Да се обадя и аз

1. Едно от нещата което не ми допада в началото на рунда е появяването на рецки на общата планета бих предложил да минат 3 дни преди да почнат да се появяват рецки там...
Предполагам всички се сещат защо, аре да не казвам че някои акаунти почват да строят свой рецки чак след 100000 точки...
2. За бойните точки бих предложил всяко проучване след 5то ниво да иска бойни точки, като знам разбира се че не всеки се сдобива лесно с тях. Хубаво е да могат да се купуват и продават бойни точки на пазара на цена от 500м;500кр;500газ (+-20%)за една бойна точка със сигурност ще се харчат здраво, на всеки му трябват проучвания да не казвам че бойните акаунти ще дъдат ухажвани доста от миньорите и ще получат уважението което заслужават.
3. Наистина ми писна да виждам сини акаунти, хубаво е да се вдигнат изискванията за звездите.
4. И най важното е да помислим за акаунтите които се учат още за играта и нямат време да играят по 20 часа но им се цъка от време на време... защитните установки вече са доста слаби (строеж на кораби по 3 по 4) ... акаунтите с защита минат ли 15-20к биват рециклирани особено като можеш да си купиш бомбери без да имаш проучвания... а пък ъпгрейдвани мани мани + 11% ниво, оръжие лазер, по 3 защита... те и без това ресурсите хвърлени за установки са на вятъра само си седят...
Големия щит почти не влиза в употреба ако прави редукция 5% лазер ще се ползва по често.Йон толко скъп от към кристал а пък няма смисъл а се строй щото бомберите ги хапват за закуска... Найстина мисля че е важно да се пипне нещо тук

И чакаме новия рунд дано решенията който вземете да привлекат нови играчи и бъдат интересни за старите.