Решаващите квалификациите за ЮАР

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Не вие не сте червени всички тука спокс....
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

олеее кире разбираш от футбол толкова колко можеш и булфлеет да играеш ..

ох хора немаме шанс и не защото пак Бербатов ще играе слабо както секи 2ри твърди ...или понеже мартин не играел често ...просто се видя ясно че стоилов става да води тренировките на селските отбори от 1 и б рфг ...и нека пак се види безхаберието в бг дето илиян стоянов и други такива бездарници ще бъдат набутани да играят ....хора които и на младини неможеха а сега още по малко ...но нека да почакаме да видим да се посмеем
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пон май 14, 2007 8:39 am
Контакти:

Мнение от hammer »

За Петков дума не съм казал! Но ако си мислиш че централна двойка защитници - Топузаков и ония бастун на 345 години - ще се справи с някой отбор... Ако ще Лев Яшин да застане да ни пази, пак ще му набутат 100 гола! Но да, пак като паднем с 63476457574:0 ще е виновен Бербатов че не играел със сърце...
Който се смее последен - сам пада в него ;]
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

Pipo написа:Цитат(Pipo @ Sep 3 2009, 18:12) олеее кире разбираш от футбол толкова колко можеш и булфлеет да играеш ..

ох хора немаме шанс и не защото пак Бербатов ще играе слабо както секи 2ри твърди ...или понеже мартин не играел често ...просто се видя ясно че стоилов става да води тренировките на селските отбори от 1 и б рфг ...и нека пак се види безхаберието в бг дето илиян стоянов и други такива бездарници ще бъдат набутани да играят ....хора които и на младини неможеха а сега още по малко ...но нека да почакаме да видим да се посмеем
Абе нз кой му бутаха на ден по 2 звезди тека че нз кой немоей играе ае млъкни са
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

hammer написа:Цитат(hammer @ Sep 3 2009, 18:17) За Петков дума не съм казал! Но ако си мислиш че централна двойка защитници - Топузаков и ония бастун на 345 години - ще се справи с някой отбор... Ако ще Лев Яшин да застане да ни пази, пак ще му набутат 100 гола! Но да, пак като паднем с 63476457574:0 ще е виновен Бербатов че не играел със сърце...

Момче, не съм казал, че не си прав. Но само един да се обвинява е глупаво. Защитата е зле, но и нападението е такова. В центъра също куцаме.

Просто не мога да разбера лицемерните коментари. Когато Левски правеше фурор в турнира за купата на Уефа Мъри беше велик, дори затова го сложиха на националният пост. Спечели мачовете с Беларус и всички го величаеха. Сега заради някакви тъпи несретници в оранжев цвят и айде - черната овца, че и по-лошо. С Жоро същата песен. С Бербо, Марто абсолютно същото - Бербо като нижеше по ротинен гол всеки мач на калификациите за Евро 2004 беше герой, велик, бог. Сега бил манекен, бил ходеща кукличка, бил еди-къФ-си. Айде сега няма смисъл да спорим. Образовани сте, четете преса, коментари и сами виждате. Абсолютни селски и циркаджийски изпълнения. Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта!

П.П. И това, че защитавам Жоро нищо не значи. От ЦСКА съм, но какво от това, а ?!?! (послеписа не е към теб, те се знаят)
Последна промяна от gajet_killer на чет сеп 03, 2009 5:11 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от hammer »

За протокола - мъри като треньор НИКОГА не съм го харесвал... причини - бол
Потребителски аватар
dinko
Сержант (Sergeant)
Регистриран: вт окт 25, 2005 3:05 pm
Контакти:

Мнение от dinko »

