korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Dec 29 2007, 04:35 PM) Битка все още няма... и зависи единствено от Thunderbird дали ще има.
Хайде, момче... давай да се сбием...
Разликата ни е голяма в точките .. в твоя полза .. и не би трябвало да имаш проблем да ме занулиш.
Ще те атакувам на 01.01.2007 в 15:00 (когато тъкмо ще си излязъл от протекция) без да те шпионирам.
Атаката ще бъде срещу главната ти планета - 4:40:1
Направи си флот... и го противопостави на моя флот ако ти стиска !!
Тук ще поместя битката какъвто и да е резултата от нея.
Не може някой който досега в рунда си лови рециклажи (i)-та да ги накараш за 3 дни да ти изкарва флота при това в този ранен стадии на играта!!!
И аз да съм и аз няма да приема. Корахмор ти се върза в началото когато глезоранка ти предложи същото, защо си мислиш, че другите са длъжни да приемат безмислени "дуели"!!!
LuSs написа:QUOTE(LuSs @ Dec 30 2007, 05:03 AM) Не може някой който досега в рунда си лови рециклажи (i)-та да ги накараш за 3 дни да ти изкарва флота при това в този ранен стадии на играта!!!
И аз да съм и аз няма да приема. Корахмор ти се върза в началото когато глезоранка ти предложи същото, защо си мислиш, че другите са длъжни да приемат безмислени "дуели"!!!
Защо да е безмислено ако играят за кеф що да не се пробват няма да загубят пари или нещо там скъпоценно за тях
korahmor Kisi е права само глупости праиш и фудиш като стане битката е пусни ... Кво тази тема като няква официална покана за дуел ли е ? Я слез на земята аз ако съм на него никога няма си оставя флота , защотото той е в по изгодната позиция да атакува челото пък ти си седи там къдет си и продължавай да фудиш! И със Scarface поступи като пълен пед*л... обявяваш война атакуваш го и махаш войната писна ми от твойте детски номера или играй като хората или замълчи до края на рунда!!!
Последна промяна от BotevPd-Gotin на нед дек 30, 2007 7:14 am, променено общо 1 път.
Най-голямата глупост е да се криеш цял рунд за да имаш кораби и точки за дедмача Битките не се глупост ... дори и уговорени. Все пак смисъла на играта е да трошиш кораби. И ако не тук, къде трябва да отправяме предизвикателства?
Последна промяна от macumba на нед дек 30, 2007 8:31 am, променено общо 1 път.
Това е ТРИБУНА ве!!! Не го ли разбра тук ще покажеш както викаш ти макумба "трошените си кораби" ! Никой не е длужен да се бие за това има хора и със защитата защотото не им се играй нямат време и така такаме моляте не развивайте теми само и само спам да става!
ма моля ви се бе мадам,ма мене мн мъ е срам ;( аууу какъв страх ме е обзел да не ви разправям..най-веселото е че като предложих битка преди месец в 2ра никой не искаше и аз не казах, че са шубета, а че е логично да няма изпълнения тип камикадзе ама то това си е до човека...маку кат те знам ква клъоща си да ли на живо ще си толкова смел или ще решиш, че може се разбереме по мирен начин?просто питам, че ми е много любопитно що за човек си.Битка няма да има, поне не уговорена, ако ще правите оня нубър нанси първа поне и кажете един път за винаги-итата се гонат с трансове не с меги(тя май не го е разбрала ;( )
1912 написа:QUOTE(1912 @ Dec 30 2007, 08:12 AM) korahmor Kisi е права само глупости праиш и фудиш като стане битката е пусни ... Кво тази тема като няква официална покана за дуел ли е ? Я слез на земята аз ако съм на него никога няма си оставя флота , защотото той е в по изгодната позиция да атакува челото пък ти си седи там къдет си и продължавай да фудиш! И със Scarface поступи като пълен пед*л... обявяваш война атакуваш го и махаш войната писна ми от твойте детски номера или играй като хората или замълчи до края на рунда!!!
Обявихме им война, победихме ги.. и сега такъв съюз феърлесс просто няма в 3та вселена... Войната свърши... Съюза им се разпадна.. Ха сега многознайко ми кажи защо да държа война с някой, който вече не съществува
Последна промяна от korahmor на нед дек 30, 2007 9:49 am, променено общо 1 път.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
аве кух-ар-мор ти си много тъп кога и обяви войната преди твойта атака ? аве еб*си майк*та и ни ма занимавай моля темата да бъде затворена поради излишния спам на КУРмахон защото битка няма да има а той си раздвижва пръстите и няма кой да атакува и му е скучно!
1912 написа:QUOTE(1912 @ Dec 30 2007, 11:00 AM) аве кух-ар-мор ти си много тъп кога и обяви войната преди твойта атака ? аве еб*си майк*та и ни ма занимавай моля темата да бъде затворена поради излишния спам на КУРмахон защото битка няма да има а той си раздвижва пръстите и няма кой да атакува и му е скучно!
Безсилните псуват от злоба...
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
korahmor написа:QUOTE(korahmor @ Dec 30 2007, 11:13 AM) Безсилните псуват от злоба...
Най-добре ще да си направите един общ чат и да си се нареждате колкото искате да се псувате кой комплекси да избива ...
А за битката трябва да одговори с да или не тва е кво толкова пишете сякаш се отнася до вас еб*му меча колко глупости се исписаха