Impakt(M_tel) ws ANSR (seth)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

skorpionbg написа:Цитат(skorpionbg @ Dec 1 2007, 12:20 PM) АНСР съществува от както го има БФ.... това говори ли ти нещо ;)
А може би състава не е същият. Преди името им се "славеше" като огласяха най-големите удари и битки из вселената. Сега влиятелни съюзи няма, всеки може да играе, а и да не може - има парички за нанокредити... дет се вика - имаш крава - пиеш мляко, нямаш крава - плащал си си здравните осигуровки - пак пиеш мляко... никой съюз вече не е това, което може би е бил някога, а за респект и уважение в тези дни е смешно да говорим...

Тъй като не следя ставащото из вселените, ще се доверя на казаното в темата... А щом казвате, че човека бил каса, то в такъв случай никого няма да поздравявам за зануляването му - нали така и така бил каса, значи е нищо работа. Ко се фукате тогава... Въпреки че първият доклад много ми хареса :) .
Последна промяна от LoaD на съб дек 01, 2007 11:42 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Лоад Сет не беше каса, поне за мен, отскоро дойде там на 200 с миничките, говорех за 5/6 други броя от който имам кражби от по 2/3(някой и повече) милиона на глава ..
Последна промяна от JackDaniels на съб дек 01, 2007 11:43 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Нормално, при тия добиви, предполагам че нощния добив на един играч да ограбиш рано сутрина и ще си с 1-2М отгоре. И 50% рециклаж, далавера са ти и трансовете да буташ даже ;) .
Последна промяна от LoaD на съб дек 01, 2007 11:49 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Вярно е Плевел, само каси не са ни наричали ;) Ама за това е виновен оня биберон Рояла. Да ми напомниш като се видиме в Бургас да му купя 2 литра мляко и да го накарам на екс да ги изпие ;)

А иначе по темата.... МТел няма да завърши рунда...това са ми прогнозите :) Я оранжав...я занулен....
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон ное 12, 2007 4:37 pm
Контакти:

Мнение от Maat »

Мммм особено чувствителен съм на основа ANSR :)
Но нека си говорят хората каквото мислят, но само с приказки не става:-)

Джак, да, доста пъти връщах след като похарчваше ресурса за абсолютно безсмислени юнити, я рактнеи, я трансове... само и само да не те окрада... Но май забравяш факта колко ресурс съм отмъкнал? Или ти помниш избирателно? Само което ти оттърва? Евала!

И то ако ние сме каси, как точно се наричате вие, в частност ти, с 3 планети в системка с макс мини? Може би нещо различно от каса... супер каса?

//// Абе много ми харесва да се заяждам :D

Аз излизам в мод, че съм запълнил 13/13 игрови и малко мисля да си почина.Леко ви спамене
Последна промяна от Maat на съб дек 01, 2007 11:58 am, променено общо 1 път.
-= | 10:57:23 | =- <sin_zaek[spi]> рояле, рояле... научи се да пиеш
-= | 10:57:29 | =- <sin_zaek[spi]> опс... да пишеш
-
[19:05:09] Rumpolino каза: бате почнаха да ми се лепят женските
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Алоуууу, пусни вентилаторчето, за кви кражбици ми говориш, ти до мен не си стигал бре, пусна един път атака със 17 кръстенца и тамън да стигнеш ама па зе че върна, а 2 сек преди твойте стацвах 50 мой, говоря за 128, я дай някакъв доклад в който си откраднал 1м от мене, щото аз мога ако за кражби говорим, да извадя по 2м газ, по 4 м металче от твойте хорица, за рециклажчета да не говорим, а пък има един пич който всеки ден ми свършват правата да го атакувам. Ама да ми говориш за кражби от мен, леко е преизнасилено. А да ми говориш за добив от мини е много смешно, аз ти говоря за 20 милки дето изнесох от вас, ти ми говориш че си бил летял по 100к, епа и да ги вземеш кво, със здраве да са ти, ама нали знаеш че смсите пак може да изчезнат за няколко часа ...
Последна промяна от JackDaniels на съб дек 01, 2007 12:04 pm, променено общо 1 път.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Maat »

От мен си взел 20 милки ли ? Моля? Ти от мен ен си взел единица ресурс, докато когато ти спиш, аз копам от 8 планети...

А, да... ти само така можеш, като не бацат смс-ите, само че ще те разочарован ... сейв си правя
-
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Maat написа:QUOTE(Maat @ Dec 1 2007, 02:07 PM) От мен си взел 20 милки ли ? Моля? Ти от мен ен си взел единица ресурс, докато когато ти спиш, аз копам от 8 планети...

А, да... ти само така можеш, като не бацат смс-ите, само че ще те разочарован ... сейв си правя

Мали как лъжеш като циганче :) , преди 2 дена като нямаше смси, 3ма летяхме по тебе с по 2/3 атаки, като оставаше 1.5 рециклаж и беше заминал 1.5м на планетата, от 12 на обяд до 17 следобяд, влезна на някакъв невероятен късмет 5/6 минути преди удара .., ей така е по интересно, добре че Хера се сети да даде да се заяждаме по трибуните, хъ хъ хъ

Едит: Абе сега като се загледах, абе ти имаш само една успешна кражба от мене от началото на рунда, някакви 60к, за кви 8 планети ми говориш ...та даже не са 60:
Докладът за битката при [3:45:15]

Сега не зная как ще се въстановя ...

Откраднати са: 30588 метал, 14145 кристали, 610 газ.
Последна промяна от JackDaniels на съб дек 01, 2007 12:14 pm, променено общо 1 път.
Maat
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Maat »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Dec 1 2007, 01:10 PM) Мали как лъжеш като циганче :) , преди 2 дена като нямаше смси, 3ма летяхме по тебе с по 2/3 атаки, като оставаше 1.5 рециклаж и беше заминал 1.5м на планетата, от 12 на обяд до 17 следобяд, влезна на някакъв невероятен късмет 5/6 минути преди удара .., ей така е по интересно, добре че Хера се сети да даде да се заяждаме по трибуните, хъ хъ хъ
Извинявай, това че сте летяли, означава че сте ме ударили и ограбили ли?
Вече опитите по дефолт май ги борите за успешни ... за ваша жалост - не са.

edit: днес те ограбих на 15ката, вчера имам 3 атаки по 50к метал и 30к кристал на 3те планети и вечерта отново.
Последна промяна от Maat на съб дек 01, 2007 12:15 pm, променено общо 1 път.
-
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

skorpionbg написа:QUOTE(skorpionbg @ Dec 1 2007, 12:48 PM) Вярно е Плевел, само каси не са ни наричали ;) Ама за това е виновен оня биберон Рояла. Да ми напомниш като се видиме в Бургас да му купя 2 литра мляко и да го накарам на екс да ги изпие ;)

А иначе по темата.... МТел няма да завърши рунда...това са ми прогнозите :) Я оранжав...я занулен....
ОПА аз че ще го завърша рунда ще го звърша ама ако па вии ми убиите корабче на моята планета се отказвам на момента ей това ще кажа само.
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”