Ще има ли чалъм скоро време да се намали времето за игра

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Apr 11 2010, 23:54) Ами то все си има вратички ,но поне играта няма да е толкова ангажираща. :P
Вратички има като часовете са 20 и можеш да си правиш офф-овете през 1 :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
crom
Редник (Private)
Регистриран: ср сеп 27, 2006 6:23 pm
Контакти:

Мнение от crom »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Apr 11 2010, 23:31) Искам да предложа рунд със намалено време за игра или да няма знс. За да можем и ние със малкото време да поиграем малко.
Румпи, играта е станала доста опростяла вече знс се вади на 10 ден и после ко праим, ако на някой не му е на кеф или станал някоя сутрин със газа нагоре. Ами започва да те лети със знс по тебе и ти искаш ли не искаш трябва да светеш като нощна лампа по 24 часа за да не овиснеш. тогава остават 2 неща да направиш 1 или да хванеш някой качествен сиитар или 2-ро да се изтриеш

рояла ти го обясни много добре- като играеш през деня, а оня със звездите играе нощем какво ще правиш? при 12 часа ограничение нямаш възможност "да светЕш като нощна лампа по 24 часа за да не Овиснеш" - по твоята логика с 10-12 часа игра, когато някой извади знс и останалите трябва да се трият :lol:
Потребителски аватар
cejiuo
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед юни 26, 2005 2:19 pm
Контакти:

Мнение от cejiuo »

аз започвам да се чудя дали някой няма да заключа темата?
(translators, cant help it)
[u][b]I say i dream of yr face but i don't like u,i just love to chase [/u][/b]
[u]1,2,3 - 1 шише,2литра,3лева[/u]
[quote="jadai"]QUOTE (jadai @ Nov 25 2008, 01:21) ако ми побелееш ще разбия още 15 транса[/quote]
[quote="venio78"]QUOTE (venio78 @ Nov 25 2008, 01:27) аз и с един мога да направя шоуто :P[/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

cejiuo написа:Цитат(cejiuo @ Apr 12 2010, 13:55) аз започвам да се чудя дали някой няма да заключа темата?
(translators, cant help it)

Че защо да я заключват.като не ти харесва темата не пиши има много други във о-фа на който да спамиш

То не може така вълка сит агнето цяло,много ясно ,че ще ме атакува когато съм минал лимита за часовете но нали и този който ме лети и на него ще му свърши времето,така шансовете не стават ли равни

Рунд без знс пак е вариант.Нищо не коства да се пробва, няма да се загуби нищо,на това нямане на хора.
Последна промяна от Mo`Money на пон апр 12, 2010 12:25 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Apr 12 2010, 14:18) Че защо да я заключват.като не ти харесва темата не пиши има много други във о-фа на който да спамиш

То не може така вълка сит агнето цяло,много ясно ,че ще ме атакува когато съм минал лимита за часовете но нали и този който ме лети и на него ще му свърши времето,така шансовете не стават ли равни

Рунд без знс пак е вариант.Нищо не коства да се пробва, няма да се загуби нищо,на това нямане на хора.
Уф, намери си някоя игрица за лов и риболов или супер марио... Освен за циклаж и убиване на свободно време игрите се играят и за да се.. ъъ.. печелят, не знам ясна ли ти е тая дума. Какво ще режете играта само щото трябвало някой си да не му омръзвало в 7те си свободни часа от набезите на хората, на които видиш ли им се ... играе?! Щом нам кой си от аЗрудите нямало да се върне, дайте да махнем ЗНС-тата... и корабите - само мините да оставим. И проучванията... па и рециклаторите и трансите... И и-тата да излизат на 2рия ден :) Така удобно ли ще им е на аЗрудите?

