POLISMAN написа:
Та тогава играх тертет и бях направил доста силна защита ,
бях малко под 300к,имах 20к ракетни,20к леки лазера,2к гауси,2к плазми,5000 малки щита и 500 големи,даже си бях купил и 1 ЗНС
Нарочно минах 300к да видя какво ще стане!Хахах,какво можеше да стане,един се лепна в мен с 14к кръсти и почти се занули,остана с 400-500 кръста и след това Роял ме мина със 17к бойни кораба,беше на 3 мил точки
В крайна сметка извода е един-непробиваема защита няма,въпросът е на каква цена и дали си за
служава:)
...абе май с теб играем различни игри - аз цъкам Булфлийт и в него нЕма дори теоритичен начин да имаш защита за над 600К точки и да си с акаунт на 300к

) нещо бъркаш нещата...
Но като цяло изводите ти са верни и за Булфлийт - няма непобедима защита, както и флота. Възникват следните особено важни въпроси - кой ще е този самоубиец, които да се жертва, за да проправи път на втори, които също ще е на загуба и това всичкото само за да те съборят. Ако толкова си ядосал някои хора, то повече бих се безпокоил да не ме намерят къде живея...
В общи линии този рунд играя, за да докажа, че може да вляза в топ-а на защита. Веднага искам да си призная, че залагам много на дипломация, защото някои луди играчи напънат ли се - ще ме срутят, макар че после всяка застрахователна компания би ги обявила за тотална щета и ще изплати стотинки на наследниците.
Засега успявам, а стратегията не е тайна:
1. Здрава икономика на 5 планети, защита само на една - то е ясно
2. Само плазми, гауси и щитове - разните ракетки и леки лазери са по-рехави от морала на момичетата по Околовръстното
4. След 300К започвам направата и на тежък флот - в моя случай мегатони за защита от бомбери и най-вече срещу кръстове, направо ги размазват.
5. Сериозно инвестиране в бонуси - твърдя, че имам по-високи бонуси от играчите над мен.
Би било чудесно и да инвестирам във време за кражби и биене на и-та, ама няма - писна ми.
Ще успея ли ще видим - остана малко.
Да си защитник го плрепоръчвам на хората, които не могат да се отърват от Булфлийт и нямат време за редовните посещения на сбирките Анонимен булфлийтаджия. Хем цъкаш, хем не те ангажира прекалено много.