недомислици

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Не аз както винаги грешно съм го разбрал Махонито,като не чета внимателно така е.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

Ти изглежда не си разбрал нещо което аз разбрах отдавна след като много пъти съм правил конкретни предложения за промени по корабите и нито едно до сега не е било прието. Това което не си разбрал е че разработчиците искат масовия кораб да е кръстосвача.

Още преди въвеждането на новата бойна система кръстосвачът беше най-добрия кораб. Правил съм сметки с точки за вдигане на нива и проучвания и поне за мен няма спор в това. Който не вярва беше свободен да играе на скаути и унищожители.

Единствения рунд, в който кръстосвача не беше единствения най-добър кораб, беше първия рунд в който сложиха новата бойна система. Тогава Кръстосвача беше с оръжие/броня - йон/тежка, бойният кораб беше както и сега е плазма/нормална, спийдъра беше както е и сега лазер/лека. Така се получи така познатата игра камък/лист/ножица т.е. спийдър>боен кораб, кръстосвач>спийдър, боен кораб>кръстосвач и имаше смисъл различни играчи от един съюз да се развиват с различни видове кораби в зависимост от противниковите играчи. Още на следващия рунд на кръстосвача му беше сложена лека броня и отново стана единствения добър кораб.

Всичко това си го обяснявам с желанието на разработчиците играта да е по-динамична заради скоростта на кръста и не виждам друга разумна причина.

Начинът нещата да се променят към по-добре е да се изравнят скоростите като се вдигнат тези на бавните кораби и се въведат така наречените "hard counters"(кораби за определен брой точки от един вид с определени въоръжение/броня да са много по силни и да правят много повече поражения от флот за същите точки от друг вид кораб с други въоръжение/броня) както в първия рунд с новата бойна система.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб апр 14, 2007 3:44 am
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

seazar написа:Цитат(seazar @ Jul 29 2009, 15:10) Не аз както винаги грешно съм го разбрал Махонито,като не чета внимателно така е.
това си има обяснение !жега е.лято е.не му се чете на момчето иска да е на морето
за да направиш нещо гениално ти трябва план и недостатъчно време
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

hriyan написа:QUOTE (hriyan @ Jul 29 2009, 15:11) Ти изглежда не си разбрал нещо което аз разбрах отдавна след като много пъти съм правил конкретни предложения за промени по корабите и нито едно до сега не е било прието. Това което не си разбрал е че разработчиците искат масовия кораб да е кръстосвача.

Още преди въвеждането на новата бойна система кръстосвачът беше най-добрия кораб. Правил съм сметки с точки за вдигане на нива и проучвания и поне за мен няма спор в това. Който не вярва беше свободен да играе на скаути и унищожители.

Единствения рунд, в който кръстосвача не беше единствения най-добър кораб, беше първия рунд в който сложиха новата бойна система. Тогава Кръстосвача беше с оръжие/броня - йон/тежка, бойният кораб беше както и сега е плазма/нормална, спийдъра беше както е и сега лазер/лека. Така се получи така познатата игра камък/лист/ножица т.е. спийдър>боен кораб, кръстосвач>спийдър, боен кораб>кръстосвач и имаше смисъл различни играчи от един съюз да се развиват с различни видове кораби в зависимост от противниковите играчи. Още на следващия рунд на кръстосвача му беше сложена лека броня и отново стана единствения добър кораб.

Всичко това си го обяснявам с желанието на разработчиците играта да е по-динамична заради скоростта на кръста и не виждам друга разумна причина.

Начинът нещата да се променят към по-добре е да се изравнят скоростите като се вдигнат тези на бавните кораби и се въведат така наречените "hard counters"(кораби за определен брой точки от един вид с определени въоръжение/броня да са много по силни и да правят много повече поражения от флот за същите точки от друг вид кораб с други въоръжение/броня) както в първия рунд с новата бойна система.
Това за кръстосвача не е вярно.И аз съм си правил сметки по старата система.Унито вземаше предимство при определени нива и %,мисля че 140/120 и 6то ниво...бойния също, но там вече бяха много големи бройките и чак на 10 то ниво от фабриката и беше трудно достижимо - затова не го броя него...но унито си мачкаше всичко.Докато сега с тази система предвид значителната редукция на атаката и защитата корабите от по- малък клас, разбирай по-малка структура получават предимство спрямо по-големите кораби-примери с калкулатора много.

п.с Летален, нещо яко бъркаш-бойния може да бие кръста,обаче на някоя друга игра :)
Последна промяна от seazar на ср юли 29, 2009 1:57 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

hriyan написа:Цитат(hriyan @ Jul 29 2009, 15:11) Ти изглежда не си разбрал нещо което аз разбрах отдавна след като много пъти съм правил конкретни предложения за промени по корабите и нито едно до сега не е било прието. Това което не си разбрал е че разработчиците искат масовия кораб да е кръстосвача.

