Последен въпрос към администрацията на Вс. Хардкор от мен:)
Re: Последен въпрос към администрацията на Вс. Хардкор от ме
Ама не ми сравнявай Берковица с играта и стига сте ревали ако нямаш реса то значи не си могъл да го събереш законно т.е ако сте го получили значи е неправомерно затова го връщай.И не ми се правете на луди че не знаете кой е Лъжеца и защо бил излязъл дрън-дрън не ти отива на годините да ревеш за глупости.И не на последно място кой е събрал остатъка и защо се притиска като "слабо прасе у дувар" , разкажете сериала до край 
- POLISMAN
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
- Контакти:
malkiq1 написа:Ама не ми сравнявай Берковица с играта и стига сте ревали ако нямаш реса то значи не си могъл да го събереш законно т.е ако сте го получили значи е неправомерно затова го връщай.И не ми се правете на луди че не знаете кой е Лъжеца и защо бил излязъл дрън-дрън не ти отива на годините да ревеш за глупости.И не на последно място кой е събрал остатъка и защо се притиска като "слабо прасе у дувар" , разкажете сериала до край
Нищо няма да разказвам повече,ако беше админ можеше и да си помисля.И не рева за нищо,просто чакам кода за изтриване и админите да ми съобщят за крайното си решение.Какво значи да събереш законно рециклаж?Да летя 2 часа, а не 50 мин?Това ли? Аз нямам почти никакви мини,случката стана преди 2 дни,и какво,да си мъкна рециклажа с мен докато админите се натуткат ли?И да,знам кой е Лъжеца,а ти знаеш ли кой е Тодор Живков?
Айде със здраве
- charovna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
- Контакти:
Ключ на темата! Че от смешно, взе да става жалко. И няма да спамите тука повече. Отивайте в офтопик.