[СССР]InSO vs. [Red Army]Mimicry

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

d0m1n33r
Редник (Private)
Регистриран: пет юли 04, 2008 2:26 pm
Контакти:

Мнение от d0m1n33r »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 6 2009, 18:23) Имало едно време един ге....флийтър де - ИнСО.Голем несериозник, ама това е друга тема.Айде директно на въпроса :)

ИнСО претрепва една касимуга...

И те така.Рециклажа е в съсед на пребитата каса ама има време да си го приберем, третината едва почва :)

Очаква се авторитетният и винаги готов коментар на пед....опа, federaciq :) ;)
Пхаахаха дебнал аз си оставах флотата за по 2-3 часа постоянно :lol: :lol: :lol: ,да дойде да ме касира дето си играя аз-спийд.И на тоя дет е постнал битката от рундовете ми който съм играл до ся гледам,че той е постоянната каса.Браво за битката.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

d0m1n33r написа:Цитат(d0m1n33r @ Sep 7 2009, 16:18) Пхаахаха дебнал аз си оставах флотата за по 2-3 часа постоянно :lol: :lol: :lol: ,да дойде да ме касира дето си играя аз-спийд.И на тоя дет е постнал битката от рундовете ми който съм играл до ся гледам,че той е постоянната каса.Браво за битката.

Еми да не си я оставял бре.Хората са измислили сейва, ама то гроздето май не ти е кисело, ами горчее? Пък аз, че съм каса, каса съм :) Само дето не помня ти да си ми летял, камо ли да си ме касирал.Чудна работа, а? :)

П.П.Болили :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

d0m1n33r написа:Цитат(d0m1n33r @ Sep 7 2009, 16:18) Пхаахаха дебнал аз си оставах флотата за по 2-3 часа постоянно :lol: :lol: :lol: ,да дойде да ме касира дето си играя аз-спийд.И на тоя дет е постнал битката от рундовете ми който съм играл до ся гледам,че той е постоянната каса.Браво за битката.
ооо ама ти ли си се крил по тоя nick бе аз нз как геро те е приел в съюза,ти си текъв балък...
Потребителски аватар
VALERIGEROV
Редник (Private)
Регистриран: съб фев 09, 2008 9:48 pm
Контакти:

Мнение от VALERIGEROV »

:bravo: браво за битката :a055: лошото е че ме изпревари за малко :a055:
[url=http://u1.galaxywar.org/reg.php?ref=gw~df40cd76d2eefadb0fb20159451ffec2~]http://u1.galaxywar.org/reg.php?ref=gw~df4...b20159451ffec2~[/url]

avitoxol
Редник (Private)
Регистриран: пет апр 07, 2006 7:23 am
Контакти:

Мнение от avitoxol »

Ангела си е каса -и той не го отрича . а Инсо си знае - ламер та ламер . :P

Поздравления за битката .... :a023:
Трябва непременно да сте луд за да играете при нас
d0m1n33r
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от d0m1n33r »

kireto написа:Цитат(kireto @ Sep 7 2009, 20:23) ооо ама ти ли си се крил по тоя nick бе аз нз как геро те е приел в съюза,ти си текъв балък...
Помолих те да не бягаш от часовете по български още преди 4-5 рунда,не се крия,няма и защо,балъка е бил доста повече от тебе и не се триеше в началото на рундовете,най-малко е светел оранжево.За фалена-казах,че не ми е инт във втора с малък рунд влязох и то кат видях дет влизах за по 15 мин на 6 часа бях в топ100 кфо повече има да говоря ...
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Викаш, друго си е в спийда, където е супер сингъл плейър, а? :)
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Оправданието е като... кхм-кхм-кхм... седалищните части, всеки го има. Като не ти е интересно за какво изобщо влизаш в тоя акаунт? И на мен спийда не ми е интересен, затова предимно синея там. Но не съм го оставил на произвола на съдбата, та "касите" да трупат самочувствие :)
П.С: Май не си точно ти най-правилния човек да прави забележка за часовете по български език :P
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
d0m1n33r
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от d0m1n33r »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Sep 8 2009, 20:16) Оправданието е като... кхм-кхм-кхм... седалищните части, всеки го има. Като не ти е интересно за какво изобщо влизаш в тоя акаунт? И на мен спийда не ми е интересен, затова предимно синея там. Но не съм го оставил на произвола на съдбата, та "касите" да трупат самочувствие :)
П.С: Май не си точно ти най-правилния човек да прави забележка за часовете по български език :P
Аз съм си бягал от тях,в т'фа даскало дет съм ся господина повече го набляга на расизъм отколкото на български пхахаххаа.
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

d0m1n33r написа:Цитат(d0m1n33r @ Sep 9 2009, 01:01) Аз съм си бягал от тях,в т'фа даскало дет съм ся господина повече го набляга на расизъм отколкото на български пхахаххаа.
хаха замълчи секи рунд те удрят ,независимо в коя вселена играеш
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”