P.S.: Не разбрах какъв беше проблема като си от хората без време да нес е бориш за нещо, което явно не ти е по силите?
Последна промяна от RoYaL на пон апр 12, 2010 1:00 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

Добре ама върху 17 часа лимит според мен е по-добре 12 часа е вече осакатяване ама 17 е приемливо според мен?
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ако изнемогвате, то е защото всеки втори иска играта да му е всичко х10000, а не заради игровото време или часовия пояс. Поне аз лично за това не мога да го играя вече и отидох в Немексия, където всичко е бавно - всеки напира Спийд/Мийд (а същевременно играе рунд след рунд, което определено не значи, че нямате време?), то Bulfleet ли беше това, Warcraft Frozen Throne ли. С тия добиви и строеж на Кръст за 15 минути не знам откъде намирате време да ходите до тоалетна. =)
Последна промяна от LoaD на пон апр 12, 2010 1:34 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

LoaD написа:Цитат(LoaD @ Apr 12 2010, 12:27) Ако изнемогвате, то е защото всеки втори иска играта да му е всичко х10000, а не заради игровото време или часовия пояс. Поне аз лично за това не мога да го играя вече и отидох в Немексия, където всичко е бавно - всеки напира Спийд/Мийд (а същевременно играе рунд след рунд, което определено не значи, че нямате време?), то Bulfleet ли беше това, Warcraft Frozen Throne ли. С тия добиви и строеж на Кръст за 15 минути не знам откъде намирате време да ходите до тоалетна. =)
Абсолютно, ама 10 000% си прав. Моля, послушайте го или поне си направете труда да го прочетете!!!
Наистина не проумявам как нещо толкова елементарно никой не иска да го разбере и приеме :dizzy:
Последна промяна от charovna на пон апр 12, 2010 1:55 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 12 2010, 13:50) Уф, намери си някоя игрица за лов и риболов или супер марио... Освен за циклаж и убиване на свободно време игрите се играят и за да се.. ъъ.. печелят, не знам ясна ли ти е тая дума. Какво ще режете играта само щото трябвало някой си да не му омръзвало в 7те си свободни часа от набезите на хората, на които видиш ли им се ... играе?! Щом нам кой си от аЗрудите нямало да се върне, дайте да махнем ЗНС-тата... и корабите - само мините да оставим. И проучванията... па и рециклаторите и трансите... И и-тата да излизат на 2рия ден :) Така удобно ли ще им е на аЗрудите?

P.S.: Не разбрах какъв беше проблема като си от хората без време да нес е бориш за нещо, което явно не ти е по силите?

Роалев по твоята логика на който не му изнася да се маха. То заради това намаляват хората в играта.

Не искам друга игра да играя искам тази игра но нямам толкова време за нея .,пожелавам ти някога и ти да имаш деца, тогава ще те питам дали ще отделяш по 24 часа да на ден за да играеш
И пак ще се повторя булфа не се върти около тебе не говори в множествено число. Имаше рунд във 2-ра вселена с право само на едно знс и беше доста интересно

Не говоря само за съюз аЗрудите но и за морски вълк до някъде и за касиопея. макар ,че имаше период които със 300 зора накарахме половината от съюза да играят на мускули
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Apr 12 2010, 16:01) Роалев по твоята логика на който не му изнася да се маха. То заради това намаляват хората в играта.

Не искам друга игра да играя искам тази игра но нямам толкова време за нея .,пожелавам ти някога и ти да имаш деца, тогава ще те питам дали ще отделяш по 24 часа да на ден за да играеш
И пак ще се повторя булфа не се върти около тебе не говори в множествено число. Имаше рунд във 2-ра вселена с право само на едно знс и беше доста интересно

Не говоря само за съюз аЗрудите но и за морски вълк до някъде и за касиопея. макар ,че имаше период които със 300 зора накарахме половината от съюза да играят на мускули
Аз не играя от Януари месец. Да съм играл 5 дни от Януари до сега из някой нов рунд максимум. Така, че не си мисли че го казвам да е угодно за мен. Просто като не можеш да играеш пълноценно няма дас е буташ в топа, ще си мишкуваш долу. Тя играта е според възможности. Не е от ония тип игри, които могат да ги спечелят хората, които влизат по веднъж на месец. Ти го каза - хем вълкът сит, хем агнето цяло - ама не става.
Последна промяна от RoYaL на пон апр 12, 2010 2:09 pm, променено общо 1 път.

Отговори

Върни се в “Off Topic”