Да да, само ти си мислиш такаAnKoR написа:Цитат(AnKoR @ Aug 19 2009, 11:21) Хихихи.Добре че във форума мултито не се наказва.Иначе вече щяха да ни разследват.![]()
[ANSR] Bubu vs. [RED ARMY] wow
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
charovna
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Васко пак само ни запали фитилите и после предаде щафетата преди края
Ангеле, правиш впечатление на интелигентно момче, показал си и че я разбираш тая игра и не ти е зор да трупаш форумна слава, но като цяло поведението е почти като на бившата ми приятелка като и дойдеше. Толкова ли е задължително като видиш фитил в тоя форум да му драсваш клечката, за да видиш дали ще гръмне?
Ангеле, правиш впечатление на интелигентно момче, показал си и че я разбираш тая игра и не ти е зор да трупаш форумна слава, но като цяло поведението е почти като на бившата ми приятелка като и дойдеше. Толкова ли е задължително като видиш фитил в тоя форум да му драсваш клечката, за да видиш дали ще гръмне?
Последна промяна от Loveless на ср авг 19, 2009 8:13 pm, променено общо 1 път.
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
-
Fallen_angel
- Майор (Major)
- Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
- Контакти:
Чакай сега!Аз ли съм виновен, че Трола е с липсващи първи 7 години и е тотален селяндур? И че на него в главата му е само как ще раздава правосъдие на живо... ? И само шопите му били виновниLoveless написа:Цитат(Loveless @ Aug 19 2009, 22:08) Васко пак само ни запали фитилите и после предаде щафетата преди края![]()
А колкото до Диморезка - вместо да се дърви и да се прави на интересна да си прочете правилата, които следва да спазва и да прочете хубаво точката за заплахи.Защото тролченцето това му е 2ри път, когато заплашва в тема да бие някого.Дано тоя път Диморезка види една педя по далеч от носа си и съюзната си принадлежност.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]