Защити

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Re: Защити

Мнение от WindowsXp »

petarmir4ew написа:
petarmir4ew написа:опа :k038: ако върнат стария коефицент по-ресурсни точки 2-2.5 ала бала има сметка се играе на защита , ма сега няма сметка минеш ли 200 000 точки ще забият :galletos: 1-2 пирона в ков4ега да минеш границата от там 300 000к точки и после целия топ ще те люшка много здраво :cradle: :p020:
, А може станеш непробиваем пак но цената е 20 часа на ден при сегашните правила :oh_kotiooo:

И 24 часа да правиш он, минеш ли 300 к просто е въпрос на време да те рециклират : ) ако 1-вия до тогава е станал на 1 000 000 и отгоре .. според теб колко ще струва да те рецне : ) може и да не е на печалба, но според мен тея 700 к в плюс са си доста... особенно ако са флот :D :p019: :p019: :p019:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Това явление трябва да се види. Да правиш 24 часа он всеки ден и като ти си 300к, да има чомек с 1 милион точки.
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Малък генериран щит
Брой:773

Плазма оръдие
Брой:201

Скаут ( max: 5 )
Боен кораб ( max: 332 )

Айде сергията е отворена.

Диос помня я защитата на Сталин, чудовищна работа.
Казвал съм го много пъти, няма непробиваема защита, има неорганизирани и нескопосани летци.
Ако ще си 24 часа он, ако ще играеш в топа, защо играеш на защита? Играта на защита предполага липса на време, ако имаш време, защо ще си правиш играта безинтересна?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

krasivia, сам знаеш, че има играчи, които и една ракетна установка не са построили през рунда, но за сметка на това и една атака по активен не са пуснали... така че, представи си колко интересна им е играта :)
atom3
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 18, 2008 8:44 pm
Контакти:

Мнение от atom3 »

аз съм мераклия някой да ме занули но с тази скорост няма да мога да мина 200 000 го края на рунда :dry:
Colony ......

Не прекалявай, да не пожълтееш и да си останеш само с мерака.
dios
Xstasy
Редник (Private)
Регистриран: ср май 25, 2011 9:55 am

Мнение от Xstasy »

POLISMAN написа:
Та тогава играх тертет и бях направил доста силна защита ,бях малко под 300к,имах 20к ракетни,20к леки лазера,2к гауси,2к плазми,5000 малки щита и 500 големи,даже си бях купил и 1 ЗНС
Нарочно минах 300к да видя какво ще стане!Хахах,какво можеше да стане,един се лепна в мен с 14к кръсти и почти се занули,остана с 400-500 кръста и след това Роял ме мина със 17к бойни кораба,беше на 3 мил точки :galletos:

В крайна сметка извода е един-непробиваема защита няма,въпросът е на каква цена и дали си за
служава:)
...абе май с теб играем различни игри - аз цъкам Булфлийт и в него нЕма дори теоритичен начин да имаш защита за над 600К точки и да си с акаунт на 300к ;)) нещо бъркаш нещата...

Но като цяло изводите ти са верни и за Булфлийт - няма непобедима защита, както и флота. Възникват следните особено важни въпроси - кой ще е този самоубиец, които да се жертва, за да проправи път на втори, които също ще е на загуба и това всичкото само за да те съборят. Ако толкова си ядосал някои хора, то повече бих се безпокоил да не ме намерят къде живея...

В общи линии този рунд играя, за да докажа, че може да вляза в топ-а на защита. Веднага искам да си призная, че залагам много на дипломация, защото някои луди играчи напънат ли се - ще ме срутят, макар че после всяка застрахователна компания би ги обявила за тотална щета и ще изплати стотинки на наследниците.

Засега успявам, а стратегията не е тайна:
1. Здрава икономика на 5 планети, защита само на една - то е ясно
2. Само плазми, гауси и щитове - разните ракетки и леки лазери са по-рехави от морала на момичетата по Околовръстното
4. След 300К започвам направата и на тежък флот - в моя случай мегатони за защита от бомбери и най-вече срещу кръстове, направо ги размазват.
5. Сериозно инвестиране в бонуси - твърдя, че имам по-високи бонуси от играчите над мен.

Би било чудесно и да инвестирам във време за кражби и биене на и-та, ама няма - писна ми.
Ще успея ли ще видим - остана малко.

Да си защитник го плрепоръчвам на хората, които не могат да се отърват от Булфлийт и нямат време за редовните посещения на сбирките Анонимен булфлийтаджия. Хем цъкаш, хем не те ангажира прекалено много.
По-добре нищо, но качествено!
Потребителски аватар
Middlesbrough
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm

Мнение от Middlesbrough »

"в моя случай мегатони за защита от бомбери" :wow: е с тая част от изречението малко се поизложи :lol:
Потребителски аватар
niki_god
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
Контакти:

Мнение от niki_god »

Middlesbrough написа:"в моя случай мегатони за защита от бомбери" :wow: е с тая част от изречението малко се поизложи :lol:
След 300К започвам направата и на тежък флот - в моя случай мегатони за защита от бомбери и най-вече срещу кръстове, направо ги размазват.

Айде ся, някой да си преговори лексиката и граматиката в българския език.
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Без да се заяждам, но забележката е неуместна след "Айде ся".

Xstasy, поздрави за яката защита този рунд. Мисля че горе долу това е мечтата на всеки един защитник. Въпреки това аз лично предпочитам унитата за щит пред защитата, това обаче е лично мнение. Виж тертет на флот с мегатони вече е друга работа ;-)
Xstasy
Редник (Private)
Регистриран: ср май 25, 2011 9:55 am

Мнение от Xstasy »

krasivia написа:Без да се заяждам, но забележката е неуместна след "Айде ся".

Xstasy, поздрави за яката защита този рунд. Мисля че горе долу това е мечтата на всеки един защитник. Въпреки това аз лично предпочитам унитата за щит пред защитата, това обаче е лично мнение. Виж тертет на флот с мегатони вече е друга работа ;-)
Да, унитата винаги са чудесен избор. Недостатъка им е Плазмите - доста скъпо проучване, но най-вече много газ за производство на самите унита. Поне за мен газта беше голям проблем в началото - едва събирах за плазми, да не говорим за унита..
Колебах се дълго време и понеже основните ми противници щяха да играят на кръстове - избрах мегатоните.
По-добре нищо, но качествено!
Отговори

Върни се в “Off Topic”