Финална битка на съотборника

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Mr Max написа:Цитат(Mr Max @ Dec 23 2007, 02:21 PM) Мухахаха к'во к'во Танче,наливане ли е да се разбия преди да се откажа :lol: :a013: :lol:
Мазно рулирате :girl_witch: :crazy_pilot: :crazy_pilot: :girl_witch:
Аз ке се разбием и некоя хиена ще гепи реца,тогава нема да е наливане,ама ако споделя със съотборници,че се отказвам и да сберат реца ЩЕ Е НАЛИВКА уахаххаха ба*и и умовете имате :a055:
Макси, миличък (или може би е тати ;) ) ! Не се бъркай там, където не те засяга пряко, или косвено! Или може би те засяга, а?
Прочети тук внимателно и после ми пиши малко по-обаятелно:
Цитат6. Наливане
Наливане означава да се изпращат ресурси на друг акаунт без видно връщане. Наливането не само включва простото изпращане на ресурс, но и следните няколко примера:
- изпращане на ресурс към планета, откъдето да бъде натоварен с множество атаки;
- атаки с по-малка флота с цел създаване на поле за рециклаж, което събира голям акаунт и не връща на нападателя;
- забранена е търговията на ресурс срещу нанокредити и обратното.
- допълнителни начини, при които един акаунт изпраща ресурс без да върне (търговия).
6.1. Позволява се транспорта на прибран ресурс от рециклаж на собственика и при изрично предупреждаване на администратор.
6.2. Позволява се еднократна помощ от един играч на друг при връщане на ресурса в едноседмичен срок и при изрично предупреждаване на администратор.
6.3. Търговия е позволена при курс еднакъв или близък до този на търговския център и при едновременна размяна на ресурса.
6.4. Всички неописани случаи за размяна или помощ с ресурс между играчите се считат за наливане и се санкционират.[/quote]Като това е от тук : http://www.bulfleet.org/forum/index.php?showtopic=47926
За другите вселени не ме интересува!
Има си кой да провери дали е нарушение, или не за да даде по-основателно пояснение!

kang написа:Цитат(kang @ Dec 23 2007, 12:39 PM) ... ТБВ, аз се изтрих от там, бях пуснал наистина атака към някой и се изтрих веднага след нея, в което пак няма лошо според правилата. Макар че, не мисля, че това е моя битка.
kang, защитникът е мой акаунт! И забележи, аз влизам сутрин, колкото да похарча насъбралия се ресурс! Когато аз влязох на следващата сутрин, ти все още фигурираше във вселената. Иначе, кажи ми как бих узнала аз, кой е бил нападателят! Битката ме усъмни и за това си направих бекъп.
Моите родители са ми казвали: "Понякога мълчанието е злато!" ... Аз млъквам от тук нататък, защото за мен ти си или много глупав, или много нагъл!
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”