Е последния пост вече ме провокира да пиша ... За сведение - 60 часа сейв и първия път при жената на морето, втория път за риба. Ама не помага. Трябва да си играя ей тъй, да разнообразявам ежедневието.
Сега по въпроса.
Ники, и 2та знаем, колко боли като ти кажат истината в очите. От много време, да не кажа от началото, винаги има миропомазани. Само дето е имало и други като теб в тоя форум, които рано или късно са заминавали. Мога да ти дам един конкретен пример - Стоян /100jan/. Показа им го, показвал съм го, показвали са го и други, ама нали се сеш', че каквото кажат те, това ще е. Не един и два пъти сме говорили на тази тема. Беше от другата страна, знаеш как е : "А и нали знаеш приказката - Ако искаш да разбереш някой що за човек е, дай му пари и власт и му гледай сеира".
Прекалено много взе да се набива на очи това отношение. Лошото е, че е при определени потребители. Аз като си мълча, мен никой не ме закача за нищо. Ти като им го казваш - ядеш си бананчетата. Открай време си е било така. Ако помниш има и случай като казах на модер, че не може да играе и само късмета го е спасявал да не остане без динки, как отнесох 30 дневен бан .... А това беше време оно ... Отговорите си ги даваш сам, ама не очаквай някой от екипа да дойде и публично да си посипе главата с пепел. Все пак, може да се надяваш, че са достатъчно умни хора, за да се правят на велики, но да вземат тази тема в предвид.
Сега за приказките - знам много добре кой е този играч и доколкото помня той все още няма ударен нито един кораб ... Това като жокер. И затова все още всички като чуят СССР и им настръхват недоопасаните косми на уж гладките дупета, а като чуят за теб и всички започват да псуват, тъй като си достатъчно добър играч да им го ... и си достатъчно заядливо човече да им го ....
Ай с добро на всеки и докато рециклаторите ни разделят ...
Една дискусия, с идея по-сериозна от обикновено
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Предупреждение: (60%) XXX--
Имам време до стотачката, тъй че ще попиша малко
Не знам кой въобще реши, че на разни изникнали от лехата им се плаща - дали са им хляба, дали са им ножа и им гледат сеира.
Сигурно някой отгоре се смее, и на тях и на нас.
Ако работите седяха както във всяка една друга нормална, легална фирма, положението нямаше да е така. Само, че тук правата някои хора ги приемат не като нещо, с което да си вършат работата, а като нещо, с което да си избиват комплексите ид а покажат пред виртуалния свят, как могат да колят и бесят в един на пръв поглед обикновен форум. Най-смешното в случая е, че това са уж зрели хора, според възрастта... ама дали са зрели, или презрели...
Не знам кой въобще реши, че на разни изникнали от лехата им се плаща - дали са им хляба, дали са им ножа и им гледат сеира.
Ако работите седяха както във всяка една друга нормална, легална фирма, положението нямаше да е така. Само, че тук правата някои хора ги приемат не като нещо, с което да си вършат работата, а като нещо, с което да си избиват комплексите ид а покажат пред виртуалния свят, как могат да колят и бесят в един на пръв поглед обикновен форум. Най-смешното в случая е, че това са уж зрели хора, според възрастта... ама дали са зрели, или презрели...
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
daskalo
- Редник (Private)
- Регистриран: ср окт 08, 2008 10:08 pm
- Контакти:
RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Sep 13 2009, 06:57) Предупреждение: (60%) XXX--
Е този път уцели десетката!
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Принципи за даване и махане на права на модератори си има.
Администраторски права се дават на хората които се занимават със администриране в самата игра, работата им във форума е доброволна, ако имат време и желание.
Ако някой има коментар към работата на някой модератор, моля да ми се пратят на ЛС линкове към проблемните теми, с това темата се изчерпва.
Администраторски права се дават на хората които се занимават със администриране в самата игра, работата им във форума е доброволна, ако имат време и желание.
Ако някой има коментар към работата на някой модератор, моля да ми се пратят на ЛС линкове към проблемните теми, с това темата се изчерпва.
Последна промяна от freeico на нед сеп 13, 2009 8:35 am, променено общо 1 път.
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]