Пхаахаха дебнал аз си оставах флотата за по 2-3 часа постоянноFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Sep 6 2009, 18:23) Имало едно време един ге....флийтър де - ИнСО.Голем несериозник, ама това е друга тема.Айде директно на въпроса![]()
ИнСО претрепва една касимуга...
И те така.Рециклажа е в съсед на пребитата каса ама има време да си го приберем, третината едва почва![]()
Очаква се авторитетният и винаги готов коментар на пед....опа, federaciq![]()
![]()
[СССР]InSO vs. [Red Army]Mimicry
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
d0m1n33r написа:Цитат(d0m1n33r @ Sep 7 2009, 16:18) Пхаахаха дебнал аз си оставах флотата за по 2-3 часа постоянно![]()
![]()
,да дойде да ме касира дето си играя аз-спийд.И на тоя дет е постнал битката от рундовете ми който съм играл до ся гледам,че той е постоянната каса.Браво за битката.
Еми да не си я оставял бре.Хората са измислили сейва, ама то гроздето май не ти е кисело, ами горчее? Пък аз, че съм каса, каса съм
П.П.Болили
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
ооо ама ти ли си се крил по тоя nick бе аз нз как геро те е приел в съюза,ти си текъв балък...d0m1n33r написа:Цитат(d0m1n33r @ Sep 7 2009, 16:18) Пхаахаха дебнал аз си оставах флотата за по 2-3 часа постоянно![]()
![]()
,да дойде да ме касира дето си играя аз-спийд.И на тоя дет е постнал битката от рундовете ми който съм играл до ся гледам,че той е постоянната каса.Браво за битката.
- VALERIGEROV
- Редник (Private)
- Регистриран: съб фев 09, 2008 9:48 pm
- Контакти:
Помолих те да не бягаш от часовете по български още преди 4-5 рунда,не се крия,няма и защо,балъка е бил доста повече от тебе и не се триеше в началото на рундовете,най-малко е светел оранжево.За фалена-казах,че не ми е инт във втора с малък рунд влязох и то кат видях дет влизах за по 15 мин на 6 часа бях в топ100 кфо повече има да говоря ...kireto написа:Цитат(kireto @ Sep 7 2009, 20:23) ооо ама ти ли си се крил по тоя nick бе аз нз как геро те е приел в съюза,ти си текъв балък...
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Викаш, друго си е в спийда, където е супер сингъл плейър, а? 
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[b]не-играещ[/b]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Оправданието е като... кхм-кхм-кхм... седалищните части, всеки го има. Като не ти е интересно за какво изобщо влизаш в тоя акаунт? И на мен спийда не ми е интересен, затова предимно синея там. Но не съм го оставил на произвола на съдбата, та "касите" да трупат самочувствие
П.С: Май не си точно ти най-правилния човек да прави забележка за часовете по български език
П.С: Май не си точно ти най-правилния човек да прави забележка за часовете по български език
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Аз съм си бягал от тях,в т'фа даскало дет съм ся господина повече го набляга на расизъм отколкото на български пхахаххаа.Loveless написа:Цитат(Loveless @ Sep 8 2009, 20:16) Оправданието е като... кхм-кхм-кхм... седалищните части, всеки го има. Като не ти е интересно за какво изобщо влизаш в тоя акаунт? И на мен спийда не ми е интересен, затова предимно синея там. Но не съм го оставил на произвола на съдбата, та "касите" да трупат самочувствие![]()
П.С: Май не си точно ти най-правилния човек да прави забележка за часовете по български език![]()