две единички виждам аз
прогнози
Б-ЧГ 2:0
И-Б 4-0

и играхме мъжки хахахаха ебати лафа

[quote="AGGRESSIVE_bg"]еи един савет от мене-защо не изпратите една кутия бомбони на диавол та да сте сигурни че и вас няма да ви навести! :)
[/quote]
[quote="Berbatov"]футболът е проста игра за умни хора
[/quote]
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Четем ви тука плюнките по тоя и ония и се чудя защо за националния отбор става дума и пак прозира синьо-червеното отдолу. За да не се цепя от колектива, ще почна и аз със синьото:
При един друг треньор преди Мъри, Жоро Вратарчето извади в един приятелски мач 2 дузпи още до почивката, което не попречи на въпросния треньор да го остави цял мач да обира резила от загубата 6:1, въпреки че сигурно извади още 16 положения. Помним ли го тоя мач? За Грузия гаджет вече спомена.
За Бербатов - от началото на тези квалификации имаме 5 равенства с него и 1 победа без него. В предните квалификации вкара-а-а... Да видим... 2 гола на Беларус... 0 на Холандия, 0 на Румъния, 0 на Албания... Кой още ни беше в групата? Миналото си е за миналото. И Левски 2006-а играеха много хубав футбол, но това сега не им помага. Няма значение "колко голяма звезда си", важно е колко си полезен за отбора. Аз от мача с Холандия, след като скочи на Иванков и Вагнер, при положение че пропиля куп положения, не го уважавам. Да си взима голямото его и да си го гледка на пейката в Манчестър.
В интерес на истината виновен е колкото той, толкова и треньорите. Българите се делят на "звездите от чужбина" и "несретниците от вътрешното първенство" и това си личи и на терена. И единствено Мъри за мачовете с Беларус (ако някой помни скандала тогава), показа, че това няма да го търпи. Всички останали (треньори) с тактиката "всички топки към Бербатов" го насърчаваха. Играехме (и май продължаваме да играем така) еднообразно, респективно леснопредвидимо, и Бербатов по цели мачове седи с гръб към вратата, едва ли не плеймейкър. Еми няма как да вкара гол, нормално е.
Защитата... Еми мен са ме учили за умрелите или добро, или нищо.
В ШЛ всяка година играят отбори от около 20 различни европейски държави. За нас беше подвиг да класираме веднъж отбор там (т.е. отбор да се класира). От какъв зор тогава има очаквания да сме сред 14-те или 15-те европейски държави, които ще се класират на световното? Пък и да се класираме, ще стане като на Евро 2004 - който ни хване, ще ни пълни кошарата. Айде нема нужда, по-добре да сме "вечно отпадащи с достойнство". Заради равенствата с отбори като Албания, Черна гора, Грузия...
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
hammer
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от hammer »

Е Бербатов сам ли да играе и да вкарва? Явно много хора искат да е играч-отбор, след като чух и нелепи приказки от сорта на това, че той не бил покрил Дъф на мача в София и заради него ни вкарали :lol: Пък Мъри хубаво не иска да играе "всичко към Бербатов" (което никога не е било печелившо, просто защотот от другия отбор има 11 човека, по 2-ма обикновенно в Бербатов) но в тези мачове, които мъри водеше отборът се опитваше да наложи стила на игра на левски... което така и не доведе до победа, с изключение на тази над посредственият гост Кипър (да не стават грешки - Кипър са много силен отбор, но като домакини)... Така че докато не се случи и на футбола ни някой Пини Гершон просто не виждам как ще станат нещата - ОЧЕВАДНО е че български треньор, който да се справи с предизвикателството "БГ национален отбор" - няма...

И един въпрос към левскарите: кое, по дяволите, според вас хареса мъри в играта на Сърмов и Минев в последните им мачове? Защото и с Дебрецен, и в първенството ги гледах, и определено двамата са в толкова слаба форма, че дори не стават за титуляри в левски, камо ли да са национали...
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Мъри, брат. :) Няма ли да почва сезона на "Господарите", човекът откога се мъчи да докопа скункс.
Последна промяна от LoaD на съб сеп 05, 2009 1:37 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”