Rumpolino in Action

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Щеше да е цяло чудо, ако румпи бе останал цял до края на третината :) ))

Дидо, малко кофти почнахте да играете последно време. Ама може и аз да съм в грешка. Все пак спрях да играя в уни2, и почнаха някакви непонятни за мен драми.

...
popi написа:Цитат(popi @ Dec 8 2009, 14:46) битка като от детмач .Е вие какво очаквате от анср да играят честно ли ? Сами се заблуждавате...
Не обичам хейтъри.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 08, 2009 8:26 am
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Теб нали "уж" те болеше ръката ? Или те боли когато ти оттърва май а ?
Играчи като мен много ли .Май нещо те е напекло слънцето .В топ 10 си стигнал аз да ти кажа благодарение на това че те съжалихме и не те летяхме.Пак и ми беше солидна касичко .Много доволен сам от твоите мини .Съюз зад мен ли .Май нещо си се заблудил много .Не от вчера мога да зануля всяка една флота мойто момче.Поизостанал си с инфото май .Къде къде.я покажи къде сам написал че съм боец само тва ми покажи !
Не не та занулих за това че летя за 10 мин до теб а че ползваш програми за рефреш а аз не съм балък сещаш се.Румполинчо ти къде беше предната третина we ти в чат ли си .изобщо знаеш ли с какъв флот сам разполагал това че почнах половин месец след почването и че бях в топ 4 .с кой ник играх знаеш ли въобще .Какво ли сам седнал и аз да ти обеснявам .Ама малко провери как е било за да приказваш .или просто си раздвижваш разместената ръка която уж те боли.Ай у лево.И да с Bone играх предната третина и кво и кво питам.истрих се понеже ми е през оная ми работа за класациите които гоните аз имам от давна колекцийката от купи па и тиквета не ми требат събират прахуляк нейде.
[color="#0000FF"][/color]Не искам да съм богат ! Искам да живея като такъв !!!
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BadJoker »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 8 2009, 19:40) Щеше да е цяло чудо, ако румпи бе останал цял до края на третината :) ))

Дидо, малко кофти почнахте да играете последно време. Ама може и аз да съм в грешка. Все пак спрях да играя в уни2, и почнаха някакви непонятни за мен драми.

...

Не обичам хейтъри.

Здрасти роялски.Какво имаш предвид.Дай да си го кажем че някои много извъртат нещата и говорят както им оттърва човек
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Вкарвам ти три въпроса и спирам да пиша,всеки си знае неговото.

1.Да ти вадя ли хронология как казвам на колегите от съюза,че съм паднал и съм си извадил рамото и как са ходили да ми го наместват и всичко това в петък?

2.Смяташ ли,че щеше да стигнеш до тук без да са зад теб колегите ти?

3.Миналия рунд защо не летеше Майк,а този си позволи да го крадеш и шпионираш многократно,дори и да му държиш тон?

П.С:Ето заради всичко това не исках да качвате битката във форума,ако беше за едните поздравления,вие си ги получихте,но това да го чуеш от местните спамери и да се изпокараме си е друго,а?
Последна промяна от rumpolino на вт дек 08, 2009 6:59 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

BadJoker написа:Цитат(BadJoker @ Dec 8 2009, 19:53) Здрасти роялски.Какво имаш предвид.Дай да си го кажем че някои много извъртат нещата и говорят както им оттърва човек
Ами разбрах, че почнахте да летите по наши съюзници със звезди, заради това, че един от румънците ви е ШПИОНИРАЛ МНОГО. Което звучи абсурдно :)

Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BadJoker »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Dec 8 2009, 20:00) Ами разбрах, че почнахте да летите по наши съюзници със звезди, заради това, че един от румънците ви е ШПИОНИРАЛ МНОГО. Което звучи абсурдно :)

