спам за 2-ра вселена

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
shadowface

Мнение от shadowface »

От не страх ме да го правя
Дай нещо за знс-та
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

shadowface написа:Цитат(shadowface @ Jan 21 2010, 15:15) От не страх ме да го правя
Дай нещо за знс-та
схемата е същата .....ама за началото на рунда - влизаш в кухнята правиш си 10-тина кюфтенца и 2 пържолки, отиваш до близкия супер вземаш си 20 бири сядаш пред компа и почваш да се наливаш ... С бира и С газ от астероидите :a055: ся схемите с газта вече са сложни който е мислил ....мислил който не е-нека се мъчи
Последна промяна от TARATORcho на чет яну 21, 2010 3:21 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
charovna

Мнение от charovna »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Jan 21 2010, 15:50) излез от филма кви политици кви пет лева..........
Не, уважаеми! Във филм се вкарват някои от потребителите на играта и форума ;)
shadowface

Мнение от shadowface »

За газта я знам ядеш повече боб!!!
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jan 21 2010, 15:17) Не, уважаеми! Във филм се вкарват някои от потребителите на играта и форума ;)
сори ,моля да бъда извинен сиг не съм достатъчно умствено развит за да видя връзката м/у коефицента за атака в булфлийта и българските депутати...както и да е :p140:

Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Jan 21 2010, 16:20) сори ,моля да бъда извинен сиг не съм достатъчно умствено развит за да видя връзката м/у коефицента за атака в булфлийта и българските депутати...както и да е :p140:
TARATORcho .... време е да заколим прасето. Въпроса е - в кочината ли да го направим или да го изведем от нея.
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

dios написа:Цитат(dios @ Jan 21 2010, 15:33) TARATORcho .... време е да заколим прасето. Въпроса е - в кочината ли да го направим или да го изведем от нея.
по нашия край ги гърмят с пушката в кочината,ама после зор се изнасят

Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ааа у нашия край извън кочината задължително се вади прасето и тогава се гърми.
Жалко че едно време нямаше цифрови фотоапарати да ви покажа кво значи колене на прасе влизаш с нож само и му клъцваш врата и после как зима да приритва на земята :) Сега вече само с патлак или ловна пушка :) в тиквата веднъж и айде на място :)
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

dios написа:Цитат(dios @ Jan 21 2010, 16:33) TARATORcho .... време е да заколим прасето. Въпроса е - в кочината ли да го направим или да го изведем от нея.
Задължително в кочината щото като го изкараш навън не се знае колко комшии ще дойдат да ти помагат :lol: :lol:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

charovna написа:QUOTE (charovna @ Jan 21 2010, 15:18) Винаги съм се ядосвала за едно единствено нещо. Конкретно: Когато някой, независимо кой се засили да плюе, да прави изводи и обобщения, нека първо се запознае перфектно с фактите и произтичащите от тях действия и последици и след това да го прави. Аз от своя страна ще направя обобщението и то мисля, произтичащо от фактите: Тая държава е на тоя хал и ще остане на него, не заради политиците или някакви имагинерни фигури в нея, а заради самите нас. Заради способността ни да критикуваме, да плюем и отричаме, без въобще да знаем за какво става дума, без самите ние и всеки от нас поотделно да си върши перфектно работата, тази за което е сложен и отговаря. Извинете ме за лирическото отклонение, но не се стърпях!
Дано се чувстваш по-добре след тази констатация основана на факти. Както вече казах чел съм правилата и даже съм питал за това което писах и ми беше отговорено по съответен начин. От моя гледна точка е явно, че правилата не са написани достатъчно ясно. Не смятам за редно да се регистрирам и да се развивам до момента в който да водя битки, че после да търся някой на границата на моя коефициент за да разбера нещо което може да се напише в правилата с едно изречение - кратко и ясно, а не с 2-3 условности които водят до обърквания.
Отговори

Върни се в “Off Topic”