1ви Конгрес на ЛТ

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
cursed
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет юли 01, 2005 8:31 pm
Контакти:

Мнение от cursed »

За правописа си абсолютно прав, но мога да те уверя, че не е грешка от незнание ;) И да, това, което е в този форум, е в пъъъъъъъъъти по-малко от това, което съм прочел. А ти може по-късно да си ги видял в скайп, но общо-взето друг ги е намерил там, което е означавало, че е можело и с лично съобщение да се оправите, а не тема да пускате.
И между другото ти също имаш грешки в постовете, щом следиш моите, защо не вземеш да поправиш и твоите?
Последна промяна от cursed на нед юни 24, 2007 4:27 pm, променено общо 1 път.
Единственото по-лошо от войната е загубената война.
[i]Фуер грисса ост драука[/i]
Потребителски аватар
Sabret00th
Майор (Major)
Регистриран: пон яну 09, 2006 7:43 pm
Контакти:

Мнение от Sabret00th »

Добре де, може и да си прав за четенето :) А двамата дето пуснахме темата нямахме скайпа на почти никой тогава :) помогнаха ни други хора :) Като се замисля основното го е дал додо, а до него не се допитахме, явно не е бил он като сме готвили темата :)
Последна промяна от Sabret00th на нед юни 24, 2007 4:28 pm, променено общо 1 път.
[quote="Ludetina"]Цитат(Ludetina @ Aug 17 2008, 21:35) `бичам луди хора - в тях е истината ;)[/quote][color=#8b0000][b]Everybody's playing revolution roulette[/b]
[/color] [code]Представете си най-бързия кораб в играта с името BMW;[/code] - из [url=http://www.xs-software.com/services.php]http://www.xs-software.com/services.php[/url]
Потребителски аватар
Wolfy
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 15, 2005 7:42 am
Контакти:

Мнение от Wolfy »

Cursed,защо ни скачаш така? Вярно и ние не сме добрички,ама......защо трябва да ни казваш,че темата била тъпа,че не можем да пишем,че не можем да четем и други такива неща? Само ми кажи,кво те накара да дразниш писателите и да ги критикуваш? Разбирам да беше мод,да махнеш темата като излишна,но ти не си мод,като гледам и не искаш щото ЛТ е място на смотани некадърни бебета ,пишещи буламачи......
Аз може и да съм те обиждал не помня,може да ме мразиш и да искаш да ме дразниш. Но всичките ли писатели тук те обиждат?
Защо така нападаш? Кво те кара да нападаш? Аз лично не обичам да се меся на хората,но може ли да ми обясниш защо ни дразниш? (може би дразниш е правилната дума,а може би просто отстраняваш неизправностите в тази машина Лт?)
cursed
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет юли 01, 2005 8:31 pm
Контакти:

Мнение от cursed »

Както казах, в първия си пост написах само и единствено, че това е най-забавната тема в цялото ЛТ. Вторият ми пост беше почти същият. Ако не бяха изтрити и двата, всичко щеше да си спре до там. На третия вече реших да разясня защо смятам, че темата е смешна, защото явно на тези, които изтриха предните ми постове, не им беше станало ясно. А аз държах все пак мнението ми да си остане в темата, защото на подобна тема не и е мястото тука.
И никъде не съм казал, че не можете да четете ;) Казах само, че изхвърлянията на звяра са прекалено големи за това, което съм прочел от него тука. И смело мога да заявя, че не е нито Лукяненко, нито Робърт Джордан, нито Лъдлъм, че да има такова самочувствие.
Последна промяна от cursed на нед юни 24, 2007 8:27 pm, променено общо 1 път.
Единственото по-лошо от войната е загубената война.
[i]Фуер грисса ост драука[/i]
Потребителски аватар
blood_dodo
Полковник (Colonel)
Регистриран: чет дек 30, 2004 7:31 am
Контакти:

Мнение от blood_dodo »

Какво мислиш за темата не ме грее много-много, а къде се намира не зависи от теб, така че, моля те, спри с остроумните комемтари, лично на мен не си много интересен...
QUOTE (dim4o)Пияници пусштиняци и завирачи под каосовото бюро сте виййй[/quote]
[url=http://youtube.com/watch?v=8GSmsoZ79Rk]Youth kills entire family in bloodthirsty rampage[/url] :):):)
Потребителски аватар
TheBeast
Майор (Major)
Регистриран: пет юли 15, 2005 8:52 am
Контакти:

Мнение от TheBeast »

А ти драги не си човека който е тръгнал да ми казва какво да правя.А ти не си Франк Рич,че да тръбиш наляво-надясно аз какво съм правел и как съм го правел.Айде земи напиши нещо УНИКАЛНО да ти кажа браво и да млъкна Вовеки към твоята личност...

ПС:Додовски и Дзверовски произвол и диктатура.....ТОЧКА!
заключвам темата!
The old dog has some new tricks in his sleeve...
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”