Вселена СПИЙД

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

* Рециклажа да се вижда от всички от провеждане на битката, но да могат да летят единствено нападателя и защитника през първите 2 часа.

това и аз го подкрепям + без смс при атака и да се вдигне добива :) x4 примерно :)
Карбанкал - Върни няколко поста назад и прочети внимателно Ицо какво е написал
Последна промяна от maks на чет сеп 17, 2009 6:26 pm, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

freeico написа:Цитат(freeico @ Sep 17 2009, 09:35) 7. Доставяне на оргазми на Ники и по други начини, освен изброените от него.
Ице, принципно мога да ти кажа как ще стане, само да го напишеш и да стане, от бира няма да се отървеш до вековен юбилей :c066: :c066: :c066: :c066: :c066: :c066: :c066:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
LinuxLoader
Редник (Private)
Регистриран: ср апр 08, 2009 1:05 pm
Контакти:

Мнение от LinuxLoader »

Моя грешка , заблудил съм се.
Потребителски аватар
zanulen
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 15, 2009 2:39 pm
Контакти:

Мнение от zanulen »

ами ако може и аз да дам eдна идейка

Става въпрос за Конфедератите и Тертетите защото и двете раси ми допадат.
Винаги играя със флота,не съм се стремял задължително да съм в ТОП 100
Та ако играя с една от тези две раси е супер трудно да се боря със НОКС,който на моите точки има много по голям флот.
Същото е и със МИОПА--той пък ме къса с проучвания.
Моето предложение за да има баланс е;

Меню ФАБРИКА да има не 10,а 12 нива които да се отнасят само за Конфедерати и Тертети
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Направо 1500 нива и да не могат да им барнат корабите. Всяка раса си има бонуси. За да е сложено, значи си има баланс. Дай и нокса и миопа да копат като тертети и да имат танкери и къде отива то ?!?
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
zanulen
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от zanulen »

ами става по интересно

нали целта е да живнат малко расите
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Като искате да живнат - да се махне известяването. Тъй хубаво ще живнат, че си нямаш и на идея. Тогава а си отишъл до WC без да сейвнеш, а си заминал. Че и няма смс да бързаш да вдигаш гащите. Пък и е много хубаво да набиеш 15-16-17 спай и да знаеш, че всички ти пращат или ако има някой да не ти праща, то ще да е някой твой приятел. А от опит знам, че само 4-5 човека знаят какво е шпионаж над 16то ниво .... Особено миналата третина на 2ра. Нека се махме известяване, па да видим кой кого.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Звезди да могат да летят само по коеф. 2 ресурсни. Останалата флота - по нормалния коефициент за вселената
Потребителски аватар
zanulen
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от zanulen »

ами те тези хора дето имат такъв шпионаж са давали ресурс за него,а и не би трябвало да се гледа само как да се правят рокади във ТОПА а да се даде възможност и на нората със по малко време за игра да се покефят на хубави битки
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

И да се помисли, как акаунт на 50к конфедерация да има 49к флот ли? Нали за това ви е даден коефициент х2. Като трупате само бойни, така ще е - ще останете в необрано лозе, всички около вас ще имат по-големи флоти. Хората с по-малко време също могат да балансират акаунтите, вместо сда блъскат само кръстове, нива и проценти.
А смс изветсяване няма само в топа.
Последна промяна от RoYaL на нед сеп 27, 2009 8:46 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Off Topic”