вЪпрос

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Въркулини, как е времето в Португалия? Защото тука е студено и човек трябва да си кара колата внимателно. Колкото до точни координати, ще ви бъдат предоставени след като статуса ви от зелен премине в бял.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Отвориха ви трибуни да се заяждате, вие се заяждате в оффа, я някой да смени темата, щото не ми е приятно да си говорим за цветя ...
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

JackИ, да ми обереш лалетата, да ми обереш! :P
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
madafaka
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пет яну 14, 2005 3:27 pm
Контакти:

Мнение от madafaka »

Мммм тук някакви слабачета само пишат.

А кой каза нещо за компаньонки довечера? И мястото е това, което си мисля, нали?
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

misterya написа:QUOTE(misterya @ Nov 29 2007, 06:08 PM) JackИ, да ми обереш лалетата, да ми обереш! :P
Бухахахахах

Те тва е темата .., е сега ше ида да видя Коруин къв пияч е, пък като се върна ще градинарствам :)
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Nov 29 2007, 05:15 PM) Бухахахахах

Те тва е темата .., е сега ше ида да видя Коруин къв пияч е, пък като се върна ще градинарствам :)
Да няма после: "Носят ме, мамо! Влачат ме!"...
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
amnesty
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон окт 17, 2005 11:24 pm
Контакти:

Мнение от amnesty »

madafaka написа:Цитат(madafaka @ Nov 29 2007, 06:14 PM) Мммм тук някакви слабачета само пишат.

А кой каза нещо за компаньонки довечера? И мястото е това, което си мисля, нали?
/ОФФ
Мястото не е това!
Я некой да обесни на адаша къде сме, че трябва да се омитам.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Dimorese написа:QUOTE(Dimorese @ Nov 29 2007, 04:56 PM) Въркулини, как е времето в Португалия? Защото тука е студено и човек трябва да си кара колата внимателно. Колкото до точни координати, ще ви бъдат предоставени след като статуса ви от зелен премине в бял.

не ти стига че в играта ща занула,ми и в бг искаш да дода на студ и тама ша дода и на бои ща бия и на пиение ща бия :a086:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ай ела напий мен :) Па ако искаш мой да се сбием, после пак да пием :) Който падне плаща цялата сметка :)
Аз знам едно г/д "народно" заведенийце, където 300гр хляб са приблизително 5 лв ;) Виж, за флот ... може и да ме бутнеш, че сега да врънкам Димо да ми продава неговия ....
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

CooL написа:Цитат(CooL @ Nov 29 2007, 11:52 AM) Maat=RoYaL ???
Ma'at

- Маат е богиня, въплъщение на правосъдието, в образ на жена с перо на главата, което в йероглифната система обозначавало името й.

Теологията я е превърнала в Дъщеря на Слънцето (Ре или Атум), вездесъщият бог, който освен това е баща на фараона и раздава правосъдие на този свят. Именно тя е принесена от фараона в божествения култ; пак тя, по време на съда на Озирис, под формата на перо, е полагана в едната везна срещу сърцето на мъртвия в другата. През Старото царство везирът, както и другите съдии-жреци на Маат, поради съдебните си функции, също били нейни жреци. Освен справедливостта и истината, Маат представлявала също така и световния ред, закона, чрез който светът съществува в хармония, силата, която бди творението на неговия баща Ре (или Атум) да не пропадне в първоначалния хаос. За разлика от другите богове и богини, Маат е по-скоро концепция, а не действащо божество.
Маат е и превъплъщение на бог Амон. Жена на бог Тот, с когото са имали осем деца, най-извесното от тях бил бог Амон.

;)
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”