Съжалявам, но няма да има брой тази седмица.Колегите ги няма и нямаше как да се събере и обработи матеряла.WindowsXp написа:Цитат(WindowsXp @ Apr 5 2010, 18:23) Мислят судокуто и кръстословицата .. дано сложат и тамагочи![]()
Bulfleet Weekly.
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
Epic FailMaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Apr 5 2010, 21:42) Съжалявам, но няма да има брой тази седмица.Колегите ги няма и нямаше как да се събере и обработи матеряла.![]()
Долу журналистите
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Четете книги, стига с този вестник 
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
таратор след всеки твой пост разбирам,че има 2 невъзможни неща на светаTARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Apr 6 2010, 02:30) аз тъкму допрочетох "Среща с Рама"
само ми дайде книги или филми фантастики и достатъчно добър коз и ставам достатъчно добър към всички
1 да поумнея
2 да спреш тревата
обичам женичките обичам ги всичкитее
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- TARATORcho
- Редник (Private)