Само подобрихте играта...

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Re: Само подобрихте играта...

Мнение от RoYaL »

Абе, не мое ме запреш :)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Явно само съм си чесал пръстите на клавиатурата .
Пиша го сигурно за 100-ти път . играта стана твърде ангажираща , направете така да не е , със свалянето на времето за игра, това щеше да бъди първата стъпка. даваха се доста идея , едната на полтара ми хареса, трябваше малко да се доушлаийфа. в момента имам над 20 познати и то стари играчи ,точно поради тази причина не играят тази игра,както и аз . А за новите играчи те искат промени , те са по разлигавени от нас старите, искат нови истории нов скин нов кораб и раса, нови нови неща , а не всеки рунд все промените да са в банката или в общата планета . на джадая не се взе идеята на рекламата . нищо нямаше да стане на мястото на немексията да излиза и булфлета,нали все пак са на един и същ собственик.
Пожелавам успех в този рунд на всички грачи , със доста скъсани картинки и по малко нерви . А з ще почивам и ще ви наблюдавам :a042: :a076:

едит:Според мен трябва всеки рунд , да играят админ в дадена вселена не само в тази която е админ за да е по близо до играчите .

Искам да предложа нещо . Като дарител в тази игра
За 1-во място ще дам на победителя 2 игри за плестеишан 3 :galletos:

Ако се одобри админите да дадат адреса да им пратя игрите
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Мъний, с извинение ама само едно и също повтаряш.

Промените, които предлагаме във всяка тема са едни и същи, както и да го погледнем. Играта не се нуждае от ограничения в часовете и за игране, нали и без друго не се играла? Не се нуждае и от нов кораб или ново проучване, по мое мнение. Играта е хубава, интересна, до скоро беше и изпипана. Промените от които се нуждае, според мен са по-глобални. Идеята за новите видове планети е интересна, но не и изпипана, много работи останаха недообмислени, но много хляб в нея. Терка, например се нуждаеше от голямо внимание, от промени. Не е реално боен кораб, бомбардировач, унищожител да се строят по един час, а теркове през 2 галактики (казвам две защото не може да се лети мейжду PvP и PvE галактики, тоест разглеждам примерен случай за летене от 2-ра в 4-та) да летят за 45-50минути. Какво се случва с търговците, които и без това строят не много.

Ако искаме нов геймплей, нови раси, менюта и т.н., то това са големи промени, а всички големи промени изискват и пари, за това ще ви помоля да спрете да пискате за тая банка. Банка, като всяка реална - ще взима колкото може повече и пак ще функционира.

Ограниченията за гравитацията са страхотни, браво. Увеличенията в скоростта на танкера от 4500 на 6000 също ми харесват.

Трябваше да обърнете голямо внимание върху избирането на 4 месечен рунд. Вярно играта ще е доста бавна (не го одобрявам), но кой ще има сили да лети 4 месеца?
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 31, 2005 1:40 am
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

Останахме без СИМЕНСИ с тези промени :( Умря едно удоволствие, дано изкочи нещо друго :plezZz:

п.с. Рояла верно неможе се запре :galletos: Ти можеш ли да спреш гората да се разлиства :smeeh:
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Почна се :)
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

Минимални точки за атака 100 ? Никъде не го видях писано :)
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

puhi_puhcho написа:Минимални точки за атака 100 ? Никъде не го видях писано :)
Атаките към планети на акаунт са възможни при преминаване на границата от 100 статистически точки от въпросния акаунт .

Благодаря за забележката !
Потребителски аватар
stan4o
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 29, 2007 7:40 pm
Контакти:

Мнение от stan4o »

puhi_puhcho написа:Минимални точки за атака 100 ? Никъде не го видях писано :)
а 8 шпионаж= 15? от гледна точка на това ако видиш с кво ти летят как ти се стува :)
K_O_K_A_L_A
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт мар 07, 2006 12:06 pm
Контакти:

Мнение от K_O_K_A_L_A »

На мен спецялно играта ми изглежда малко по-скъпа от последният път когато я играх.
Потребителски аватар
puhi_puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от puhi_puhcho »

Нещата които си бяха безплатни преди, са си безплатни и сега :) просто има повече нови работи за който да си похарчиш парочките. Винаги може да си играеш само с 1 смс на месец за генерал, че може и без него.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”