Protection is allowed below '300000' points.

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Не си виновен Ван :p140: Ама и аз не работя флийтър нали :) Искам да си почина понякога и смятам, че е прекалено и за ваканционните модове да има ограничение.
Роял правилно написа "Чао!" Играта се изроди от правилници и хора, който не се съобразяват с другите. Искаш да развиваш нещо, редно е да се заслушаш в мнението на тези, които го ползват.
@Недоспивко Не си играл с/у мен защото аз не съм летял по ХВ! Я се замисли, кога Ред Армия са се били с ХелУинг :)
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Имаше такъв период, помня го ! Ама не мога да се сетя вселена и защо я имаше войната. С Николай доста се чудехме защо, ама сега не се сещам точно. При цялото ми уважение - като не може повече delete. Аз не издържах повече и се изтрих. Няма смисъл да наливам който и да било, а съюза ми само да губи. Следващата третина пак .. може би ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Цитат@Недоспивко Не си играл с/у мен защото аз не съм летял по ХВ! Я се замисли, кога Ред Армия са се били с ХелУинг[/quote]

Тогава не започнах рунда в HellWings бях си свободен електрон :) и се пробвах да те бутна,но ти се оказа доста редовен :a055: както и да е :)
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Porter написа:Цитат(Porter @ Aug 23 2009, 22:52) Искам да си почина понякога и смятам, че е прекалено и за ваканционните модове да има ограничение.
В крайна сметка - наистина ли не помниш защо бе сложено изобщо ограничение, или се правиш? Трети вариант не виждам. :)
Bulfleet е игра, която можеш да си цъкаш и колкото за разтоварване, но не чак пък съвсем през просото. Правиш сейвън за 2 дни и си почиваш. Макар че принципно лятото си е сезон за отмора - 1 седмица игра / 1 почивка / 1 игра / 1 почивка / 1 игра / 2 почивка (примерно море) / 6 дни игра - например - са 55 дни. Да играеш през ден в мод, си е гавра с останалите. Спира ти нета - нямаш и повече модове - еми удрят те, шанс? Ако отскочиш до магазина за 10 минути и те блъсне кола на улицата, та си неспособен поне 24 часа да играеш - пак ще те ударят, шанс. Същото може да се случи и на враговете ти - надали някой би оревал света, че е набил друг. Светът няма да свърши със загубата на няколко кораба, отделно, че Вселена 2 е с турбо-супер-дупер развитие. Жертвите и кофти късмета са част от кръговрата. Don't you think so? :}

Ако питаш мен - аз играя (стига да ми се играе) по-сериозно зимата и пролетта, през останалото време въобще не се занимавам. Влагаш доза реализъм към ежедневието си, което си го знаеш, и правиш простата сметка. Не е задължително да се мъчиш - дори след по-дълга почивка, почваш с повече хъс.
Последна промяна от LoaD на пон авг 24, 2009 3:53 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Nedospivko написа:QUOTE (Nedospivko @ Aug 23 2009, 01:23) ... но помня 1 рунд във 2-ра (атила го зе тогава) 5-та галактика набутан във крайна система :) аз от hellwings ти от вражеския отбор :) помня само че играеше на спийдъри :) ...
И аз помня първи рунд на втора, помня даже и втори, и помня, че нямаше раси още, за спийдъри да не говорим :) В трети вече имаше, бях кофа даже завърших 50 и някойси :)
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Loveless написа:Цитат(Loveless @ Aug 24 2009, 17:41) И аз помня първи рунд на втора, помня даже и втори, и помня, че нямаше раси още, за спийдъри да не говорим :) В трети вече имаше, бях кофа даже завърших 50 и някойси :)
Със сигурност имаше предвид 1 като "един", а не "първи". Само така има смисъл, защото преди няколко рунда, действително Attila взе един. Стига с тия математически символи, пишете на български. :)
Последна промяна от LoaD на пон авг 24, 2009 3:56 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Nitron
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 27, 2009 9:31 pm
Контакти:

Мнение от Nitron »

Porter написа:Цитат(Porter @ Aug 22 2009, 01:36) Ще дочакам края на третината и дотам с играта!
Да! НЕ съм съгласен вече!
Ограничението на протекциите е разбираемо, но ограничението на ваканциите ми идва в повече.
Факт е че втора доста я осраха. В началото не си давах сметка, какви биха били последствията от това да може да те напада някой на 2млн точки, когато си на 100к, например. хубаво те съветват да си избереш вселена и реално остана спийда, но не се знае какво ще оклепат и там. Във втора се дава се преференция само на тези, които зомбират нон-стоп. Пожелавам им приятна игра в цялата вселена и на 5ма-6мата :a055:
Sugnatur нихт арбайтет!

[url=http://bulfleet.com/?recruit=435646][/url]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Аз все още не съм чувал за нещо, специално на тази планета, което да се печели от човек, най-малко занимаващ се с него от всички останали. Може би дузина случая в лотарията?
Последна промяна от LoaD на пон авг 24, 2009 4:34 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

Nitron написа:QUOTE (Nitron @ Aug 24 2009, 18:17) Факт е че втора доста я осраха. В началото не си давах сметка, какви биха били последствията от това да може да те напада някой на 2млн точки, когато си на 100к, например. хубаво те съветват да си избереш вселена и реално остана спийда, но не се знае какво ще оклепат и там. Във втора се дава се преференция само на тези, които зомбират нон-стоп. Пожелавам им приятна игра в цялата вселена и на 5ма-6мата :a055:
Ми аз бая шпионажи събирам от хора на по милион, милион и половина, като се случи да ми се понатрупа ресурс някой минава и ми го прибира, но това е част от играта. Като мога и аз прибирам ресурса на другите, дори и да са повече точки. И не виждам кой знае какви последствия. Какво, някой ще ми лети със звезди, вместо да ме дебне да ме рециклира на супер печалба ли? Това е все едно аз да летя с бомбъри по най-дащните каси :)
И не го разбирам цялото това реване - все едно 100 човека са се наточили да печелят рундове, ама правилата са ги прецакали. Еми и аз с тея правила (а и с които и да било други) рунд няма да спечеля, но това не ми пречи да ми е кеф да си бръмча насам-натам. Правилата са си правила, но корабостроителницата си е корабостроителница и сейвъна си е сейвън. И като нямате толкова време, колкото зомбираните, не се мерите с тях :c022:
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Load Не си ме разбрал правилно, не искам да си пускам мод за ходене до тоалетната.
А при отговора на Роял още повече се изнервих защото "Чао" до голяма степен исказва отношението към всеки изразил малко по-остро мнението си. Последните две години не съм видял реални обсъждания във форума м/у админи и юзъри. А обичайното е "Като не ти харесва...". Да де ама на мен ми харесваше(поне първите 2-3 години) и се надявах, че ще се оправи нещо положението.
П.С. Нитро идеята е да има много хора, който да са в обхват. А това, че е огромен спрямо теб...ами ще свикнеш, не пречи толкова на играта. Според мен беше добро като въведение.
Последна промяна от Porter на пон авг 24, 2009 7:51 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Off Topic”