта- видяхме битки малко на много, много на много, с десетки звезди, с хиляди унита и кръстове, битки без планети да оцелеят, кански защити .... някак си почваме да се повтаряме. То верно, че повторението е майка на знанието, но всичко има граници. Сега поне даваме шанс на Спартанците 300 може и да набият 3000 (образно казано).

Има варианти за различни схеми, тактики, политика ... от обикновени биячи на кило минаваме към по- елитна военна стратегия. Един вид сменихме сопите с Калашници :) Те сега в играта може да има не само пилоти, но и наистина МАЙСТОРИ!
Последна промяна от deity на пет яну 25, 2008 12:01 pm, променено общо 1 път.
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Потребителски аватар
zevss11
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср юли 04, 2007 4:19 pm
Контакти:

Мнение от zevss11 »

xepa написа:Цитат(xepa @ Jan 25 2008, 01:00 PM) Ами играй Тетрис. Там нещата са прости. Мен пък ми писна 3 години да гледам само битки от сорта кървави кланета или кой повече кръстове има в запаса.
Още повече, че за 3 години мисля се изчерпваме откъм красота в играта- видяхме битки малко на много, много на много, с десетки звезди, с хиляди унита и кръстове, битки без планети да оцелеят, кански защити .... някак си почваме да се повтаряме. То верно, че повторението е майка на знанието, но всичко има граници. Сега поне даваме шанс на Спартанците 300 може и да набият 3000 (образно казано).

Има варианти за различни схеми, тактики, политика ... от обикновени биячи на кило минаваме към по- елитна военна стратегия. Един вид сменихме сопите с Калашници :) Те сега в играта може да има не само пилоти, но и наистина МАЙСТОРИ!
абе верно що ли всички не вземем да се регнем тетриси,хем простичко хем лесничко.като се замисля май само там 300 могат да бият 3000,направо красота,само стратегията да измисля-гаус до плазмата,и по между тях някое и друго йонче.абе красота.
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

xepa написа:QUOTE(xepa @ Jan 25 2008, 01:00 PM) Ами играй Тетрис. Там нещата са прости. Мен пък ми писна 3 години да гледам само битки от сорта кървави кланета или кой повече кръстове има в запаса.

Хера пак ви го каза, ама няма кой да осмисли. Много ме е яд, че и този рунд не мога да почна като хората, ама сесия ко да правиш ... след сесията определено ще се регна да видя, що за чудо са сътворили девелъперите.

Колкото за колонизатор за разсейка, ЩО НЕ? Ако в атаката има ЗНС колонизатора е перфектен за тая работа. Това, че кръста си губел скоростта ми тооооооо 4-5-6 рунда (не знам колко станаха вече във вс1) само него гледам писна ми. Аз лично абсолютно подкрепям новата система за битки. Не че пак може да се вкарат толкоз огромно много количество нови тактики, ама поне е по - раздвижена и има и момент на изненада.

П.П. само да вметна. Така както го гледам полевак/звезден + бомби малиии :) Лично мен ми се струва, че е най - вървежна цака. То тази система още на най - старите картинки Викторов я разправяше, ама тогава не беше толкоз вървежна. Сега ми припомниха за нея и като поразгледах само да се повторя МАЛИИИ. Стига толкоз жокери и размисли на един посредствен копач :)
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

звездни/бомби/бойни ..... и некой друг кръст за есенция ....те така съм го измислил.....
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

плазма, брат, плазма ;)
Последна промяна от LoaD на пет яну 25, 2008 10:56 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Е, плазма де...вече съм на 5-то ниво :) Иначе не съм казал, съотношението какво ще е :) Бомбера си е с лазер, пък и добре бие...7к базов дмг .....
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

На мен ми харесват едни негови 0.05%... ... :P
Keep space clean, it's not yours.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Мда, и това го има като + :) Вече съм на 0.1% ;)
Последна промяна от skorpionbg на съб яну 26, 2008 9:18 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

такааа като се убие скороста на корабчетата и бързите атаки и играта увисва ама нашия мил РР измислил мотивация ли там кво беше да се лети по бързо да се вземат париции. не се оплаквайте а пращайте СМС-и ама по повечко, че иначе не става
Победата Ще Бъде Наша
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Тази музика сме я свирили...измисли други ноти ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”