От Тралалайко:
"съжалявам че не можах да видя темата и да отговоря просто бях на софия за 4 дни при приятелката си сега чета купа глупости и от усери и о тадминио бе кво наливане бе хора та чак на играчите земате рециклажа вие кво за ГОСПОД ли се мислите или какво ЖАДЕ с теба мацка винаги сме се имали и сме си казвали кое какво е ама да кажете че съм наливал някуго ! хмммммммммм тва е пък най смешното нещо което съм чувал някуга!!! един въпрос ако някои те напада с флота на 10 аталки по 30 кръста какво вие ще побегнете ли ? какво ллееле тва просто адски смешна и грозна работа.
Така за съмата битка вумпи беше дори в скаипа като го нападнах с знс-то и флотата и му казах че отивам за гсм за прителката си и да си купя екип за мененека има просто меле пък рециклажа тои да си го уреди а ако не може да го обере ще му намеря хора които да го рецнат без процент за тях и всичко да му бъде дадено до последно.излезнах на ванка дори нямаше ка кда бъда он дори да взема да го спаина да не би да си е чупил мините а знбаех че има доста сериозно количество мини и нива енергия имаше почти 5 к енергия всичко тва тертери мини енергиини в флота беше мн солидно количество и знаех че обърне ли в флот ще си ме бие и именно заради това пуснах и 6 рундова битка знс да си остане и да има шанс да го съборя напоследък нямам никакво време за игра то враговете гледаха има няма 2-3 часа макс он което за един флиитър като мен е безмислено по добре да те няма .
Румпалдин си посрещна атаката смело рециклира си аз след 4 часа се прибрах атакарта траеше 2.49 и 2.49 и бяха останали 210 кръста от битката румпи които се оказа смел посрещач беше към 4-5 к на зад ето защо реших да си пусна и останала та ми флота по него на чаассти за да има по малко загуби и да си се избие от битката която си беше здраво меле и кво е тва наливане бе да ви питам а ? нещо да не сте пияни по краи студенският празник ?наливане е ако налееш някои си играч а аз с тва момче си направих меле и то красиво много красиво не са мн хората които биха приели битката каот знаят чее има шанс планетата да им падне дори да победят та просто грозни сцени много !
даите си му на момчето ресурса и не се правете на ........няма да се изразявам кво щото еи точно заради такива неща иаграта става безинтересна !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
оставяте явните мултита които бъгват и които ГИ ЗНАЕТЕ ! А еи сътанало некво меле и бързате да наказвате РАЗОЧАРОВАН СЪМ наистина от управниците
а тва с вземането на рециклаж ..........................ми ще му рецилклират на очвека какво му е лошото ? да услужиш на приятел с танкери а вие каато сте толкова умни и .........
ЩО НЕ ЗАБРАНИТЕ ТАРГОВИЯТА НА КОРАБИ МЕЖДУ ИГРАЧИ А ? некво нокси има танкери хмм интересно как ще стане
Просто толкова много хората на които е играта са заалчнали за пари че няма на къде има 10 човека мога да кажа и никове които всяка божа вечер са в мод и през денят играят е тва кво е ?феарплеи ли какво ? правите хората да изглеждат смешни и да ги е яд защо си тровят живота с тая игра и що да дават кинти за генерали и не знам си какво ама тя алчнотията няма краи.а и с тази банка заеми прехварляне на реса между планетите ама не ги опреквасм де и аз ако даржах игра и аз така щях да правя.
Казвам ви наздраве и помислете върху играта тва към админите има мултита ситари наливачи такива дето имат по няколко хиляди нанки/виждал съм 2 такива акк/ама си играят спокоино играта а такива които що годе си кретат и си цакат с кеф вие им ебавате маиката.
Благодаря за вниманието а на защитнака още онзи де нна битката го поздравих"
[ПСИХО]tralalaiko vs rumpolino [KASIOPEIA]
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Последна промяна от Newromancer на пон дек 10, 2007 4:34 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Тралалайко,
ако беше направил тоя номер на приятел можеше и да те разбера. Но да се опиташ да натопиш разбилия те, с надеждата че ще бъде хванат и ще му бъде редуциран флота, просто не е почтено. Флоти по този казус няма да редуцирам. Рециклаж от теб няма да остане. Регнеш ли още един акаунт във форума няма само да го блокирам, но и изцяло ще ти отрежа достъпа. Спести ми патоса и полемиката - ангажиментите ми са повече от достатъчно, за да се занимавам и с нечии параноични видения. Румполино, ресурсът не е много, аз транспорт към теб не видях, така че ако наистина си го получил от PLAYBOY, можеш да го върнеш и да ми изпратиш доклада от летището.
ако беше направил тоя номер на приятел можеше и да те разбера. Но да се опиташ да натопиш разбилия те, с надеждата че ще бъде хванат и ще му бъде редуциран флота, просто не е почтено. Флоти по този казус няма да редуцирам. Рециклаж от теб няма да остане. Регнеш ли още един акаунт във форума няма само да го блокирам, но и изцяло ще ти отрежа достъпа. Спести ми патоса и полемиката - ангажиментите ми са повече от достатъчно, за да се занимавам и с нечии параноични видения. Румполино, ресурсът не е много, аз транспорт към теб не видях, така че ако наистина си го получил от PLAYBOY, можеш да го върнеш и да ми изпратиш доклада от летището.
"I have seen what power does, and I have seen what power costs. The one is never equal to the other." G`Kar, Babylon 5