Няма спам вече Ди ,флота ми е на 4 26 ,час искам да се събера само и литваш ,кредитите са за това
Ама аз и без кредит в предните рундове съм имал в пъти повече флот от теб ,ВИНАГИИИИИ
Над нещата съм ,ти обаче май забравяш бързо ,та относно битката когато и където и с каквото кажеш
Звезди в нощта
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
1во искам да поздравя Х че не се попика от страх и посрещна което можеше.
2во тунжо не си теглил кредити така ли ?
3то Отново БРАВО на Х че успя да хване в крачка Ноир. РЕСПЕКТ ПИЧ
2во тунжо не си теглил кредити така ли ?
3то Отново БРАВО на Х че успя да хване в крачка Ноир. РЕСПЕКТ ПИЧ
[color=#FFA500][i][b]Истинският играч не е играча, който никога не пада, а играчът, който винаги се изправя след като падне.[/b][/i][/color]
Поради проблем с логването ми с KingDi ще пиша през този акаунт.
Ето че си дойдохме на думата, едва сега мога да обясня какво имах предвид с постовете си.
Срещу Вас стоят и играят хора, не коментираме дали са добри или лоши, те са преди всичко хора.
На никого не прави чест да обижда и да си изтърва нервите към някого, особено на публични места.
А за съжаление примери за това има и в тази тема.
Имало е бой, добре, като при шаха е, единият печели, другият губи, всичко зависи от преценката и хладнокръвието на опонентите.
Какво става след това?
Започват да се изявяват форумните бойци:
- иху - аху, разцепил си им трътките и т.н.
- защо забравихте мен?
- а мен?
- искам и аааааз.
И всичко това защо?
Защо след това някой трябва да ви настъпи по мазолите за да осмислите глупавата ситуация.
Мразя да пиша тук, мразя поради много причини, надявам се поне част от тях да са станали ясни от думите ми по-горе.
Ето че си дойдохме на думата, едва сега мога да обясня какво имах предвид с постовете си.
Срещу Вас стоят и играят хора, не коментираме дали са добри или лоши, те са преди всичко хора.
На никого не прави чест да обижда и да си изтърва нервите към някого, особено на публични места.
А за съжаление примери за това има и в тази тема.
Имало е бой, добре, като при шаха е, единият печели, другият губи, всичко зависи от преценката и хладнокръвието на опонентите.
Какво става след това?
Започват да се изявяват форумните бойци:
- иху - аху, разцепил си им трътките и т.н.
- защо забравихте мен?
- а мен?
- искам и аааааз.
И всичко това защо?
Защо след това някой трябва да ви настъпи по мазолите за да осмислите глупавата ситуация.
Мразя да пиша тук, мразя поради много причини, надявам се поне част от тях да са станали ясни от думите ми по-горе.
- Mr. xstasy
- Редник (Private)
- Регистриран: ср юли 27, 2005 10:43 am
- Контакти:
Според мен тази тема трябва да бъде затворена, докато не минат събитията. Да си говорим глупости не виждам смисъл.
Gor, King Di или какъвто още ник извадиш - чакам те. Надявам се да не оставиш в мен убеждението, че атакуваш само когато сте петима или със смазващо превъзходство.
Gor, King Di или какъвто още ник извадиш - чакам те. Надявам се да не оставиш в мен убеждението, че атакуваш само когато сте петима или със смазващо превъзходство.
Последна промяна от Mr. xstasy на пон ное 26, 2007 5:05 pm, променено общо 1 път.
Някой трябва да поеме политическата отговорност!
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
според мен тожеMr. xstasy написа:Цитат(Mr. xstasy @ Nov 26 2007, 05:22 PM) Според мен тази тема трябва да бъде затворена, докато не минат събитията. Да си говорим глупости не виждам смисъл.
или по скоро да и сложим едно хубяво надписче:
Under reconstruction
ComingSoon
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]