Според Вас това нормално ли е?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jan 18 2010, 21:13) Да, каот се строи за 1 мин, е нормално да не падне на 10 сек, а на 50... се`ш ли? Играй в нормалния рунд, там ще сваля повече.
Че що, аз виждам много добра идея, ако Кръста се строи за 1 мин, следващо ниво Корабостроителница да намаля времето за строеж с... поне 2-3 часа?

Представи си - само си помислиш да направиш Кръст и вече имаш 50. И т'ва ако не е рай...
Последна промяна от LoaD на чет яну 21, 2010 7:25 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
danivass
Редник (Private)
Регистриран: ср окт 22, 2008 7:03 pm

Мнение от danivass »

LoaD написа:QUOTE (LoaD @ Jan 21 2010, 20:20) Че що, аз виждам много добра идея, ако Кръста се строи за 1 мин, следващо ниво Корабостроителница да намаля времето за строеж с... поне 2-3 часа?

Представи си - само си помислиш да направиш Кръст и вече имаш 50. И т'ва ако не е рай...
Дано стане това с помислянето че ще ме мързи да сменям менютата непрекъснато :lol:
[quote="RoYaL"]QUOTE (RoYaL @ Mar 6 2010, 21:47) най-голямата звезда е звездата на смъртта[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”