Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Е сега вече може и да си говорим (темата е в ОФФ-а)....
та, има промени бреееее..... както виждаш, Ники, все още се доизкусуряват нещата.... (особенно козметичните)
това не значи, че видиш ли се бъркат генерални стратегии.... не вярвам като Рояла, да си взел и да си мислил step by step всяко дейстивие и часовник даже да си си купил за рунда.....
нека се забавляваме и смятам че тоя рунд ще ни даде една по-добра възможност.....
п.п.
и Ники, специално ще те издиря след около месец, и ако си направил и една ракетна или лек лазер.... ще си помисля, че до сега съм познавал друг човек
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Извинете Хера, ама не им наливайте акъл как да играят.
Който е бил по защити, знае как се бият за да падат... Друг е въпроса, че от падналата 40%-това защита печелиш 30% рециклаж, което си е яко прецакване... Неможе ли и при защитите да се увеличи, мъничко ( ей толкова . ) % та рециклаж?
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jan 14 2008, 02:07 PM) Е сега вече може и да си говорим (темата е в ОФФ-а)....
та, има промени бреееее..... както виждаш, Ники, все още се доизкусуряват нещата.... (особенно козметичните)
това не значи, че видиш ли се бъркат генерални стратегии.... не вярвам като Рояла, да си взел и да си мислил step by step всяко дейстивие и часовник даже да си си купил за рунда.....
нека се забавляваме и смятам че тоя рунд ще ни даде една по-добра възможност.....
п.п.
и Ники, специално ще те издиря след около месец, и ако си направил и една ракетна или лек лазер.... ще си помисля, че до сега съм познавал друг човек
Краси,питай Екстази от какво се издържах с твоя акаунт.ако знаеш колко ракетки,подчертавам ракетки построих и унищожих .И да тоя път седнах и мислих
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Serial_H написа:Цитат(Serial_H @ Jan 14 2008, 02:11 PM) Аз пък дали да не изненадам всички, които си мислят, че ми познават стила на игра, като наръгам плазма то щита до гауса и прочие ...
и ся кво мръсно на другарчето си ще правиш а
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
xepa написа:Цитат(xepa @ Jan 14 2008, 02:03 PM) В спора се ражда истината. Бързо се палите, бързо се отказвате Ще говоря с колегите за да излезем с някакво официално становище, но можете да ме убедите, че становището ми трябва да има лек уклон .. нанякъде. Нали? Никой от нас или вас не е прав по презумпция ...
И бтв защо не помислите над факта, че защитата изцяло е с укрепена броня? Тоест ако стреляш с лазер нещата се променят драстично. Ако вземем и бомбера отгоре? Все пак и битките не са това, което бяха.
определено си права за новата схема на битките.аз визирах ситуацията в която като направим сметка кое колко струва и се оказва че ако играеш на защита никой няма да те нападне защото рециклажа от въпросната битка ще е 10 до 12%. дори да повториш атаката вместо да си на печалба ти направо си правиш ритуално самоубийство имам предложение .въпросните 40% унищожената защита да дават 80% рециклаж.тогава може и да видим битки срещу защитници в противен случай се опасявам че такива ще липсват
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време