[Lamez] Mr_X vs [ДУФАЛАК] Яна (Dan7e)

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Dan7e_
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб мар 03, 2007 9:35 pm
Контакти:

Мнение от Dan7e_ »

Pipo написа:QUOTE (Pipo @ Nov 27 2009, 08:52) е може и да е ползвал рефреш ама ето на не е здравословно .......абре данте ти като си билна училище как го засече :P
На даскалу бях до 14:00 :) :a055:
[url=http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg]http://uni4.bulfleet.com/signatures/35718.jpg[/url]
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

misterya написа:Цитат(misterya @ Nov 27 2009, 10:39) Така е - не можем... То само с твоите глупости и преди последния случай една седмица ни загуби! И то защо? Защото сме добри и даваме шанс на всеки провинил се в списъка ни... Глупави сме...! Трябваше още на първия път - бан до края на рунда! ... И така всеки път... ;)

Браво Данте, много хубаво изпълнение си направил - от класа! :)
за 2 рунда 3 пъти съм наказан и 2 пъти вия си измисляте някфи неща дето аз не съм направил ама както и да е... ако мислите че с банове можете да ме спрете.. може да пробвате като почнете от форума.. ама тогава не ми се мисли колко работа ще ви създам.. сигорно 1 година няма да ви стигне да триете теми :lol:

misterya: Оу, моля ти се! Не ме карай да вадя всичките ти писания от сплетни на съпорта... Направо не мога да повярвам, че съществуват такива хора, като теб... То бива-бива, ама не се спираш да извърташ и да изобретяваш действия, против правилата на играта... Някои хора дори го определят, като "селски тарикатлък"... И не ме заплашвай с идиотии, ако обичаш! Жал ми е за теб!

..да се смя ли ..да плача ли :lol: айде извади сичко от съпорта де.. да не извада и аз лс-та и хронологий ..че администрацията не знае правилата :lol:

misterya: Наистина си жалък! И най-интересното е, че продължаваш да лъжеш и да инсинуираш!
Последна промяна от Sl1pKn07 на съб ное 28, 2009 12:42 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

Поздравление за битката на Данте :bravo: .Колкото до слипи виждам че пак си е саштия дечко от последния пат когато играх в спеед мисля че беше преди година и половина :a055:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”