ами не знам много за играта аз !ама съм играл и на унита и на бойни и на кръстове ама бойния е извън класацията сега много здрав и мощен кораб можеш сам да сметнеш какво прави срещу кръста има проблеми само със спидъра но не са нерешими
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Аз съм си на климатик...бойните са най - добри. Структура му е мамата. Просто споменах за минуса - спийдърите.

Всичко зависи от начина на игра обаче, сега примерно си правя кръстаци с големи % и нива на малки точки, бия бактовците и си ги рецкам.

Но все пак в мислите ми е, че невъзможността да се обръща флот лесно не е на хубаво. Ще е по неунифициран подхода към битките...сега наблъскам 5к бойни и 20 динки дреме ми...И целта на другите е да изкарат повече от мен например...ама ако цикля 20 часа познай :) Обаче ако решат да ме бутат и можеха да сменят лесно флота си на спийдъри в големи количества ? Идеята ми е ако решат да бият такъв акаунт по някакъв начин да си сменят флота ако са играли на бойни. Сменят на спийдъри по някакъв безболезнен начин. Само спийдъра има хубав бонус срещу бойния.

Я да се едитна: Не говоря за конкретния случай...да не вземете да направите всички кораби с бонус срещу бойния сега. Принципно си мрънкам.

И да не влизаме във филми, че ще ми летят по 5 човека...мислете в аспект 1:1

Абе аз се разбирам, надявам се и другите да ме разберат. :)
Последна промяна от Machoni на ср юли 29, 2009 1:50 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
letalenizhod
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от letalenizhod »

Machoni написа:Цитат(Machoni @ Jul 29 2009, 15:43) Аз съм си на климатик...бойните са най - добри. Структура му е мамата. Просто споменах за минуса - спийдърите.

Всичко зависи от начина на игра обаче, сега примерно си правя кръстаци с големи % и нива на малки точки, бия бактовците и си ги рецкам.

Но все пак в мислите ми е, че невъзможността да се обръща флот лесно не е на хубаво. Ще е по неунифициран подхода към битките...сега наблъскам 5к бойни и 20 динки дреме ми...И целта на другите е да изкарат повече от мен например...ама ако цикля 20 часа познай :) Обаче ако решат да ме бутат и можеха да сменят лесно флота си на спийдъри в големи количества ? Идеята ми е ако решат да бият такъв акаунт по някакъв начин да си сменят флота ако са играли на бойни. Сменят на спийдъри по някакъв безболезнен начин. Само спийдъра има хубав бонус срещу бойния.

Я да се едитна: Не говоря за конкретния случай...да не вземете да направите всички кораби с бонус срещу бойния сега. Принципно си мрънкам.

И да не влизаме във филми, че ще ми летят по 5 човека...мислете в аспект 1:1

Абе аз се разбирам, надявам се и другите да ме разберат. :)
тебе никой и никога не може ти разбра мрънкането!къде се загуби бре фен на хубавите събирания а?още ли си падаш по пицарии?
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Падам си по барове нощни, ама няма...Откакто ми затвориха Къти сарк не знам кво да правя :c022:

На това му викам офф топик :) Изискваня - убави танцьорки, убаво пиене и да е на открито :)
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

seazar написа:Цитат(seazar @ Jul 29 2009, 14:40) Това за кръстосвача не е вярно.И аз съм си правил сметки по старата система.Унито вземаше предимство при определени нива и %,мисля че 140/120 и 6то ниво...бойния също, но там вече бяха много големи бройките и чак на 10 то ниво от фабриката и беше трудно достижимо - затова не го броя него...но унито си мачкаше всичко.Докато сега с тази система предвид значителната редукция на атаката и защитата корабите от по- малък клас, разбирай по-малка структура получават предимство спрямо по-големите кораби-примери с калкулатора много.

п.с Летален, нещо яко бъркаш-бойния може да бие кръста,обаче на някоя друга игра :)
сеазаре сметах си кръстовете срещу 580 бойни на аллуре и ме цепи от бой.. хем са на голямо ниво от фабриката .. и пак ме бие просто бойния има голяма структура а относно мойте кръстовете 2 пъти повече и малко отгоре на бойните му и никаф шанс.. :a055:

бойния си е сила
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
hriyan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 19, 2007 2:27 pm
Контакти:

Мнение от hriyan »

Бойния не е сила спрямо кръста, друг е въпроса кой как играе и за колко добър се мисли.
Отговори

Върни се в “Off Topic”