M_tel vs NecromancerZ

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Въркулаче, ебем ти ферарито като няма гуми.Образно казано кръстове без скорости...и между другото виждал съм по-добър акаунт от твоя, хем и прилични скорости, хем и спай.Говорим за чисто боен.Ама кво да спорим - ти си дъ бест....напрао от тука ни зануляваш, няма нужда да влизаме в играа
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Dec 7 2007, 11:06 AM) Въркулаче, ебем ти ферарито като няма гуми.Образно казано кръстове без скорости...и между другото виждал съм по-добър акаунт от твоя, хем и прилични скорости, хем и спай.Говорим за чисто боен.Ама кво да спорим - ти си дъ бест....напрао от тука ни зануляваш, няма нужда да влизаме в играа

паднало ангелче,твоите умения ги наи знаеме,хоп видях това хоп видях онава,ама на показно ни ставаш за нищо баце,ако зема да ти разправам и жените как оправам ти сигурно пак ше ми кажеш виждах как ги оправат по добре

хъхъх баце и на тебе да ти обясна,щото и ти зе да си бъркаш по дупките,мисля,че е казано да не се използват много вулгарни думи като цитирам твоите :( Въркулаче, ебем ти) та баце събуди се,рефрешни си малкото мозъче,зареди си тама 30сетте мини и ги пусни по мене барабар с тоя флот дето си го виждал,и ше видиш как по тоя път прашен се влачи ангел пердашен :dizzy:

аре наздраве ся :a055:
Последна промяна от varkulak на пет дек 07, 2007 10:15 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
wip
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 08, 2005 9:56 pm
Контакти:

Мнение от wip »

Браво,M_tel! Красота направо! Бойни срещу унита :a013:
VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Dec 7 2007, 06:32 AM) Въркулаче, виждал съм флот доста по-голям, с добри %ти и добри скорости, също и г/д добър спай, който може да те опуха в 12 рунда, макар да бяхте на едни и същи точки. Не говоря за този рунд на Спийда, а за друг рунд на 2ра. И от наблюденията ми, човека, който може да те бие, ако стигне точките ти ще е Свиленка, защото съм й виждал флота (почти 600 кръста на 20к беше). Признах ти го, че имаш много добър боен акаунт, не ме карай, да се карам със собственика му !
И аз същото обяснявах, само че на tatanos :punish2: ама той не вярва.
Важното е битки да има :p020: :p011: :galletos:
Потребителски аватар
petarmir4ew
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
Контакти:

Мнение от petarmir4ew »

wip написа:QUOTE(wip @ Dec 7 2007, 11:26 AM) Браво,M_tel! Красота направо! Бойни срещу унита :a013:
И аз същото обяснявах, само че на tatanos :punish2: ама той не вярва.
Важното е битки да има :p020: :p011: :galletos:
,,,парво да спомена несам много по изказванията,,,и второ искам да поздравя М ТЕЛ и компания,,заформя се много голяма бойна интрига,,определено този рунд ще има луда надпревара по класация бойни то4ки :a013: по темата боен акунт може да се спори много...но едно е ясно, за какво ти са 600 краста на 20к то4ки като нямаш висок спай,,единствената жертва ще ти е някой защитник..требва да има баланс спай,скороссти и флота , мойта флота не е една от най големите,,всеки може ме ома4ка ,, :a055:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Предупреждение към участниците в сагата.....
Охладете страстите (интересува ме ТОНА и РЕЧНИКА най-вече)

Свободата, Санчо.... не е свободия ....

знаете какво следва ;)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Въркулаче, е ще ти го кажа така. 48к, 1500 кръста на 8, 110/100. Миналия рунд на 2ра. Ник ИнСО, играч на СССР. Започнах 2 месеца след другите, приключих 2 месеца преди тях. На 120к 3.2к кръстове, 120/110. Летях за 10 мин в с-ма. Нокс бях. А да казах ти, че 12 рунда някой може много добре да те опуха. Имах възможност да бъда с 10 спай и още 200 кръста отгоре на 48к, ама не исках, защото не обичам да изпращам смс-и. Мисля, че бях ясен. Не знам дали Коруин помни, ама ако си спомня, той може да потвърди, защото предимно той ми рециклираше.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Поздравления за битката на М-дал,М-зел :a013:
Добра флота-бойните наистина мачкат здраво.
На защитника пожелавам бързо възстановяване.

P.S. А на милото писанче или там котаче Върколаче ще му кажа едно,
"О най-велики от великите ти винаги си бил мой идол,голямата ти
уста много други усти е надприказвала,пардон надписала.Понаправи
малко флотец и почна да се надуваш,то така си беше и във втора
доколкото помня,но там нещо май атмосферата ли не ти хареса,какво ли...

Но както съм казвал и преди този форум без теб не е същия просто
затова понапиши още нещо за великата си флота ,че
де се посмея още малко :a055: "
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Newromancer написа:QUOTE(Newromancer @ Dec 7 2007, 01:11 PM) Поздравления за битката на М-дал,М-зел :a013:
Добра флота-бойните наистина мачкат здраво.
На защитника пожелавам бързо възстановяване.

P.S. А на милото писанче или там котаче Върколаче ще му кажа едно,
"О най-велики от великите ти винаги си бил мой идол,голямата ти
уста много други усти е надприказвала,пардон надписала.Понаправи
малко флотец и почна да се надуваш,то така си беше и във втора
доколкото помня,но там нещо май атмосферата ли не ти хареса,какво ли...

Но както съм казвал и преди този форум без теб не е същия просто
затова понапиши още нещо за великата си флота ,че
де се посмея още малко :a055: "
хъъх баце знаеш,че хора с флоти уважавам,мерси за думите написани от левия ти крак,аз и тебе те уважавам,казал съм ти го на теб а не на форума ама и тук ше го кажа,много добър флотаджия си и се съмнявах М_tel да успее да те занули.Другото нещо е,че ако аз не си направа интрига то закво играеме,се некаква интрига требва да има,колкото до флота ми остава си наи добрия за мене,ся като свала малко и кирливите мини щото съм решил спая да дигам пак ше приказваме :a055:

другото баце е,че докъто някои се правят на оригинални галоши аз съм неорегинален,от моя страна се иска само да свирна шшшшшшшшшшшшш и сички кучета са на крак за предстоящата битка,тука е класата тука е скреча,поразпитаите малко какво е скреч и ше разберете моита тактика за битка :dizzy:
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Въркулаче, нещо си в грешка. Аз виждам в момента " Публикуване на коментар в M_tel vs NecromancerZ", което означава, че защитника е Некромансер, докато този, който се разписа по-горе беше Нюромансер .... Такам, освен ако не го е боцнал във 2ра, другото е .....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Dec 7 2007, 05:49 PM) Въркулаче, нещо си в грешка. Аз виждам в момента " Публикуване на коментар в M_tel vs NecromancerZ", което означава, че защитника е Некромансер, докато този, който се разписа по-горе беше Нюромансер .... Такам, освен ако не го е боцнал във 2ра, другото е .....

ау баце признавам значи,тука явно съм в грешка,значи съм объркал сичко,еи тоя некроманкер имам в предвид че е добър флотаджия,хахах а аз мислех вашия за тоя и тоя за вашия ххъхъ емо то и сега не разбрах никовете хъхъ :dizzy:

признавам си грешката,се пак всички сме добри флотаджийчета,нека става мелето :a055:
като захапем -не пускаме

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”