Merlin написа:Цитат(Merlin @ Jun 23 2009, 23:01) Това е, защото няма срещу кого да играе и има съюз ..... аз мисля, че това му е единствения рунд с този късмет .... ти предполагам, че знаеш добре иначе как минава играта му ...
А иначе това, че сте ме изловили е напълно нормално - все пак и аз заспивам .....
бтв с теб пак трябва да се засечем някой рунд да ти покажа бързите унита - те бойните са нищо сравнение с тях
за сега няма изгледи скоро да играя,вече ми писна-това тука е загуба на време.само ще помагам на психара да мачка наред
станал е много здрав както забелязваш
nCuXaPaa написа:Цитат(nCuXaPaa @ Jun 23 2009, 23:44) Поне съм бърз със скорости, а не като тебе с бъгове
Цитатточно тоя рунд не му се подигравай,представя се отлично а теб те залових няколко пъти в началото,след мен и рояла го направи.и аз не съм му фен на начина му на игра ама сега трябва да му се признае че играе добре
п.п.я кажи ква е рецептата за тия невероятно бързи бойни дето ги имаше a013.gif a013.gif
след 2-3г ако се излъжа пак да играя да ги използвам и аз oh_kotiooo.gif[/quote]
Психар, Слабак..... и към двама ви:
Не ме карайте да се връщам към началото на рунда!!!
Един път номера ви мина, останете си със здраве и се радвайте за това..... това ще ви остане.
и занапред внимавайте с прецизността на волеизлиянията си ......
п.п.
тъй като тук се коментира битка, поздрави за интересният уклон на развитие..... не бях виждал скоро подобен флот в из булфлийтския космос.... искат се доста нерви за да го създадеш и запазиш, а и да го нахраниш с необходимата газ за полети.....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
CORWIN написа:QUOTE (CORWIN @ Jun 24 2009, 08:57) Психар, Слабак..... и към двама ви:
Не ме карайте да се връщам към началото на рунда!!!
Един път номера ви мина, останете си със здраве и се радвайте за това..... това ще ви остане.
и занапред внимавайте с прецизността на волеизлиянията си ......
п.п.
тъй като тук се коментира битка, поздрави за интересният уклон на развитие..... не бях виждал скоро подобен флот в из булфлийтския космос.... искат се доста нерви за да го създадеш и запазиш, а и да го нахраниш с необходимата газ за полети.....
Как ги видя много нерви ? Като няма кой да го закача какво му пречи да има такава флота ? Съберете се 10 човека от топ20 и да видим кой ще те гони... Браво за битката много хубава станала...Но... не ставайте смешни. Рунда е толкова мизерен че нямам думи хубаво че има 2 3 битки, който да разкрасят мизерията му..И един класен играч немога да видя този рунд така че нормално психаря да си събере 20к спийдъри да са му честити
seazar написа:QUOTE (seazar @ Jun 24 2009, 00:21) Ае сложете и битката на мортала дето го наля оня мизерник смешен пилето...
и andrez i anito.. ите бяха в ламез,ама поприключиха по раничко така .."по морталски"..ама айде...живи и здрави
Да не са луди да ги сложат?!А битката с пилето е от снощи.Мислех Мортал за по широко скроен,все пак пише че е на 31г,а не някакво хлапе!Явно тая пуста купа са я поръчали при Вежди Рашидов или най малкото при Версаче!Значи може и да има стойност,все пак!:)
MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Jun 24 2009, 11:19) don_dimitrio vs d1v4y
Значи нямам време за игра и реших да се делна направих си всичко по-правилата несъм искал да наливам никой!
Не казвам че не е по правилата,питам само защо твоите съотборници изкарват че когато ми е литнал някой път БИВШ съотборник е наливане а когато е същия случай при Митко не е наливане?
m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Jun 24 2009, 13:34) Не казвам че не е по правилата,питам само защо твоите съотборници изкарват че когато ми е литнал някой път БИВШ съотборник е наливане а когато е същия случай при Митко не е наливане?
Мортале,по добре да си замълчиш.Когато те наказаха админите за наливане видяхме наказанието какво беше!
Извинявам се за спама