Спам относно профилактиката
- Insp.^Gadget
- Редник (Private)
- Регистриран: ср фев 17, 2010 1:40 am
- Контакти:
Стига глуспоти вече!
Аз лично благодаря на администрацията за шегичката, щот си се хванах кът наивна рибка на рибарска кукичка
Сега предпологам ще ми е късметлийска годината благодарение на тях 
Аз лично благодаря на администрацията за шегичката, щот си се хванах кът наивна рибка на рибарска кукичка
[b][color=#0000FF]ЦитатБългария е една от малкото страни в света, в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад![/quote][/color][/b]
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
- Контакти:
Ти пък стига се подмазвай.. факат е ,че всеки се хванаInsp.^Gadget написа:Цитат(Insp.^Gadget @ Apr 1 2010, 12:34) Стига глуспоти вече!![]()
Аз лично благодаря на администрацията за шегичката, щот си се хванах кът наивна рибка на рибарска кукичкаСега предпологам ще ми е късметлийска годината благодарение на тях
![]()
Go hard or go home...
- Insp.^Gadget
- Редник (Private)
- Регистриран: ср фев 17, 2010 1:40 am
- Контакти:
WindowsXp написа:Цитат(WindowsXp @ Apr 1 2010, 11:38) Ти пък стига се подмазвай.. факат е ,че всеки се хванадаже ми писаха лс-та в играта кво било тва за кво било хаахахах
Еми благодарете им бе, к'во ви пречи
[b][color=#0000FF]ЦитатБългария е една от малкото страни в света, в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад![/quote][/color][/b]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
, адиос мучачос