Спам относно профилактиката

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
c0ll3c70r
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт сеп 13, 2005 9:35 am
Контакти:

Мнение от c0ll3c70r »

В интерес на истината се надявах да има почивка и после да настоявам за удължаване на протекцията с околко 1 месец :lol:
I'd rather feel PAIN ...
Потребителски аватар
Insp.^Gadget
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 17, 2010 1:40 am
Контакти:

Мнение от Insp.^Gadget »

Стига глуспоти вече! :)

Аз лично благодаря на администрацията за шегичката, щот си се хванах кът наивна рибка на рибарска кукичка :) Сега предпологам ще ми е късметлийска годината благодарение на тях :)

[b][color=#0000FF]ЦитатБългария е една от малкото страни в света, в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад![/quote][/color][/b]
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Insp.^Gadget написа:Цитат(Insp.^Gadget @ Apr 1 2010, 12:34) Стига глуспоти вече! :)

Аз лично благодаря на администрацията за шегичката, щот си се хванах кът наивна рибка на рибарска кукичка :) Сега предпологам ще ми е късметлийска годината благодарение на тях :)
Ти пък стига се подмазвай.. факат е ,че всеки се хвана :) даже ми писаха лс-та в играта кво било тва за кво било хаахахах
Go hard or go home...
Потребителски аватар
Insp.^Gadget
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 17, 2010 1:40 am
Контакти:

Мнение от Insp.^Gadget »

WindowsXp написа:Цитат(WindowsXp @ Apr 1 2010, 11:38) Ти пък стига се подмазвай.. факат е ,че всеки се хвана :) даже ми писаха лс-та в играта кво било тва за кво било хаахахах

Еми благодарете им бе, к'во ви пречи :)

[b][color=#0000FF]ЦитатБългария е една от малкото страни в света, в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад![/quote][/color][/b]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Как сте се хванали направо се чудя - аз поне не си спомням някога да е имало съобщение преди да спре сървъра :lol:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

Мнение от DarkWatch »

каня всички на по цаца или картоФки със сирене (бирата е бонусче) :triunfe: , адиос мучачос :lol:

[color=#FF0000][i][b]dios и freeico са пример за подражание, учете се от тях ![/b][/i][/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”