Смешен си .смееешен румполинчо
Не знаеш мноого неща мойто момче.Хмм намесваш твоя майк.Да ти кажа ли на кого е акаунта а ? И че го взе този твой майк със 10 к краста и 2 к спидари и 7 планети.Флот които и топаджия не можеше да бие.На тепсия почна и си въртеше търговийка момчето лошо няма.Ама сега като трябваше да почне от 0 точки нещо не вървят нещата май а.не е като да вземеш на готово нали и да си го местиш от единия крачул в другия.Какво да му държа тон ли .Кога ? Нещо не си спомням.Даже не му отговорих на личното където ме нарече мишленце ма както и да е .Какво се оправдавате със това че си летяхте с касиопея бре а ? Румполинчо.Какво сме гледали от страни.Ми защо не.За какво да ви помагаме. Какъв си ти на мен. ? Шурей .баджанак. ортак . каф си че ще ти помагаме.Хавата беше следната.Нито да помогнем на единия съюз ни на другия беше работата .за тва си останахме пас.Виж ако някои се беше заял от двата съюза щяхме да минем на страната на другия съюз но тва не стана.А за уговорката за звезди ко стана .Май вие я нарушихте първи като литнахте на неврото а .не беше ли така.Нямаше да се стигне до триенето на булък.и падането на планетите на сик of .Писах много пъти на майк.Човек този така този онова.ще ни развали отношенията само.Какво ми отговори.Ем приятел ми е.Е ок /нека ти е приятел /Сега за кво има сърдити за последвалите атакиМайк не беше ли така .Сичко стана заради тая мамалига сик of.Които праскаше по 100 шпая всички ни.И пускаше нощем атаки за смс и после връщаше атаките,Правеше го нарочно.И супер ни изнервяше.Нужно беше само да му кажете да се спре.Вие не та не .Приятел .ем ок.
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Ако не ме лъже паметта неврото ме литна със звезди още преди 10 на дена,като летяхме спектъра..А за Сик,идея си нямаш колко много сме му писали да престане,но той си знае неговото.Вие предложихте да го изгоним,е не става така.А защо изтрихте Булата,че щеше да удари криейтив ли? Е нали уговорката беше без звезди.А значи вие можете да ни крадете,а ние не можем.Хайде не с лошо,ама следващите пъти правилата да са еднакви за всички ни :)
Потребителски аватар
BadJoker
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от BadJoker »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Dec 8 2009, 20:12) Ако не ме лъже паметта неврото ме литна със звезди още преди 10 на дена,като летяхме спектъра..А за Сик,идея си нямаш колко много сме му писали да престане,но той си знае неговото.Вие предложихте да го изгоним,е не става така.А защо изтрихте Булата,че щеше да удари криейтив ли? Е нали уговорката беше без звезди.А значи вие можете да ни крадете,а ние не можем.Хайде не с лошо,ама следващите пъти правилата да са еднакви за всички ни :)
Абе ти акъл имаш ли .Кога почнаха атаките бре.първо .неврото ти бил литнал преди 10 дни .А цуф кога литна на невро а ? Оооще тогава нарушихте уговорката за звездите.що истрихме булък ли .защото като станах сутринта.едната планета на неврото беше паднала. и го питах какво е станало .ей за тва беше истрит булък заради тва изпълнение което е заформил нощеска.И кражбите кога започнаха ? След като стана пак това със сик-а нали .Абе аз що ти се обеснявам .аааиде .Пиша и отговор не искам
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

аз като гледам крадеца вика дръжте крадеца-кви са тия уговорки без звезди нз си кво...това че сте кухи лейки и са ви надхитрили си е ваш проблем-като сте големи флийтъри и играчи, защо вие не сте на по 2-3 милиона точки,ами само ревете като девственици?Като го няма Рояла и сте КРЪГЛА НУЛА.НАправо пък умирах от смях с тоя румпи...ти къде си тръгнал да се мериш и какво да си мериш с жокера или 95 и т.н.? :lol: :lol: :lol:
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Контакти:

Мнение от RoYaL »

И миналата третина имахме уговорка с Дидо да не се летим със звезди, и с Мейдъна, да не се летим въобще. Как успяхме да ги запазим, а сега не знам какво сте уговаряли, ама работата е много зле :) А и не ви ли стана ясно, че неврото дойде при вас, точно за да не го летят със звезди :) Както и да е.
Стига дълбаене :)

Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”