кога да бъдат пуснати атаките
LinuxLoader написа:QUOTE (LinuxLoader @ Oct 5 2009, 00:40) Е pata отдавна не се ползва , освен ако не е някой раптор , но той ще е на райдче и пак ще е /dev/sd**, виж втория пример е вървежен , само при усповие че всичко и база и уеб е на една машина и не се прави бекъп на N часа на друга машина
![]()
те така и така съм почи 100% сигурен, че са в отделни jails httpd-то от sql-а но няма значение затова е пример иначе за най-сигурна в колата имам 1 бухалка със сигурност ще хакна сървара
западна пропаганда е, че в китаи няма демокрация! статията доказва това! да!federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Oct 5 2009, 02:51) по-добре късно от колкото никога
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
Един цар имал три дъщери. Когато най-голямата дъщеря станала за женене той я извикал, подал й една пръчка и й казал: - Дъще, хвърли тази пръчка с все сила и където падне пръчката, там ще се омъжиш! Хвърлила дъщерята пръчката и тя паднала при най-красивия момък. След време и средната дъщеря станала за женене и тя хвърлила една пръчка и така се омъжила за най-богатия момък. Дошло време третата дъщеря да се жени. Хвърлила тя пръчката с все сила, но нещеш ли паднала в едно блато. Отишла дъщерята да види и гледа един жабок държи пръчката в уста. "Е! -казала си най-малката дъщеря - Такъв ми бил късмета!" Но се сетила че в приказките като целунеш жаба и тя се превръща в красив принц. Отишла, целунала жабока... но нищо! Целунала го втори път... но жабока си оставал жабок! Целунала го трети път и тогава жабока казал с дрезгав глас: - Много съм омагьосан, май че ще трябва и да духаш!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва:
- Слънцето залязва.
Вторият поглежда хоризонта и допълва:
- Откога не съм виждал такъв красив залез.
Третият без да продума ги бута във водата. Те изплуват и го питат:
- Защо ни бутна?!?
- Теб за офтопик, а него за флууд.
- Кретен, ти полудя ли бе!
"Модераторът" взима едно гребло и ги удря по главите:
- За обида - бан!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Седят трима в една лодка и ловят риба. Единият поглежда замечтано слънцето и въздъхва:
- Слънцето залязва.
Вторият поглежда хоризонта и допълва:
- Откога не съм виждал такъв красив залез.
Третият без да продума ги бута във водата. Те изплуват и го питат:
- Защо ни бутна?!?
- Теб за офтопик, а него за флууд.
- Кретен, ти полудя ли бе!
"Модераторът" взима едно гребло и ги удря по главите:
- За обида - бан!
Последна промяна от death4azis на пон окт 05, 2009 3:49 am, променено общо 1 път.
живота е компот и всеки се бори за слива
- Kashmir
- Редник (Private)
- Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
- Контакти:
В случай че изобщо пуснат играта, предлагам в първа вселена да се напълнят складовете на играещите там - бездруго добива на ресурс е най-труден в тази вселена, а тези 2 дни и нещо са си загуба.Предварително се извинявам, ако предложението ми е неприложимо.
Последна промяна от Kashmir на пон окт 05, 2009 6:39 am, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]