Битките на СМЕРШ
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
don_dimitrio
- Редник (Private)
- Регистриран: пон фев 16, 2009 4:34 pm
- Контакти:
don_dimitrio написа:Цитат(don_dimitrio @ Jun 12 2009, 00:02) кой бре 2500 не ме обиждай моля те,![]()
какво му се молиш ... имаш 2900 кръста и 1200 транса
едит: имаше 2900 кръста, преди да се разпродадеш като сергия на панаир .. сега сигурно само трансове имаш
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
[color=#8B0000] dylbokovodna_magadaduba каза: на мозъка гънките стават от спънките
- Редник (Private)
- Контакти:
ти защо не вземеш да сложиш някоя битка и тогава да коментираш,а не да подскачаш от тема на тема и да се заяждаш,нали ти казах че във форума се напъваш ама иначе в играта си една пълна нулаaip_99 написа:Цитат(aip_99 @ Jun 11 2009, 18:53) че процентите му не са тайна .... има ги в съседната тема ... или ти просто не можеш да видиш по-далече от носа си ....
нормално е да е дразнещо подобно меко казано "тъпо" изпълнение!
пък ако наистина смяташ, че подобието ти на битка е "екстра" ............ само по себе си изказването ти говори за гениалността на играта ти ... о, велики Дон-е!
.....
поне не се излагай ....![]()
![]()
във връзка с тази битка просто исках да ги махна тея ама явно и това неможе да събори
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Аз пък защо ли си мисля че тази "битка" леко не е за трибуната. И смешен е този, който я слага
Стига сте се излагали ако сте пребили нещо се хвалете но да слагаш мизерни битки в които си загубил - е тва не го разбирам 
Последна промяна от sixkiller_k3 на чет юни 11, 2009 10:15 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
-
don_dimitrio
- Редник (Private)
- Контакти:
леле ти май наистина си вярвашaip_99 написа:Цитат(aip_99 @ Jun 11 2009, 22:06) какво му се молиш ... имаш 2900 кръста и 1200 транса... мега мощен си!
....направо къртиш
![]()
едит: имаше 2900 кръста, преди да се разпродадеш като сергия на панаир .. сега сигурно само трансове имаш![]()
![]()
-
don_dimitrio
- Редник (Private)
- Контакти:
да много си прав ама явно петърчо неможе да преглътне че сутринта щеше да бъде омазан и си върна атакатаFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jun 11 2009, 22:10) Аз пък защо ли си мисля че тази "битка" леко не е за трибуната. И смешен е този, който я слагаСтига сте се излагали ако сте пребили нещо се хвалете но да слагаш мизерни битки в които си загубил - е тва не го разбирам
![]()
don_dimitrio написа:Цитат(don_dimitrio @ Jun 12 2009, 00:10) ти защо не вземеш да сложиш някоя битка и тогава да коментираш,а не да подскачаш от тема на тема и да се заяждаш,нали ти казах че във форума се напъваш ама иначе в играта си една пълна нуладаже не смееш да кажеш кой си,та да видим дали имаш покритие на лапешките ти изказвания.
във връзка с тази битка просто исках да ги махна тея ама явно и това неможе да събори![]()
Последен пост от моя страна, с който смятам да УДОСТОЯ величайшата ти особа, о, велики .....
1. не си ти човека, който да обижда на "лапе" .....
2. и представа нямаш има ли мои битки в тоя форум или не, за да ми казваш в коя тема "ще скачам" ... (не се ли сещаш, че това може и да е умишлено) ...
3. това е форум!!! - (старогр. ез.) - място където са се събирали хората, за да се забавляват - да ГОВОРЯТ и ОБСЪЖДАТ нещата от ежедневието, затова не си ти този, който ще ми дава наклон на клавиатурата...
4. едва ли един скаут и един полевак са проблем за някого да ги свали ... просто са ти направили удоволствието да се радваш на битката, ако питаш мен (иначе едва ли щеше да видиш доклад при проведена действително битка) ....
5. от всичките ти постове в темите наоколо не прочетох едно твое смислено изречение, в което няма злоба ... както ти го каза страница по-рано did7 ... (цитирам по памет) ... "може да си играч, но очевидно имаш проблем с комуникацията" - при това доста сериозен .... (пък и е спорен въпроса какъв "играч" си само) ...
6. ако си разбрал поне една от написаните току що 5 точки - ще запазиш достойнство и ще престанеш да се излагаш и тук.
Достатъчно!
Последна промяна от aip_99 на чет юни 11, 2009 10:49 pm, променено общо 1 път.
[color=#0000FF] "Да бъдеш бодлив срещу дребното, ми се струва мъдрост за таралежи!"[/color]