[Lamez] vs [СМЕРШ]

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Nedospivko
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 11, 2007 9:12 pm
Контакти:

Мнение от Nedospivko »

Браво ве машино :bravo: :bravo: :bravo:

а интриги винаги трябва да има :) инъче няма да ви е интересно следващия рунд :)
don_dimitrio
Редник (Private)
Регистриран: пон фев 16, 2009 4:34 pm
Контакти:

Мнение от don_dimitrio »

wip написа:Цитат(wip @ Jun 25 2009, 12:44) Страхотна битка :bravo: супер е като за пред детмач !

ПП: Аре давайте ... мортал единствения начин да минеш дон димитрио е да го нулнеш ;) квот било било :p140:
да mortal нулни ме :crazy_pilot: защото и на мен ми писна вече,вие го направихте сапунка това :lol: ,а и mortal повече не ме намесвай в постванията си,кой как се наливал и такива аз казах вече имам 4 битки,които са така наречени финални за противника но винаги с целите флоти,на стойност не повече от 120к бойни,това са признавам си го.Можеш да постнеш твоите само аз знам за двама твои съотборника та да не говорим за други

пп-извинявам се за оспамването на темата,това е последмия ми пост :p140:
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

StarFighter написа:Цитат(StarFighter @ Jun 25 2009, 12:54) е пародията е пълна , а после се смееме за Галевите и там подобни , трагедията е голяма , наливал се и накрая вика, ама аз изкам дасъм честен и да ми махнете нечесните битки и видите ли колко кристален съм ....

мортале в тази игра има една чест , друго няма да спечелиш или загубиш (както в твоя случай) освен уважение и чест - морални са наградите ...
Ми нали това искам,и без това никакво удоволствие не донесоха тези битки не знам защо въобще ги почнах,след като не са ми по вкуса,искам да си бъда "честния" m0rtaL и никога повече няма да направя такава битка,много сбърках че въобще ги почнах срам ме е от себе си като се замисля....
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

наистина брутална гледка! браво и на тримата ОСНОВНИ герои от темата (оставете на мира мортал)

имам 1 забележка към нападателя: мисля, че с тези четирицифрени бройки кораби, стрелящи с плазма трябваше да я добуташ до 14 поне :)

пп: очаквам точната бройка на играчите, които ще бутнат победителя, а именно рехавия, честитих му още преди седмица ;)
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Е аз като гледам sight е бил поне 3 часа офф..затова време сте имали време да го спайнете от Варна да отидете до Велико Търново да пиете по 2-3 бири и чак тогава да пуснете атаката и да го занулите.Голям мащаб, обикновена битка..все пак поздравления-алекс си е хиена и естествено ,че няма да откаже подобна битка,защото понякога е трудно да включиш в играта цялата огромна флота която си строил 3 месеца. :p140:
Последна промяна от seazar на чет юни 25, 2009 1:32 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
Потребителски аватар
DoNaTell0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 30, 2007 1:14 pm
Контакти:

Мнение от DoNaTell0 »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 25 2009, 13:58) Ми нали това искам,и без това никакво удоволствие не донесоха тези битки не знам защо въобще ги почнах,след като не са ми по вкуса,искам да си бъда "честния" m0rtaL и никога повече няма да направя такава битка,много сбърках че въобще ги почнах срам ме е от себе си като се замисля....

кво ти пукааа? нещо много се вживяваш... айде през пола и нанякъде... ;)

играй си играта и се възползвай от всичко... стига да не те накажат :)
успех, боецо!
стар, млъквай! :p140:
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

RoYaL написа:QUOTE (RoYaL @ Jun 25 2009, 14:22) Смерш спечелихте рунда, само защото сте създадени от началото на рунда. И заради измисления тип класации...

Фантома почна много по-късно от сайт, в рунда. С поне 10-12 дни закъснение. Аз и black_and_white също. Дали ако не бяхме почнали от началото на рунда, щеше да сте толкова на пред. А и самата класация на съюзите както казах не еобективна. Нещо като тая по бойни точки. Само в положителна насока се вдига, не и в отрицателна.
...
Тук не си съвсем прав - погледни с каква преднина спечелихме - 241 точки, които чисто теоритично не можете да стопите дори за 12 дни... А при положение, че ние не седим всички в мод 2 седмици, дори 1 месец няма да ви стигне ;) Може би ако се бяхте събрали миналия рунд и точките ви се прехвърляха за този щяхте да успеете :)

А фантома този рунд направи нещо уникално и само мога да го адмирирам :bravo:
Последна промяна от sixkiller_k3 на чет юни 25, 2009 5:52 pm, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jun 25 2009, 17:47) Тук не си съвсем прав - погледни с каква преднина спечелихме - 241 точки, които чисто теоритично не можете да стопите дори за 12 дни... А при положение, че ние не седим всички в мод 2 седмици, дори 1 месец няма да ви стигне ;) Може би ако се бяхте събрали миналия рунд и точките ви се прехвърляха за този щяхте да успеете :)

А фантома този рунд направи нещо уникално и само мога да го адмирирам :bravo:

що говориш простотий бре???не че има значение ама ако бяхме се събрали в самото начало щяхме да сме и в 17 рунд пъврви.поздравихме ме ви за победата и това е.кво повече искаш????има ли сте късмет,такива са правилата и печелихте саюзната.колкото и да смяташ нашия коефицет е два пъти по-голям.
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

а бре, за какво иде реч тук :p140:

..... а да.... мерите си ги....
..... ми щом ви влече..... може и да...... :c022:

п.п.
репликата ми е относно наприказванията.... не относно битката.... тя определено си струва....
просто другото ми е писнало отдавна....
Последна промяна от CORWIN на чет юни 25, 2009 6:25 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
slabaka122
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 31, 2009 11:18 pm
Контакти:

Мнение от slabaka122 »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jun 25 2009, 18:20) а бре, за какво иде реч тук :p140:

..... а да.... мерите си ги....
..... ми щом ви влече..... може и да...... :c022:

п.п.
репликата ми е относно наприказванията.... не относно битката.... тя определено си струва....
просто другото ми е писнало отдавна....

еми вече няма кво да правиме и си ги мериме,само това ни остана :P
моя е 25см...........ама като го сгънем на две :lol:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”