11.10. Време е за спам

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

xepa написа:Цитат(xepa @ Nov 22 2007, 03:53 PM) Твоето. Моето още не може да чете, познава само буквата А, Н и Г.
13 годишен пергишин..... (е почти де) и вече е почти колкот мен на ръст (малеееее, да се замислиш дали да му направиш забележка)
та сигурно знае доста повече и от мен за някои неща.... то с такива какички като Мистерия у форума....

Наде, не че съм пророк, ама и за теб има - няма 7-8 годинки .... и теб ще те видим :)
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

CORWIN, каква какичка? Аз съм леличка... ле-ли-чка... Представи си ме: малка, пухкава с розови страни леличка в парка, разхожда китайското си голо качулато кученце. ;)
Иначе, благодаря ти за комплимента. :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
deity
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт дек 07, 2004 4:44 pm
Контакти:

Мнение от deity »

Тука в тоя пилотски форум се препълнихме с пухкави лелички с розови страни. Мистерия тряя си направим съюза на Розовите Лелички с теб ...
[color=#FFCC00][b]
RiverRun (13:26:43 2/02/2007)
както не разбирам поезията така и теб

Пух (22:35:28 3/08/2006)
Това е само за пред хората ... админките по начало не са от Земята.

death_row (01:02:13 27/02/2007)
Казали са ми, че направо можеш да убиеш някой през пс-то...

GENERALISIMUS (17:23:41 31/07/2007) ...като видя да обясняваш нещо ме побиват тръпки :)[/b][/color]
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Човек тук да не отвори тема за нещо интересно, старците веднага почват с децата ( да са им живи и здравички), а па мистерия веднага ше изръси нещо сексапилно като голо качулато китайско куче, аман ...увейнах

Едит: та даже и плетки вкараха вече ...чакай да ида да погледам на Коруин съюза ...съсипахте убавата темичка
Последна промяна от JackDaniels на чет ное 22, 2007 4:26 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
milanoff
Сержант (Sergeant)
Регистриран: ср апр 04, 2007 5:11 pm
Контакти:

Мнение от milanoff »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 22 2007, 07:21 PM) .... нещо сексапилно като голо качулато китайско куче, аман ...
Тцтцтц вече на какво се кефят някои :lol: :lol: :lol:

[url=http://help.xs-software.com/index.php]FAQ[/url]
[url=http://www.xs-software.com/contacts.php]Feedback[/url]
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

Milanoff написа:Цитат(Milanoff @ Nov 22 2007, 05:24 PM) Тцтцтц вече на какво се кефят някои :lol: :lol: :lol:
Е живеем в модерна държава и трябва някак си да се научим да се примиряваме със странностите на другите хорица... :)

Много ще съм доволен от съюза на Лелките да получа някой чифт вълнени чорапки или половерче. Може да се справите докато бистрите галактическите клюки и политика... :a013:
EvilForce
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон юли 11, 2005 9:05 pm
Контакти:

Мнение от EvilForce »

Доколкото познавам Хера, най-много да получиш 10 15 знс-та :) от тоя съюз :P
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
The.Devils.Own

Мнение от The.Devils.Own »

EvilForce написа:Цитат(EvilForce @ Nov 22 2007, 05:51 PM) Доколкото познавам Хера, най-много да получиш 10 15 знс-та :) от тоя съюз :P
Да не изпадаме в крайности... :)

Knock, knock!

Ивъл ти си...
M_tel
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон фев 05, 2007 3:33 pm
Контакти:

Мнение от M_tel »

JackDaniels написа:QUOTE(JackDaniels @ Nov 22 2007, 03:57 PM) Коруин е просто ценител ..
Та стана вапрос за вино ,жени.

Е вище какво ми вика моята жена .................

"Мъжете са като хубавото вино. В началото са като грозде. Работа е на жените да го смачкат и да го държат на тъмно, докато съзрее в нещо, с което искат да вечерят"
If you have something to say , raise your hand and place if over your mouth !!!
[url=http://www.bulfleet.org/index.php?showtopic=40649&hl=m_tel]Е това е доста старичко радвам се че се пази :)[/url]

Най-добре е битките да се печелят със стратегия, след това със съюз, а най-много се губи в директните военни действия!

[url=http://lich567.free.bg/123.html]Който иска да ни предизвика ![/url]

Силата на жените се определя от слабите места на мъжете !!!
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Дръж са жена си и ше преуспееш ...

Аре аз зачезвам по студентски ..
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Отговори

Върни се в “Off Topic”