Моля за внимание!

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

XpucTo написа:Цитат(XpucTo @ Jul 24 2009, 00:22) След като си пишеш с даден човек повече време е нормално и да се поотпуснеш малко и бъзици да вкараш .. ама наказание за това просто .. несериозно ми е вижа. Аз също мислех за ромчето да го бъзна, ама няма да е :) Но постъпката на муун е много подла, вярно че е игра .. ама да изкараш даден играч от нея по тоя начин ...
П.П. Моето мнение си е мое и не ангажирам никой с него :)
В любовта и войната всичко е позволено.
Тук не виждам цветя и рози, така че си говорим за второто.

Федерация, много повече простотия от колкота очакваш мога да избълвам.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

XpucTo написа:QUOTE (XpucTo @ Jul 24 2009, 00:22) След като си пишеш с даден човек повече време е нормално и да се поотпуснеш малко и бъзици да вкараш .. ама наказание за това просто .. несериозно ми е вижа. Аз също мислех за ромчето да го бъзна, ама няма да е :) Но постъпката на муун е много подла, вярно че е игра .. ама да изкараш даден играч от нея по тоя начин ...
П.П. Моето мнение си е мое и не ангажирам никой с него :)
Кое е подлото? Да го обижда, ами представи си че това найстина е той на аватара как би се почувствал всички тука да му се подигравате, забранени ли са личните снимки на мястото на "аватар" или ?
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jul 23 2009, 23:24) В любовта и войната всичко е позволено.
Тук не виждам цветя и рози, така че си говорим за второто.

Федерация, много повече простотия от колкота очакваш мога да избълвам.
спама на роуала край няма винаги ще изцепи някой лафф да се смеем :lol:
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

да го приеме като градивна критика и да си подобри визията така, че да не става за бъзици... а може ли някой да сподели въпросния аватар, може и на ЛС, че да не е само да си чеша пръстите на клкавиатурата
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Буквално излязох извън нерви днес,неможе аз да не съм наказван никога в играта за обида за 5 години имкусор и сега за първи път да ме накажат за това,при положение,че съм един от хората които държат на играта,такова поведение и отношение не може,разбирам да съм го напсувал ок да съм му казал поне идиот или нещо от рода,но да получа 16 часово наказание за това,и да ме изкарат от топа е аиде мола ви,затова вкарвах и некой друг смс,за да се забавлявам и да играя,но по този начин да ме ритат по задника не може,продължавам да настоявам за свалянето на наказанието и за компенсацията ми,и тогава този ще се сбогува с планетите си до една за да се научи да не играе подло срещу хората

ето го аватара му

http://un4.bulfleet.com/userpics/Moonwalker.jpg
Последна промяна от varkulak на чет юли 23, 2009 10:36 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
slunceto
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 22, 2008 8:37 pm
Контакти:

Мнение от slunceto »

varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Jul 24 2009, 00:29) Буквално излязох извън нерви днес,неможе аз да не съм наказван никога в играта за обида за 5 години имкусор и сега за първи път да ме накажат за това,при положение,че съм един от хората които държат на играта,такова поведение и отношение не може,разбирам да съм го напсувал ок да съм му казал поне идиот или нещо от рода,но да получа 16 часово наказание за това,и да ме изкарат от топа е аиде мола ви,затова вкарвах и некой друг смс,за да се забавлявам и да играя,но по този начин да ме ритат по задника не може,продължавам да настоявам за свалянето на наказанието и за компенсацията ми,и тогава този ще се сбогува с планетите си до една за да се научи да не играе подло срещу хората
DiVaNe

2009-07-19 18:28:55 Докладвай

От сег нататък ще работиш за
мен,да ти е ясно-капиш?

DiVaNe

2009-07-19 18:29:42 Докладвай

И ще ме наричаш господарю

това ако е адекватно

забравих да добава: От сега нататъка можеш да ме наричаш татко :)
Последна промяна от slunceto на чет юли 23, 2009 10:36 pm, променено общо 1 път.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

6ti --- maikata kvoto i da mi
struva obe6tavam ti!

И това е заслужило 16 часа :) Аз в една друга тема май писах за иронията и сарказЪмЪТ.Как беше лафа......"не става само с права, трябва и ...." Който иска да допълни ;)

П.П.Всяка прилика с действителни администратори и наказания е напълно случайна и е само във фантазията ви
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
charovna

Мнение от charovna »

Ауууу каква темичка сте си заформили, какъв спам!!! Я моля за малко внимание и после ще ви оставя да си разисквате пак аватарите!
Върки, аз те наказах. Видях докладвани съобщения, прочетох ги, прецених, че са обидни и наказах. Точка по въпроса. Ама грам не ме интересува какъв е бил контекста, на кого какъв му е аватара /освен ако не е нецензурен/ и те така. Тоя същия младеж също беше наказан за известен период от време, за същите тия съобщения, но преди няколко дни. По въпроса за нанотата кой колко е дал. Всички много добре знаете, че проверките и наказанията никак не се влияят от тях. Богопомазани, в зависимост от това, кой колко парички е дал, няма! Няма и да има! Така, че молбата ми е да спрете да спекулирате с това!
Айде, освобождавам ви терена за следващи плюнчения.
Ruskia_bg
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 14, 2005 10:12 am
Контакти:

Мнение от Ruskia_bg »

varkulak написа:QUOTE (varkulak @ Jul 24 2009, 00:29) Буквално излязох извън нерви днес,неможе аз да не съм наказван никога в играта за обида за 5 години имкусор и сега за първи път да ме накажат за това,при положение,че съм един от хората които държат на играта,такова поведение и отношение не може,разбирам да съм го напсувал ок да съм му казал поне идиот или нещо от рода,но да получа 16 часово наказание за това,и да ме изкарат от топа е аиде мола ви,затова вкарвах и некой друг смс,за да се забавлявам и да играя,но по този начин да ме ритат по задника не може,продължавам да настоявам за свалянето на наказанието и за компенсацията ми,и тогава този ще се сбогува с планетите си до една за да се научи да не играе подло срещу хората
Приятелю използвай тези 16 часа и излез малко в реалния живот. така като ти чета постовете , администрацията ти е направила успуга ;) И не забравяй ,че това е само една игра
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

забравих да добава: От сега нататъка можеш да ме наричаш татко - това аз не съм го писал !!!!!!!!

Всичко което съм писал е бъзици

Приятелю живота си ми е ок работя си изкарвам си парите и пак ще съм в топа и пак ще ви начукам канчетата,да не говорим че дините в най скоро време гимпускам

Мръсниците ще си го получат,и ако ти е истинало млякото,ме сори,само лимонада за теб ......... капиш
Последна промяна от varkulak на чет юли 23, 2009 10:40 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”