Предстоящ нов рунд (17) вселена 2

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
lamers95
Редник (Private)
Регистриран: пон апр 18, 2011 7:35 am

Re: Предстоящ нов рунд (17) вселена 2

Мнение от lamers95 »

Не всички имаме време да играем любимата игра по 20-часа на ден .
Нека да се намалят часовете до 15 примерно :a030:
Какво е жененият мъж ?
-Магаре вързано за слива .

http://p-ni.hit.bg/www.bulfleet.gif
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ограничение на часовете за игра до 16 часа ми се струва страхотно.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Благодаря на админа-диморезе за това ,че прочита нашите предложение и взима отношения за тях. Ще приканя и останалите админи, както и играчи да дадат и те някакви предложения или да подкрепят някой от тези, който са написани . Благодаря.!!

edit:Едно време при започването на нов рунд във булфлеета ,получавах смс на тела, както и емейл по пощата. Ако не скъпа тази услуга, можете пак да я пуснете в действие :k082: :P
Потребителски аватар
Middlesbrough
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm

Мнение от Middlesbrough »

Едно предложение относно защитата : В момента големия щит дава 300к базова структура,а еквивалентните 5 малки щита дават 400к структура,предложението е да се изравнят и от големия щит да получаваме 400к за да има смисъл от строенето му. Или другия вариант големия щит да получи някаква броня,например тежка и да си остане със същата структура или дори да се намали на 200-250к тогава ще има съвсем различна роля в защитата и ще е доста полезен.
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Мнение от Maverick »

Според мен идеята за намаляне на часовете за игра е доста добра. Интервала 15 - 17 часа някъде ми се вижда добър, така няма да има недоволни от прекаленото намаляне на часовте, както и хората с по - ограничено време за игра ще са доволни.
Относно ограничаване ползването на банката ми се струва безмислено - тя е улеснение и средство за по - бързо развитие и не виждам ако се ограничи с какво ще се подобри играта.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Maverick написа:Според мен идеята за намаляне на часовете за игра е доста добра. Интервала 15 - 17 часа някъде ми се вижда добър, така няма да има недоволни от прекаленото намаляне на часовте, както и хората с по - ограничено време за игра ще са доволни.
Относно ограничаване ползването на банката ми се струва безмислено - тя е улеснение и средство за по - бързо развитие и не виждам ако се ограничи с какво ще се подобри играта.

Дам само ,че има хора , който има доста средства и му е през уя ,че щял да хвърли 100-200 лв или 100000 нанки на вятъра.
Потребителски аватар
Middlesbrough
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm

Мнение от Middlesbrough »

Имаше вече рунд с ограничение на банката и много хора бяха недоволно от това,а и ми се струва че точно сега при такъв недостиг на хора не е далавера да се прави играта по-трудна, иначе това което го каза за хилядите нанки няма нищо общо, дали ще прехвърляш с 500 или с 5000 принципа е същия само ще е малко по-бавно.
Потребителски аватар
Maverick
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 06, 2009 4:11 pm
Контакти:

Мнение от Maverick »

Mo`Money написа:
Maverick написа:Според мен идеята за намаляне на часовете за игра е доста добра. Интервала 15 - 17 часа някъде ми се вижда добър, така няма да има недоволни от прекаленото намаляне на часовте, както и хората с по - ограничено време за игра ще са доволни.

Дам само ,че има хора , който има доста средства и му е през уя ,че щял да хвърли 100-200 лв или 100000 нанки на вятъра.

Съгласен съм с теб, но какво общо имат многото нанки с ползването на банкта? Който дава повече пари за нанота ги използва за специалности, протекции, генералство и т.н., а играта с банката може да се прави както със 100, така и с 1000 кредита примерно.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Middlesbrough написа:Имаше вече рунд с ограничение на банката и много хора бяха недоволно от това,а и ми се струва че точно сега при такъв недостиг на хора не е далавера да се прави играта по-трудна, иначе това което го каза за хилядите нанки няма нищо общо, дали ще прехвърляш с 500 или с 5000 принципа е същия само ще е малко по-бавно.

Че кой говори за мяткането на рес . банката не е само за това
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Аз също съм на мнение че ограничението на банката, не е в интерес на играчите. Или ако е в интерес като замисъл, то изпълнението не беше добро - визирам вселена Хардкор. Какво се получи там, давам пример - където имаше и още има такова ограничение, видя се че при липсата на търговци във вселената, този замисъл изпушва отвсякъде тъй като ресурса ти става неспасяем при атака на празна планета.А съгласете се с мен не мога да кисна по цял ден на компа за да го пазя, а не обичам да ме крадат. При липса на кораби в търговския и при враг в една система с теб какво на практика се получава:
1.Пускнал си сейв и ресурса ти се трупа на планетата.
2.Имаш си комшия в системата който хвърля поглед и на твоя рес и понеже кокошката е чужда е и по-апетитна.
3.Пуска ти атака - праща ти смс - и ти влизаш да видиш кой е нахалника.Но понеже флота ти лети, и не можеш да прехвърлиш реса спасявайки го на друга планета през банката, и липсват кораби в търговския, какво правим?? Ми пускаме нещо да се строи то е ясно или проучване или кораби, защита или сгради.Всички са наясно че в един прекрасен момент на по-високи точки сгради и проучвания нама да могат да се пускат по простата причина че стават скъпички и натрупания рес няма как да стигне.Какво остава - да видим: 1.да пуснем кораби - пускаме ги да се правят да кажем 30 кръста или по 5 от няколко вида корабчета -нападателя вижда че реса го няма и че си дигнал точки - какво му остава, пуска шпионаж веднага с терекове (които след по-задълбочен от мен анализ се оказаха поредната натоварваща играча с безсмислено циклене на компа измишльотина), вижда ти корабчетата, и пуска атака с теркове да ги разбие, и какво следва - спираш корабите, които се строят губейки вече 50% от ресурса вложен в тях и 2.пускаш защита - единственото възможно решение - но за какво ти е тя, тук също не сме наясно за какъв чеп ми е тая защита но няма как реса трябва да се спасява, и после какво следва или си рециклираш защитата, получавайки вече 50% от останалите 50% или пак трябва да дебнеш и циклиш на компа за да я чакаш да стане и да я пуснеш в тръговския, току - виж някой заблуден ахмак ти я купил, но последната защита която пуснах да се продава във вселена хардкор така и не се продаде до края на играта ми, това е моето виждане - играта се нуждае от изцяло нова концепция според мен, а не само намаляване на часовете за игра, това е само временно и моментно решение.
Отговори

Върни се в “Off Topic”