[Варварите]Kang vs [ IMPACT ]Dim4o

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хубава битка на Канг , честито ударил си димчо което за него е поносимо :)
Жалко че са ти оспамили темата , жалко и за част от рециклажа

Преди Макс беше на мода да е топаджия , но сега е фаркулакЪ
Как само предизвиква хора на по-малко точки от него аххахаха , аве ламер ще си останеш . И научи малко български ФаркулаГ

@фаркулаг :
ДА знам че всички лижете г*** на каос , всички сте му фенове и на всички като теб той е идол .
За пореден път ли трябва да се изкажа по случея с Ники , че съм си имал причини да го ударя и не ми пука дали си чел всичко или не . Не ми пука и от мнението на форума за мен , форумци хиляди само тук говорите но с корабите летите само на савен . Ако с теб така са процедирали да ти бодват чушката , евала бате гей ще си останеш но какво ти пука нали си в Португалия . То на полето не ти трябва друго освен да ти го бодват
Айде целуни иконата на Каос която си си направил , че има ефект върху теб
Последна промяна от Kisi на вт дек 18, 2007 6:51 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Dec 18 2007, 07:31 PM) Хубава битка на Канг , честито ударил си димчо което за него е поносимо :)
Жалко че са ти оспамили темата , жалко и за част от рециклажа

Преди Макс беше на мода да е топаджия , но сега е фаркулакЪ
Как само предизвиква хора на по-малко точки от него аххахаха , аве ламер ще си останеш . И научи малко български
Киси мисля,че Каос на тебе ти обясни в една тема какво му иде да ти стори,ама ти продължаваш да си бъркаш по дупките.

За това което казваш че съм с повече точки,жестоко се лъжеш,канг е с повече точки от мене ама и на 90 к точки да стане а аз да си остана на 70 пак ше го разбия в 10 рунда,Киси за мене ти оставаш пълна нула,единствения човек които толкова се осра и омаза собствен съюзник само и само да земе рунда,евала баце чеп за зеле не става от тебе,ти баща си би вкарал в затвора само и само да просперираш,а остатъка от семеиството си съм сигурен,че би избил за 5 лева,ти знаеш кво заслужаваш евала,баце,да те фане некои ти обръне два шамара да те връже за некое дръво да ти топне чушката къ си сака,е тва заслужаваш ти,колкото до тоя канг само да ми свирне и литвам по него макар повтарям макар да е ПОВЕЧЕ :a013: точки от мене
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
DIMENTORA
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 23, 2007 9:03 am
Контакти:

Мнение от DIMENTORA »

дядо канг може ли да ти задам 1 въпрос?

с какво съм обидил макс

ламер ( лайпеи )-на днешния език значи неразбирач аматьор абе новак.Или значи каквото си го измислиш,а лаймер е програмист...

нообтак (нооб) -това пак значи новак ама е по-грубо

селяндур е това пак не е обида според мен защото това че той се е родил в град не го прави гражданин майка му и баща му може да са се натресли от левуново и т н няма да пиша повече в тая тема ако не ме принудите разбира се

нещасник такъв - вчера разбрах че макс е приключил връзката си с далгогодишмата си приятелка и затова го нарекох нещасник :( пълна трагедия :D

ПРИЯТНА ИГРА НА ВСИЧКИ И УСПЕШНИ БИТКИ!!!!!!!!!!!!

ПРИЯТНА ИЗКАРВАНЕ И НА ПРАЗНИЦИТЕ!!!!!!!!!

АКО СЛУЧАЙНО НЯКОИ МИ СЕ СЪРДИ ( СПОРЕД МЕН НЯМА ЗА КАКВО) ИЗВИНЯВАМ СЕ!!!!
Последна промяна от DIMENTORA на вт дек 18, 2007 6:59 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Абе Киси нямаш оправия ти бе човек,от срам ли си едитна в същия пост бе,от срам а.

Нека ти обясня как стоят нещата с Каос от моя гледна точка,псувал съм го на лични щото ме дразнеше някога,правеше някои грешки които са разбираеми,но хобито му е такова че го уморява физически както и компютърннически.Писах си един път в скаипа с него и се опознахме,и за твое сведение се оказа точен човек,на място,нещо което ти няма да бъдеш никога,гъза никои не му лиже,но ти може и да го правиш,щото заслужаваш бан в цялата ира,но човека пак те щади,ти си едно мулти винаги бил,не знам да си имал честен рунд,колкото за НИКИ аз играех в трета и знам сичко,тъи че обясняваи си го на себе си,ние знаеме че си куц тъпанар,които напусна саюза си за да удари приятела си и да земе рунда,след което изписа неверни обяснения..............................................................................................
че го дебнели да го трошът,как можа бе,от къде излезе тва твоито сиво вещество бе катърин такъв,баце за тебе управия няма,ще ти го обясня с няколко думички еи така простички:За тебе само леб,сирение и бои до деградиране тва ще е управията за тебе. Нямам думи баце,по Белосслатински за такъв като тебе,му викаме *Пустиняк*или омраз нечовек,теле или идиот :p140:
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

:p140: :lol:
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

Хаха , почна да си признаваш за каос и за езичето ти ще си признаеш няма къде да идеш :lol:
А какво заслужавам в игарата , аз съм го постигнал за което на теб ще ти е нужно цял живот или два с твойте умения .
Честни рундове имам много , когато са ме хващали за нещо значи е имало защо но когато неса значи не съм правил нищо , ако това на раменете ти може да го проумее , мозъка ти е като на кокошка но клапче в тази пещера .
Пак ти казвам не ми пука какво е мнението на форума , не съм зависим от мнението на форума .
А това как му викат по "Белосслатински" не ме интересува , ти замен си един селски бек . Разбирасе знаеш какво е това все пак ежедневно ти го казват

Единтал съм си мнението защото знам къде се намира този бутон и съм спестил 1 пост със спам , кова което ти неправиш . Айде ходи яж скраб от корабите си :lol:
Последна промяна от Kisi на вт дек 18, 2007 7:19 pm, променено общо 1 път.
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Фърфи, кога ти изтича административната протекця?
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Dec 18 2007, 08:11 PM) :p140: :lol:

скорпи при мене е още 7 часа и си пиикам кафе за загрявка не ми се смеи ;) няма бира :c034: :a075:
като захапем -не пускаме

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Dec 18 2007, 08:21 PM) Фърфи, кога ти изтича административната протекця?

много добре виждаш

а мисля и колонииката ми виждаш,знаеш кви са ми намеренията нали :galletos:
като захапем -не пускаме

Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

:lol: :yako: аре браво хубава битка , показахте малко как да се :a026[1]: и вече отивам да :babysleep: :lol: Айде успех на всички :lol:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”