Мишленче , сигурно ти и брат ти знаете само с кой аккаунт си играл кой знае колко са те касирали ама айде . Незнам какви са тези 20часа онлайн аз толкова не съм правил от година и нещо не съм толкова зарибен когато играех . И тогава ходех на даскало и пак имах време да играя ловех само тези и-та който си заслужаваха , предполагам знаеш за какво говоряJackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Jan 11 2008, 08:09 PM) Абе на какъв се правиш бе, не бил обиждал, обиди един съюз от 20 човека без да ги познаваш. Бил съм ти в коефициента, дори си ми бил зелен, с кой никове съм играл няма никакво значение, тея които трябва да знаят, знаят, ти не си човека който ще знае, в трета когато се осра, наистина не съм ти бил в коефициента, просто играех с акаунт на защита, но когато бутнах защитата успях да се разбия във втория в класирането тогава беше Таз ако не се лъжа, като сред флотата имаше и 3 дини, смятай каквъв майтапчийски акаунт е бил. В играта за да бъдеш топ не се изисква нито кой знае какво сиво вещество, нито кой знае какви способности, трябват само по 20 часа свободно време на ден, които един не учещ и нерабодещ човек лесно би имал, трябват и по 150/200 лева за нанокредити, които аз предпочитам да вложа в обучение, дрехи или екскурзий, а не за седене на стол. За битките, никой до сега не ми е разбивал флота, най голямото чупене на мой кораби го направи Лил тоя рунд, счупи ми около 60 транса, на следващия ден бяха счупени около 120 негови. Виртуално величие, всичко което започва с виртуално си остава виртуално. За това, че това е игра и всеки може да прави каквото си поиска малко си се поизлъгал, аз сега например ми се иска да те напсувам и наобиждам, но не те познавам лично, това, че си се осрал в тая игра не ми дава да си мисля, че си "бийп" и в живота.
[ ШАХМАНИЯК ]ferrata vs [ WARofGODS ]nCuXaPaa
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Последна промяна от Kisi на ср яну 16, 2008 3:12 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]